In campionat a survenit o infrangere asteptata. Sper ca pentru meciul de miercuri sa imi revin cu moralul jucatorilor si sa mai castig si eu cate ceva.
casa de piatra viola si evident ca e mai importanta viata reala decat sp, dar ia incearca sa reusesti si in sp acum ca in viata reala ai reusit nu se exclud una pe alta
victorie in deplasare cu 1 - 2 ; a fost derby-ul diviziei deoarece s-a jucat ptr. locul 2; incheiem turul pe locul 2 , speram sa fie asa sau mai bine si la sfarsitul returului, dar, urmeaza un retur de foc deoarece diferentele de puncte intre locurile 1,2,3,4,5,6, sun de 2-6 puncte.
bafta in continuare
final nefericit de tur.terminam turul pe 4 la 2 pt de locul 1 si lupta e stansa ...primele 6 locuri se bat la promovare.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
O infrangere oarecum asteptata, cu 2-0, datorita improvizarilor facute in aceasta etapa, terminam turul pe 7 si speram ca returul va fi mai generos cu echipa.
am terminat pe 2, la 6 puncte de locul 1 si la egalitate de puncte cu cel de pe locul 3. Lupta in 3, cu toate ca am pierdut ambele meciuri cu favoritele, avand scorul pe linii egal la fiecare din ele. Poate ma ajuta si pe mine Sjarel cu randomu ala in retur !