Planuri
Moderator: Romanian Moderators
Re: Planuri
Dak din greseala depasesti 100M dami mie diferenta: nu stiu cum reusiti sa faceti atatia bani: eu vorbeam si cu Kenny si el se plangea mereu: ba chiar eiu aveam mai multi.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
-
- Member of the Soccer Project Association
bizone wrote:banuiesc ca pierderile sunt cumulate, nu?dardar_3 wrote:Sezonul viitor am un singur obiectiv: sa castig fiecare meci.(mai putin cele de cupa pentru ca aduc pierderi de ~4 mil).
Pai cam asa ceva. Am preconizat optimi-sferturi. Castigi cam 1,4 mil maxim pana in turul respectiv.(bani injumatatiti din meciul de-acasa + bani din SP). Rezervele mele sunt de lux si ma ustura la buzunar.

Meciul de vineri din campionat ar fi 80% pierdut. Deci nu prea se merita. Pana in turu 10 premiile acordate in cupa sunt de ~500k. Salariile sunt de ~3.5mil minim.

Ma mai gandesc daca abordez cupa. Depinde foarte mult ce meciuri am programate vinerea.
Diavolo
-
pai daca iti vinzi toata echipa ... ajungi si la 100M. mai ales echipa cum e a lui spawn ... eu niciodata nu am avut mai mult de ... 40M cred ca, si nici nu vreau sa am mai mult ca am impresia ca uit de valoarea banilor cand am prea multi. si dau prea mult pe jucatori ca "imi permit". asa ca ... eu evit sa am prea multi bani sau sa am prea mare nevoie de un post, ca atunci faci prostii si dai prea mult.be_best wrote:Dak din greseala depasesti 100M dami mie diferenta: nu stiu cum reusiti sa faceti atatia bani: eu vorbeam si cu Kenny si el se plangea mereu: ba chiar eiu aveam mai multi.
-
Eu cel mai mult am avut 20 de mil.
(eram prin E si vroiam reconstructie insa mi-era cam greu sa pun primu 11 pe lista, asa ca am vandut echipa a doua
si am luat numai jucatori slabi).
Inainte sa se apuce spawn de reconstructie eram eu hotarat de asta si toti ii ziceam cum ca vreau 44 de manji tineri... etc. Eu ii doresc sa "piarda" maxim 2 sezoane pentru ca intervine monotonia. Sau poate ma insel... Succes si sper sa am meciuri usoare cu tine sezonul viitor

Inainte sa se apuce spawn de reconstructie eram eu hotarat de asta si toti ii ziceam cum ca vreau 44 de manji tineri... etc. Eu ii doresc sa "piarda" maxim 2 sezoane pentru ca intervine monotonia. Sau poate ma insel... Succes si sper sa am meciuri usoare cu tine sezonul viitor

Diavolo
-
la mine 20M e o chestie obisnuita, 90% din timp am peste. de ex. cand am luat CB-ul acu o saptamana cu aproape 15M am scazut sub 20, dar in mai putin de o saptamana am vandut un CM cu 9M si am castigat 2 cupe de 32 scumpe si am urcat inapoi la peste 20. din pacate nu-mi sunt defel de-ajuns, ca as mai vrea vreo 3 jucatori 

Sincer acum am si eu putin peste 15M si 35 de jucatori: partea proasta e ca ink vreo 10 sunt in crestere si nu prea am ce vinde ca as ramane fara rezerve pe posturi. Trebuie sa ii cresc pe aia - dar conform traditiei iar imi inseala asteptarile si de-abia se taraie peste 80. Sper ca un CB sa faca 85... dar 1 din 10 mi se pare putin - mai ales ca toti jucatorii erau de la centru, cal ascunsa ok, aresiv mik. Ink ma mai intreb dak ar trbui sa adopt strategia de antrenament, care sincer mi se pare o poveste.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
-
da, cu tinerii si la mine e cam la fel. rar cate unul care sa ajunga in echipa mare. dar la vanzare sunt buni, daca i-ai ales pe spranceana cand i-ai luat.
Intradevar vinzi 3-4 petarde si iei 1 bun. Te oftici mai tare cand ai dat mai mult pe cate 1 ca avea calitatile principale bune si dupa....
se vede la echipa mare si capata aere de vedeta!
se vede la echipa mare si capata aere de vedeta!

S29 - C?
S29 - C?
-
eh, aici eu nu ma oftic ca eu ies intotdeauna in castig cu tinerii
indiferent cat de buni ajung, se pune problema doar daca castig mai mult sau mai putin (exemplu de mai mult CM-ul ce tocmai l-am vandut, exemplu mai putin bun portarul Milan Hustava ce l-am vandut pe 19.09).

-
sincer.. m-a batut un gand sa m-a las.. dar am zis hai sa o fac si pe asta.. de ce nu.. daca nu imi iese cum vreau eu.. cred ca ma las de sp.. dar o sa mai vedem
cati dintre voi au tras linie la sf/jumatatea sezonului si au analizat daca le-a cam iesit planu` ?
planu iasa daca esti manager bun si activ .....
planu iasa daca esti manager bun si activ .....
Re: Re:
1. Locul 6Razvanica wrote:Pt sezonul 26 propun :
1. mentinerea in E
2. turul 7 in cupa
3. 2 CB peste 67, 1 CM peste 65
4. 1000 de locuri la stadion
5. 5 cupe amicale
6. mentinerea in Divizia B romaneasca
7. sa nu ma fac de ras in UEFA

2. Turul 5

3. Done

4. Nu, ma mai gandesc daca merita

5. Doar 3, dar foarte multe finale de cupe de 32

6. Locul 3, dupa minas si Mykutzu

7. Nush, am facut 2 de 0-0 cu unul care a ajuns in semifinale... Oricum, mi-a lasat un gust amar

In sezonul 27:
1. Top 3 in E
2. Turul 7 in cupa
3. 5 cupe amicale
4. 1 RM peste 70
Harder, better, faster, stronger
PFF...pe sezonu trecut mi-am propus promovarea pe 2 ....acum imi propun sa nu retrogradez

-
..si simplu a fostminasthiryt wrote:nici un plan nu mi-am facut pt transferuri..daca o fi sa fac..o sa vie ...vanzare/cumparare...1 max 2 tranzactii ...
..mentin lotul pt ca e tinerel..si sper sa readuc suporterii la stadion si sa cresc repede spiritul echipei..si sa promovez inapoi in F..sezonul viitor...ASTA E PLANU' ca sa zic asa...simplu huh?!

~ la transferuri am stat bine, abia acum la sf sezonului am vandut/cumparat, mai putin in timpul lui.

~ am mentinut jucatorii tineri in echipa

~ am adus baza fanilor la: 19243

~ am promovat inapoi in F.232

~ am promovat in "Divizia A" CRSP
~ plus 2000 de locuri la stadion, din care 1000 acum sunt in constructie (asta nu era in 'plan')

~ am ajuns in turul 9 SP Cup

~ 5 cupe amicale plus cateva finale
= asta e bilantul lui S26, unul din cele mai bune sezoane.
Pentru S27:
~ mentinerea in F.232 (loc: 3...7)
~ turul 5 in SP Cup (daca se poate iar turul 9 nu ma supar)
~ mentinerea in A in CRSP
~ aducerea a 2 jucatori de ax central care sa scoata cam 69 ~70
~ inca 1000 de locuri la stadion
~ castigarea a 10 cupe amicale
cam asta e tot

sa-i dam bataie

Bafta la toata lumea!

Last edited by minasthiryt on Sat Dec 27, 2008 8:12 pm, edited 1 time in total.
planul in noul sezon care incepe este sa ne intorcem inapoi in F si cumpararea unui CM
P.S. - daca aveti un jucator pe aceasta pozitie si intetionati sa-l vindeti astept mesaje in joc
cam atat
P.S. - daca aveti un jucator pe aceasta pozitie si intetionati sa-l vindeti astept mesaje in joc
cam atat