As vrea:
1)sa promovez sezonul asta.

2)sa castig ceva bani

3)sa-mi cumpar niste jucatori ieftini de calitate peste 60%

Momentan sunt in divizia H.1350 pe locul 3, cu 2 victorii

Moderator: Romanian Moderators
Treaba sta cam asa :Razvanica wrote: In alta ordine de idei, obiectivele mele:
1. unul din primele 5 locuri in F
2. prima sambata in cupa SP
3. 1CF, 1CB si 1RB care sa scoata peste 67
4. 1000 de locuri la stadion
5. cel putin 5 cupe amicale
banuiesc ca pierderile sunt cumulate, nu?dardar_3 wrote:Sezonul viitor am un singur obiectiv: sa castig fiecare meci.(mai putin cele de cupa pentru ca aduc pierderi de ~4 mil).
daca ai noroc dsa joci mai mult acasa si ajungi in ultimele tururi nu iesi cam pe la 0 ? interesanta chestia asta, n-am urmarit niciodata exact, e drept ca in ultimele sezoane jucam putin in cupa asa mai mult pt TS.dardar_3 wrote:(mai putin cele de cupa pentru ca aduc pierderi de ~4 mil).
asa-i am uitat de asta, chiar nu m-am mai interesat de cupa. in cazul asta in cupa nu merit asa te agiti decat atunci cand ai si sanse sa o castigimircea_ wrote:bani se impart la ambele echipe in mod egal
corect.am incercat eu sezonul asta am ajuns pana sambata dinainte de saptamana finala unde m-a scos la penalti-uri.si creca am iesit pe minus vreo 5-600 k.dupa ce ca abia am jucat creca 3 meciuri acasa,banii se impart la 2.restul de meciuri doar la stadioane de 10 k maxim,eu plateam 200 k salarii la victorie... noroc ca vreo 2 meciuri le-am trecut la penalti-uri si n-a trebuit sa dau prime de victorie.bonusurile pentru fiecare tur is infime...m-am pacalit rau de tot cu cupa,dar macar stiu sa nu mai incerc.Daimon wrote:asa-i am uitat de asta, chiar nu m-am mai interesat de cupa. in cazul asta in cupa nu merit asa te agiti decat atunci cand ai si sanse sa o castigimircea_ wrote:bani se impart la ambele echipe in mod egal