Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
Re: Divizia A
Valencia Club 3 - 2 S.S.LAZIO
si am si eu o propunere:::dak tot e asa de echilibrat acest campionat si ink nu se stie cine este campioana si cine retrogradeaza...ce ziceti nu doriti sa jucam ultima etapa toti intro zii si la aceeasi ora....chiar dak nu jucam miercuri...cred k nu se supara kosmin dak o amanam pana vineri sau chiar sambata....mai ales k majoritatea sutem angrenati in liga pt promovare sau pt mentinere...e doar parerea mea...(sa nu veniti sami ziceti k nu e posibil sa jucam la aceeasi ora, k dak se vrea se poate....)
astept si parerile voastre
si am si eu o propunere:::dak tot e asa de echilibrat acest campionat si ink nu se stie cine este campioana si cine retrogradeaza...ce ziceti nu doriti sa jucam ultima etapa toti intro zii si la aceeasi ora....chiar dak nu jucam miercuri...cred k nu se supara kosmin dak o amanam pana vineri sau chiar sambata....mai ales k majoritatea sutem angrenati in liga pt promovare sau pt mentinere...e doar parerea mea...(sa nu veniti sami ziceti k nu e posibil sa jucam la aceeasi ora, k dak se vrea se poate....)
astept si parerile voastre
vand jucatori:::
echipa Valencia Club.....
-
- Member of the Soccer Project Association
eu mi am setat deja meciul cu cercel pe miercuri... si joi vineri sambata nu as vrea sa joc... intai sa vad cu cine pic in cupa sambata (asta daca nu e vreun random, sau adversarul e mai bun decat credeam si pierd miercuri)
in orice caz o idee placuta, scuze ca nu ma pot conforma
in orice caz o idee placuta, scuze ca nu ma pot conforma
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
-

Etapa XIII - 11 octombrie 2008
FC Steaua 2007 - Bizone TM 1 - 1
Sporting Petrosani - echipa lui alin 2 - 1
Valencia Club - S.S.LAZIO 3 - 2
Internazionale Iasi - URBANTM 0 - 3(N) - as vrea si eu o lamurire cu privire la aceasta neprogramare
Etapa XIV - 15 octombrie 2008
URBANTM - Bizone TM
echipa lui alin - FC Steaua 2007
Sporting Petrosani - Valencia Club
S.S.LAZIO - Internazionale Iasi
@david_villa: ti-e frica de blaturi

Nu a avut nici o data libera, am posta deja asta de mult timp....deci nu cred ca sunt eu vinovat.bobo wrote:Daimon, pana marti nu mai ai nici o data libera , elibereaza una pe sambata....
-
si el ti-a spus sa-i trimiti pe duminica, doar sa-i spui cand sa elibereze o orabobo wrote:Nu a avut nici o data libera, am posta deja asta de mult timp....deci nu cred ca sunt eu vinovat.bobo wrote:Daimon, pana marti nu mai ai nici o data libera , elibereaza una pe sambata....

Dar duminica aveam deja toate datele ocupate....si parca mutarea unui meci se face cu acordul ambilor combatanti, asa am inteles eu....
-
dap asa ebobo wrote:Dar duminica aveam deja toate datele ocupate....si parca mutarea unui meci se face cu acordul ambilor combatanti, asa am inteles eu....

l-am invitat pe marti la ora 22.00
-
okbobo wrote:l-am invitat pe marti la ora 22.00

-
Asa mai davide...ti-e frica de blaturi...dar in meciul nostru direct nu ai zis nimic...acum dupa ce ai castigat arunci vorbe de blaturi...ntz ntz ntz...Kosmin wrote: @david_villa: ti-e frica de blaturidaca va puteti sincroniza asupra unei anumite ore eu n-am nimic impotriva dar cel tarziu pana vineri sa fie
Si cum zicea domn' profesor: "Ai, n-ai mingea tragi la poarta!"
-
- Team President
vrei sa zici k meciul dintre noi a fost blat....sau nu am inteles eu bine...iar de blaturi nu mie frica ..k oricine poate sa faca ce vrea...k doar e un jok...stai linistit k ne intalnim in divizia B si o sa ai ocazia sa te razbuni...Mykutzu wrote:
Asa mai davide...ti-e frica de blaturi...dar in meciul nostru direct nu ai zis nimic...acum dupa ce ai castigat arunci vorbe de blaturi...ntz ntz ntz...
dar din cate stiu eu in realitate ultima etapa se joaka la aceeasi ora,....chiar si la campionatele europene sau mondiale ultima etapa...oare nu se joak la aceeasi ora....si spor la blaturi...k mie cam foame

vand jucatori:::
-
pai da dar ii cam greu aicipancu_villa wrote:Mykutzu wrote:dar din cate stiu eu in realitate ultima etapa se joaka la aceeasi ora,....chiar si la campionatele europene sau mondiale ultima etapa...

am acceptat meciul din respect pentru competitie pt ca s-ar putea sa aiba importanta rezultatul la retrogradare.
deci se va juca maine seara Internazionale Iasi - URBANTM
deci se va juca maine seara Internazionale Iasi - URBANTM
-
Mdea...n-ai inteles ce am vrut sa transmit...pancu_villa wrote:vrei sa zici k meciul dintre noi a fost blat....sau nu am inteles eu bine...iar de blaturi nu mie frica ..k oricine poate sa faca ce vrea...k doar e un jok...stai linistit k ne intalnim in divizia B si o sa ai ocazia sa te razbuni...Mykutzu wrote:
Asa mai davide...ti-e frica de blaturi...dar in meciul nostru direct nu ai zis nimic...acum dupa ce ai castigat arunci vorbe de blaturi...ntz ntz ntz...
dar din cate stiu eu in realitate ultima etapa se joaka la aceeasi ora,....chiar si la campionatele europene sau mondiale ultima etapa...oare nu se joak la aceeasi ora....si spor la blaturi...k mie cam foame![]()
![]()
![]()
si nu prea am ce sa mananc....
![]()
Si cum zicea domn' profesor: "Ai, n-ai mingea tragi la poarta!"
Internazionale Iasi 0 - 1 URBANTM
31' 0 - 1 Rui Orlando Fazenda
imi pare rau ca bogdan a mai pierdut o sansa de salvare.
eu pana la urma macar aici mi-am atins obiectivul, adica un loc pe podium.
31' 0 - 1 Rui Orlando Fazenda
imi pare rau ca bogdan a mai pierdut o sansa de salvare.
eu pana la urma macar aici mi-am atins obiectivul, adica un loc pe podium.