Pai are deja prima de 30.000. Asta e maxim.Kosmin wrote:dai prima mare si nul baga in meciurile oficiale![]()
![]()
!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
sezonu asta nu cred ca am jucat mai mult de 2 amicale , ... tui natia celui ce ia dat prima in loc de salar. De faza cu vanzarea nu stiu ce sa zic ... nu cred ca gasesc un prost ca sa cumpere asa gunoi de jucator ... daca zic ca e BUG , nu modifica jocul pentru mine ?Kosmin wrote:dai prima mare si nul baga in meciurile oficialeairwawez wrote:la inceputul sezonului am transferat un jucator cu calitate aproximativ 78% , problema e salariul lui , la vechea echipa avea doar prima de victorie 30 000 $ , am crezut ca ,daca nu il folosesc , si ii scade abilitate as putea sa trec la salariu fix , unul avantajos ... in momentul de fata are 68% calitate globala si nu accepta salar nici de 7500 , 170 000 bonus la semnare , casa masina , 200 prima de victorie ... ce sa ma fac ? il am de un sezon si il tin degeaba , am dat 1 200 000 pe el.![]()
![]()

sezon 21 H22/ locu 2
sezon 22 G8/ locu 9
sezon 24 G8/ locu 4
sezon 25 G8/ locu 2
sezon 22 G8/ locu 9
sezon 24 G8/ locu 4
sezon 25 G8/ locu 2
si cand i se termina contractul ma sterg la fund cu el ? investitia mea pentru FRazvanica wrote:Asteapta sa i se termine contractul sau antreneaza-l iar la maxim si incearca sa il vinzi...

La inceputul sezonului am mai facut o boacana ... am vrut sa ii dau un bonus de semnare de 100 k si iam dat 1 M

Nimeni nu ma intrece la aruncat bani pe fereastra.
sezon 21 H22/ locu 2
sezon 22 G8/ locu 9
sezon 24 G8/ locu 4
sezon 25 G8/ locu 2
sezon 22 G8/ locu 9
sezon 24 G8/ locu 4
sezon 25 G8/ locu 2
Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Dacă nu-l vinzi în 2 zile, va fi vândut automat celui mai mare licitator.
si daca mai liciteaza cineva intrre timp
iara se mareste termenu cu 2 zile:D?
-
- Member of the Soccer Project Association
se mareste termenul cu inca o zi de la ultima licitatie de ajunge sa se vanda chiar si in 2 sapt un jucdudee wrote:Dacă nu-l vinzi în 2 zile, va fi vândut automat celui mai mare licitator.

ok ms si eu tot o sa primesc mesaje dak il vand ? k cineva o facut oferta ? si termenu sa prelungit cu inca 2 zile ?
-
- Member of the Soccer Project Association
o sa primesti mesaje de cate ori se supraliciteaza, juc o sa fie vandut atunci cand vrea vanzatorul sa dea accept sau se va vinde automat daca timp de 24 de ore nu se va mai licitadudee wrote:ok ms si eu tot o sa primesc mesaje dak il vand ? k cineva o facut oferta ? si termenu sa prelungit cu inca 2 zile ?

Re:
am reusit sa ma scap de el ... e problema altuia acuma , ms oricum.bunicutzu wrote:@ airwawez: contacteaza-ma in joc sa vedem ce se poate face pentru tine.
sezon 21 H22/ locu 2
sezon 22 G8/ locu 9
sezon 24 G8/ locu 4
sezon 25 G8/ locu 2
sezon 22 G8/ locu 9
sezon 24 G8/ locu 4
sezon 25 G8/ locu 2
Cum sa fac sa imi creasca mai rapid omogenitatea echipei?
Salut!
Am si eu 2 intrebari la care as dori raspuns sau macar indrumare...cum sa fac sa creasca omogenitatea echipei sa joace mai bine?, asta er fi una....si care sunt setarile individuale cele mai potrivite pt fiecare jucator in functie de calitatile fiecaruia?
Desi am echipa de aproape 2 ani, am jucatori cu o calitate destul de buna.....nu reusesc sa bat echipe care sunt mult mai slabe individual decat a mea.
Astept raspuns. Multumesc
Am si eu 2 intrebari la care as dori raspuns sau macar indrumare...cum sa fac sa creasca omogenitatea echipei sa joace mai bine?, asta er fi una....si care sunt setarile individuale cele mai potrivite pt fiecare jucator in functie de calitatile fiecaruia?
Desi am echipa de aproape 2 ani, am jucatori cu o calitate destul de buna.....nu reusesc sa bat echipe care sunt mult mai slabe individual decat a mea.
Astept raspuns. Multumesc