mirciu84 wrote:imi poate spune cineva cam cat scoate un LB(scoate 69 pe postul lui) in poarta?am meci cu locul 3 si n-am portar. titular suspendat, rezerva accidentata
Dupa calculele mele undeva in jur de 50 (+/- 3 in functie de ordinul individual).
Va scoate undeva sub 30-35. Inca nu am vazut jucator care sa nu fie portar si sa joace mai mult de 35-40 pe postul de portar.
mirciu84 wrote:imi poate spune cineva cam cat scoate un LB(scoate 69 pe postul lui) in poarta?am meci cu locul 3 si n-am portar. titular suspendat, rezerva accidentata
Dupa calculele mele undeva in jur de 50 (+/- 3 in functie de ordinul individual).
Va scoate undeva sub 30-35. Inca nu am vazut jucator care sa nu fie portar si sa joace mai mult de 35-40 pe postul de portar.
Da, ai dreptate, nu am luat in calcul ca e portar, mai trebuia sa scad vreo 20. Deci da in jur de 30, intr-adevar.
o victorie excelenta in deplasare cu locul 5. am riscat, am jucat cu 100%, n-am luat rosu, lui i s-a accidentat un jucator si a intrat in schimb un junior (asta e gresala lui)
salvarea de la retrogradare e aproape asigurata, momentan sunt pe 9. din pacate din 3 romani unul aproape sigur va retrograda.
Victorie 2-1 si am urcat pe 7.
Maine am cu liderul un meci greu din cauza jucatorilor indisponibili din echipa mea, el nu este de speriat.
Un egal ar fi ok.
victorie cu 3 - 2 acasa in fata fostei ocupante a locului 3; ne-am distantat la 7 pcte. de locul 3 si mai avem 2 meciuri importante si apoi , daca invingem, vom fi promovati in div F
Am revenit si eu in lupta pentru promovare dupa ce am pierdut teren in saptamana in care nu am intrat in SP. Sunt pe locul 2 la 1 punct de locul 1 si 2 puncte de locul 3. Dar m-a costat o gramada de bani ca sa recuperez
in ultima saptamana am inceput si eu sa-mi revin. am inceput returul cu 12 puncte, am reusit de vinerea trecuta si pana acum sa strang 12/15 inca mai am sperante sa ma salvez.
mirciu84 wrote:va multumesc pt raspunsuri. in loc sa fiu 100% sigur de promovare, tre sa mai stau cu morcovu' vreo 4 etape imi era suficient si un egal...
a scos 27 pana la urma. spre surprinderea mea, am castigat acel meci si nu mai a fost nevoie de morcov doua, trei transferuri si F231 here i come