Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Board Member
-
- Member of the Soccer Project Association
???LampardFrank8 wrote:Èau,poslední dobou pøemýšlím jesli mam prodat své nejagresivnìjší hráèe=to jsou ti nejlepší a koupit nové neagresivní,a proto doufám že mi nìkdo poradí jestli mám nebo ne!!:)Chtìl bych aby mi napsal nìkdo kdo ss tim má zkušenosti,jaká jsou pro a proti atd.No a asi nejvíc co bych chtìl aby se nìkdo podíval na mùj tým (FC Lasselsberger CHelsea-divize E.34) a øekl mi kolik bych mohl dostat za ty nejlepší hráèe!!!Je to možná debilní ale moc by mì to zajímalo takže dìkuji všem co poradí!
-
- Coach
-
- Team Board Member
-
- Coach
-
LampardFrank8 wrote:???LampardFrank8 wrote:Èau,poslední dobou pøemýšlím jesli mam prodat své nejagresivnìjší hráèe=to jsou ti nejlepší a koupit nové neagresivní,a proto doufám že mi nìkdo poradí jestli mám nebo ne!!:)Chtìl bych aby mi napsal nìkdo kdo ss tim má zkušenosti,jaká jsou pro a proti atd.No a asi nejvíc co bych chtìl aby se nìkdo podíval na mùj tým (FC Lasselsberger CHelsea-divize E.34) a øekl mi kolik bych mohl dostat za ty nejlepší hráèe!!!Je to možná debilní ale moc by mì to zajímalo takže dìkuji všem co poradí!
Prodej. Musím øíct upøímnì, že agresivita Tvých nejlepších hráèù je už extrémní. Prùmìr nìkde kolem 75-80%. Potom se tìžko nastavuje strategie agresivity, když máš tøeba náhradníky s agresí kolem 20-30%. Jak psal Krup je dùležité mít hodnì podobnou agresivitu všech! hráèù použitelných v A i B sestavì.
Podívej, Tvùj prùmìr sestavy do ligy je cca 65%, kdyby jsi mìl prùmìr 15%...mùžeš nastavit v dosti zápasech týmovou agresivitu o 50% vyšší. Což je víc než 5 bodù celkového výkonu, když to pøepoèteš na hráèe, tak každý by mohl mít výkon o 3 body nižší a budeš na tom stejnì. Ale hlavní rozhodnutí musí být na Tobì.

Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
-
no ja uz jsem se rozhodl ze do toho pujdu,ale myslim si ze tolik penez na nakup novych neagresivnich hracu mit nebudu,takze asi budu kupovat mladiky:(((a to newim jeslti je to prave orechoveH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:LampardFrank8 wrote:???LampardFrank8 wrote:Èau,poslední dobou pøemýšlím jesli mam prodat své nejagresivnìjší hráèe=to jsou ti nejlepší a koupit nové neagresivní,a proto doufám že mi nìkdo poradí jestli mám nebo ne!!:)Chtìl bych aby mi napsal nìkdo kdo ss tim má zkušenosti,jaká jsou pro a proti atd.No a asi nejvíc co bych chtìl aby se nìkdo podíval na mùj tým (FC Lasselsberger CHelsea-divize E.34) a øekl mi kolik bych mohl dostat za ty nejlepší hráèe!!!Je to možná debilní ale moc by mì to zajímalo takže dìkuji všem co poradí!
Prodej. Musím øíct upøímnì, že agresivita Tvých nejlepších hráèù je už extrémní. Prùmìr nìkde kolem 75-80%. Potom se tìžko nastavuje strategie agresivity, když máš tøeba náhradníky s agresí kolem 20-30%. Jak psal Krup je dùležité mít hodnì podobnou agresivitu všech! hráèù použitelných v A i B sestavì.
Podívej, Tvùj prùmìr sestavy do ligy je cca 65%, kdyby jsi mìl prùmìr 15%...mùžeš nastavit v dosti zápasech týmovou agresivitu o 50% vyšší. Což je víc než 5 bodù celkového výkonu, když to pøepoèteš na hráèe, tak každý by mohl mít výkon o 3 body nižší a budeš na tom stejnì. Ale hlavní rozhodnutí musí být na Tobì.
-
-
-
Èlovíèku, nepla si SPFA pøes SMS. Je to nesmyslnì drahé. Daleko levnìji, pokud to tedy neumíš sám, to zaplatíš prostøednictvím FoxiraLampardFrank8 wrote:Chci se zeptat jak je to s placenim SPFA pres SMS,chci vedet kolik musim poslat SMS abych to mohl mit na ty 4 tydny???

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
JoudeN wrote:Když nìkoho pøizvu....Dostanu SPFA?
Ulovte 5 přátel a obdržíte zdarma členství v SPFA na 2 měsíce. Pokud jich začne hrát díky Vám 20, obdržíte zdarma dokonce 6 měsíců členství v SPFA.
Pokud Vaši přátelé vydrží hrát dostatečně dlouho, automaticky získáte slíbené členství v SPFA. Samozřejmě nezapočítáváme manažery, kteří již hráli nebo byli přizvání někým jiným. Také nezapomínejte, že je přísně zakázáno vlastnit na SoccerProjectu více než jeden tým!
A když pøizvu jen jednoho dostanu nìco?happyna17 wrote:Ulovte 5 pøátel a obdržíte zdarma èlenství v SPFA na 2 mìsíce. Pokud jich zaène hrát díky Vám 20, obdržíte zdarma dokonce 6 mìsícù èlenství v SPFA.
Pokud Vaši pøátelé vydrží hrát dostateènì dlouho, automaticky získáte slíbené èlenství v SPFA. Samozøejmì nezapoèítáváme manažery, kteøí již hráli nebo byli pøizvání nìkým jiným. Také nezapomínejte, že je pøísnì zakázáno vlastnit na SoccerProjectu více než jeden tým!

JoudeN - FC JoudicE
-------------------------------------------------------
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
-------------------------------------------------------
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?