de ce mahGood Thor wrote:Nu am cuvinte

Moderator: Romanian Moderators
de ce mahGood Thor wrote:Nu am cuvinte
asa e...e foarte ciudat cum poti sa traiesti....stiam si am invatat la anatomie ca toate functiile corpului sunt controlate de creier care trimite "comenzi" tuturor partilor corpului cu ajutorul sistemului nervos prin impulsuri.......la tine e extraordinar faptul ca reusesti sa tastezi....sa traiesti....e foarte curios cine transmite acele impulsuri nervoase si prin ce sistem se propaga ele in corp din moment ce creier si sistem nervos nu ai.....esti o curiozitate a naturii si trebuie sa fii studiat si protejat,dar pentru asta trebuie sa fii inchis intr-o cusca de laborator.Good Thor wrote:Asa imi place sa fiu ... ambiguu ... si fiind un specimen rar sunt bun de studiat
Sa nu iti inghiti limba Thor... bag-o pe-aia de la voi din galerie... Thenkiu Boro... pardon... Thenkiu Sjarel...Good Thor wrote:Nu am cuvinte
nu am de demonstrat nimanui nimic......cu atat mai putin tie.....daca ceva te deranjeaza in ceea ce postez eu pe forum,ai si optiunea de a nu citi ce scriu eu.hai ca n-am chef de polemici la ora asta.dardar_3 wrote:IQ-ul ti-l poti demonstra in alta parte.Good Thor wrote:Nu am cuvinte
Nu imi inghit limba stai linistit ... iar de mesajul din galerie nu are nici o legatura cu acest subiect.dardar_3 wrote: Sa nu iti inghiti limba Thor... bag-o pe-aia de la voi din galerie... Thenkiu Boro... pardon... Thenkiu Sjarel...![]()
Scrie si tu mai mult pe global... Din moment ce Estonia are sub-forum, poate inveti pe parcurs limba...![]()
Mey domnul "nu are nici o legatura cu subiectul' dar ce ai postat tu mai sus avea legatura cu subiectul??Good Thor wrote: Nu imi inghit limba stai linistit ... iar de mesajul din galerie nu are nici o legatura cu acest subiect.
De ce imi zici sa scriu mai mult pe global ? ... si ce treaba am eu cu Estonia ? ... iar nu are nici o legatura cu acest subiect.
Eu iti spun scurt ... vezi de treaba ta si nu te mai baga in seama la mine.
Good Thor wrote:Asa imi place sa fiu ... ambiguu ... si fiind un specimen rar sunt bun de studiat
Good Thor wrote:Nu am cuvinte
Good Thor wrote:Draga gaina ... esti numai buna pentru ciorba![]()
![]()
Exact la asta ma gandeam si eu.thor:
Din mazgaleala ta pe care ai scris-o referitoare la alegerea moderatorului pari uimit ca nu esti tu cel ales.