Cupa SP.
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
pana acum un parcurs f usor in cupa, echipe ce au fost prada usoara pt echipa a 2a si juniori, urmatorul meci cu un loc 4 in G, dar ceea ce ma binedispune este ca joc tot acasa, la fel ca precedentele meciuri din cupa
bafta multa si un parcurs cat mai lung in cupa
bafta multa si un parcurs cat mai lung in cupa
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
O victorie surprinzatoare avand in vedere calitatile din acest moment al jucatorilor, precum si starea lor fizica.
1 - 0 in deplasare, datorita celui mai prolific atacant al echipei, Catalin Nedelea, si ramanem in cupa pentru inca o etapa.
Saptamana viitoare echipa va parasi din pacate Cupa SP, avand in vedere ca adversarul urmator este liderul din C.1, FC Bystré.
Bafta tuturor, si numai bine.
Respectele mele.
1 - 0 in deplasare, datorita celui mai prolific atacant al echipei, Catalin Nedelea, si ramanem in cupa pentru inca o etapa.
Saptamana viitoare echipa va parasi din pacate Cupa SP, avand in vedere ca adversarul urmator este liderul din C.1, FC Bystré.
Bafta tuturor, si numai bine.
Respectele mele.
-
Am iesit din cupa, am pierdut cu 3-2. Era normal avand in vedere ca nu aveam 11 jucatori valizi. Pacat ca m-am incapatanat sa aliniez cea mai buna formula posibila si acum stau rau la fitness pentru meciul de maine. Asa ca ma astept la prima infrangere in liga sezonul asta. Bine macar ca nu e etapa vineri.
Harder, better, faster, stronger