Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
Ce Va propuneti pentru sezonu 26?
Ehee toti promovarea
.....
eu locu 3,(desi as putea 2)sa-mi fac echipa....transferuri....si din 27 sa incep ascensiunea

eu locu 3,(desi as putea 2)sa-mi fac echipa....transferuri....si din 27 sa incep ascensiunea

Eu sa rezist in D, sa incep sa castig bani din cupe si sa imi intaresc echipa pt a putea promova celalalt sezon...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
-
- Team Board Member
Imi propun sa inaintez cu echipa asta, cat se mai poate, cel mai batran n-are decat 27 de ani, insa au inceput sa-mi de-a temelie cu salariile care mi le cer.Am sa incerc la fel , fara cupe si turnee amicale (unde sa ma trezesc cu programari aiurea),amicale programate numai marti, vineri si sambata, trensferuri blocate in tot sezonul activ de meciuri oficiale si extinderea stadionului cu cel putin inca 8-10.000 de locuri. Greu imi v-a fi cand voi pleca, deoarece trebuie iar sa se ocupe nevastamea de jucatori.La naiba, doar ea a promovat cu echipa ..
Pe finalul sezon ului, in functie de cum se deruleaza ostilitatile, ma gandesc sa-mi fac vreo 7-8 echipe fantoma sa ma redresez si eu financiar .
Daca cineva mai stie si alte modalitati in care se poate fura in jocul asta, in afara de cele care mi le-a zis bunicutzu, sa se destainuie aici.
) La naiba, am inteles ca ei ne fura in joc, trucand rezultate, hai sa-i furam si noi cumva. Suntem romani si ar trebuii sa fim uniti. ce glume proaste am in mine..."don't try this at home"
D Kosmin, unde casesc si eu imagini de avatar in miscare cum iti pui tu mai mereu !?, eventual daca exista ceva cu stupizii mei catei la fel, link si mie daca poti, mersi.

-
- Member of the Soccer Project Association
craziest, vezi ca ma denigrezi, si nu stiu ce ai de castigat spunand minciuni despre mine.
discutiile despre avatare va rog sa le purtati in privat sau in barul spamland, acolo se mai vorbea despre asa ceva. multumesc.
discutiile despre avatare va rog sa le purtati in privat sau in barul spamland, acolo se mai vorbea despre asa ceva. multumesc.
sa raman in divizia F,unde am promovat , dar numai acest sezon ptr. a-mi intari echipa, si apoi cu promovarea in diviziile superioare
Last edited by agri on Mon Oct 20, 2008 6:44 am, edited 1 time in total.
-
sa vedem ce pot ceilalti adversari din C si dupa prima jumatate a campionatului ne propunem obiective......momentan ramanerea in C dar daca se poate si promovarea cu atat mai bine.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
Ramanerea in D si intarirea echipei, ideal un loc trei 

Revenit cu Vulturii Lugoj
sa nu retrogradez 

-
-
in primul rand un parcurs cat mai bun in UEFA si pe urma promovarea in C ... 2 obiective ce pot fi atinse, dar pana la inceperea noului sezon mai este
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
-
Vreau sa castig divizia C8 cu orice pret. Apoi reconstructie de lunga durata. Daca o sa continui cu echipa asta o sa raman pe loc si apoi o sa fiu in picaj; nu am destui jucatori buni pt. viitor.
Deci renunt la cupa, mai cumpar un portar batran care sa scoata 70+ , ies din toate cupele, si joc doar campionat.
Bafta sa avem.
Deci renunt la cupa, mai cumpar un portar batran care sa scoata 70+ , ies din toate cupele, si joc doar campionat.
Bafta sa avem.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
vreau neaparat locul 1 la finele sezonului in G.694
...un trofeu deja in palmares in sezonul 23