Cat pot scoate pe jucatorul X / Cat sa dau pe jucatorul Y ?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Daimon
Member of the Soccer Project Association

Post by Daimon »

:lol:

apropo, asta a ajuns la 2.8M. oare la cat sa sper ?

http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=15777236
davos
Team Board Member

Post by davos »

LB 26 ani - Click
Screen
Image

ziceti pretu care las putea lua pe LB asta :)
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.

Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Razvanica

Post by Razvanica »

La varsta asta si neantrenat? Cateva sute de mii...
davos
Team Board Member

Post by davos »

Razvanica wrote:La varsta asta si neantrenat? Cateva sute de mii...
neantrenat /:)
93 94 93 :| nui antrenat :-@

Actual
Razvanica

Post by Razvanica »

Pai nu e mah antrenat, degeaba are peste 90 la alea. Cine il ia sa il antreneze un sezon ca sa ajunga la maxim cand o avea aproape 28 de ani? Poate daca il antrenezi tu si trece de 80GR o sa scoti cateva milioane, dar asa eu nu cred ca are vreo valoare pe piata.
Black_eagle

Post by Black_eagle »

e batran.pana-l antrenezi face 27 ani daca nu 28.n-as da 200 k.Ai sanse sa iei mai mult cand e antrenat gata chiar daca are 28 ani daca e bun poti lua in jur de 1 milion.Daca are 27 poate chiar 2 milioane.
Last edited by Black_eagle on Sat Aug 30, 2008 1:49 pm, edited 3 times in total.
Image
Image
voyna
Team Board Member

Post by voyna »

Niciodata nu stii de unde sare iepurele.

Am vazut cazuri cand s-au platit >2M pe unul de 28 de ani, de 75%.
Black_eagle

Post by Black_eagle »

sezonul trecut am dat un RM de 28 ani scotea 70 cu 1 milion 200(abia am reusit sa scot si pretul asta,ca in ultima zi abia era licitatia la 700 k)
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Image
Image
davos
Team Board Member

Post by davos »

poate am mai multa sansa

Actual
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

am si eu o nelamurire....
am un jucator pe lista de transfer un RF si azi am primit o oferta cam mare dupa parerea mea 1.3M ce sa fac....pana acuma ofertele erau cam pe la 400K dar pe asta nu stiuu ce la apucat sa dea atata pe el....si nu vreau sa iau ban din prostia lui...
E un pret prea mare pt acest jucator astept parerea voastra....mai ales k are si asa salar mare.....
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=15746385
mersi anticipat
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

chiar nici o parere......
ce sa faci asa sunt romaniii...........cand le ceri o anumita parere k sa te ajute....nu o prea fac......dar in schimb.....se iau ff repede la cearta pe alte subiecte....care uneori nu prea is au rostul...... :wink:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Hai nu mai fii asa trist si nu dramatiza.Te ajut eu daca promiti sa te inveselesti un pic :D.Nu e deloc o oferta mare.Nu stiu daca jucatorul face atat,eu nu as da, insa nu e caz suspect e doar un noob care nu pretuieste bine jucatorii.jucatorul e foarte tanar 19 ani si destul de bun ca agresivitate pentru diviziile mici.O simpla privire la Overview>RF>19 ani>73% ai fi vazut ca nu e o suma neobisnuita,sunt si preturi mai mari pentru jucatori mai slabi.
P.S. e doar parerea mea nu raspund daca iei ban :D :D .Dar eu cred ca-i o suma normala
Image
Image
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

Black_eagle wrote:Hai nu mai fii asa trist si nu dramatiza.Te ajut eu daca promiti sa te inveselesti un pic :D.Nu e deloc o oferta mare.Nu stiu daca jucatorul face atat,eu nu as da, insa nu e caz suspect e doar un noob care nu pretuieste bine jucatorii.jucatorul e foarte tanar 19 ani si destul de bun ca agresivitate pentru diviziile mici.O simpla privire la Overview>RF>19 ani>73% ai fi vazut ca nu e o suma neobisnuita,sunt si preturi mai mari pentru jucatori mai slabi.
P.S. e doar parerea mea nu raspund daca iei ban :D :D .Dar eu cred ca-i o suma normala
nu e vb k dramatizez dar din cate am vazut dak scriam si eu despre o anumita echipa atunci sareau toti sami zik tot felul de chestii...
sincer nici mie nu mise pare suma mare dar e vb k de la 400K cat a fost pana la 1,3M e cam mare diferenta....si mai ales din cauza salariului...care e fff mare ...dar cred k ala nici nu a observat.....
oricum nu o sami strice 1.3M....pe un asa jucator...
Black_eagle

Post by Black_eagle »

nu stiu de ce ti se pare salariul mare.E mare pentru un jucator de varsta si calitatea lui dar nu e asa mult (mie-mi apare 12k cu 6 k prima de victorie).la mine in echipa ar fi chiar printre cei prost platiti :D :D .cat despre saltul asta de oferta e doar tactica unora pentru a speria concurenta ,pentru a impresiona vanzatorul etc.Si eu acum ma bat pe un RM;era oferta 60 k eu am dat 70k altul 80k eu 100k si vine unul si a dat direct 2 milioane.Cu metoda asta scoti din joc cativa ofertanti(de mine n-a scapat da' las pana-n ultima zi si bidez 2 milioane 100 :twisted: :twisted: In transferuri is adeptul razboaielor psihologice care-ti pun rabdarea la incercare :twisted: )
Image
Image
agri
Team President

Post by agri »

Cam cat zice-ti ca pot lua eu pe acest juacator venit de la centrul de tineret profesional; are agresivitatea mare de tot:

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

Astept sa-mi spuneti parerile voastre

P.S. Nu este pus pe lista de transfer, l-am scos, dar daca sunt pesoane interesate pot sa-mi de-a mesaj in joc
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”