Inceputul perfect de cariera - pentru incepatori
Moderator: Romanian Moderators
Re: Inceputul perfect de cariera - pentru incepatori
ok aici nu m-am exprimat eu bine ... ma refeream la totalul pe linii...lolKosmin wrote:ce vise ainodws wrote:sa sper ca cu un TS de 100% as scoate note de 100 ?cea mai mare nota in sp a fost de 75 daca nu ma insel
cu TS, cnditie si moral 100 jucatorul va scoate maximul capacitatii sale
eu am jocul shi setat pe engleza shi cateodata ma exprim greshit in termenii astia SP ... sorry, tre sa ma obishnuiesc cu timpul

cel mai mare BP e 77, nu stiu daca la un moment dat a fost vreun jucator care sa scoata mai mult.
ok am intelesDaimon wrote:cel mai mare BP e 77, nu stiu daca la un moment dat a fost vreun jucator care sa scoata mai mult.
dar ati inteles si voi acum ca nu la asta ma refeream ci la cat fac totalul pe linii ... offf

Mi-am cam schimbat planurile ....sunt pe 2 in liga mea.....la egalitare cu ala dp 1 ....si ma-s cam duce in G desi am echipa cam varza dar iau 1 mil pt locu 2 imi maresc stadionul-> mai multi bani din bilete...si tot asa ...dar G-ul in care urc e foarte puternic....
Va putei uita va rog la Manager Chet la echipa si In G554 si sa imi spuneti va rog daca am o sansa sa ma mentin in G
Multumesc
Va putei uita va rog la Manager Chet la echipa si In G554 si sa imi spuneti va rog daca am o sansa sa ma mentin in G
Multumesc
eu am inceput sezonul trecut de H cu valoarea echipei 59% si faceam cam 70% pe meci, pe final am ajuns la 69% dar acum a scazut si valoarea si TS, oricum fac peste 100 pe meci - asta e un minim pt supravietuire. Din cate vad ai multi jucatori tineri, deci ai de unde sa cresti. din pacate esti nevoit sa joci cu 5 fundasi ca SW sunt cei mai buni in echipa tacHeT wrote:Mi-am cam schimbat planurile ....sunt pe 2 in liga mea.....la egalitare cu ala dp 1 ....si ma-s cam duce in G desi am echipa cam varza dar iau 1 mil pt locu 2 imi maresc stadionul-> mai multi bani din bilete...si tot asa ...dar G-ul in care urc e foarte puternic....
Multumesc
nu iti pot da un raspuns clar, ca si eu sunt incepator, cred ca iti va fi greu in G, si mie imi e greu

working hard in G.242 - season 26
won H.726 - season 25
started Aug 7th, finished 5th after 2 weeks - Season 24
won H.726 - season 25
-
- Member of the Soccer Project Association
Elpahx o sa te tin eu minte ca mi-ai refuzat invitatia 

Promoveaza fara probleme in G - iti vor creste jucatorii pana atunci si sigur rezisti. In plus in G si H sunt cei mai multi boti, incepatori si cei mai multi jucatori care nu se ocupa de echipe.
Nu o sa ai probleme!
Nu o sa ai probleme!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
Dar in G-ul meu nu sunt boti
si echipe bune.........dar am inceput sa cresc mult...dar ma fut salarile 41k pe meci.....nu este prea bine 
Cred ca o sa promovez........dar depinde si cat ma mai dezvolt........
O intrebare mica.......
Sa ma imprumut cu 1 mil sa imi maresc stadionul ca e de 4000 locuri si am satisfactia 4400 si o sa creasca cu victorile mele ...
Sa ma imprumut?

Cred ca o sa promovez........dar depinde si cat ma mai dezvolt........
O intrebare mica.......
Sa ma imprumut cu 1 mil sa imi maresc stadionul ca e de 4000 locuri si am satisfactia 4400 si o sa creasca cu victorile mele ...
Sa ma imprumut?
Vrei sa spui ca ai 4400 fani? Sau cati fani ai?
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
da scz exprimarea mea .....
4404 fani
4404 fani
Daca ai 4000 locuri si 4400 fani nu merita sa investesti acum in stadion: dak incepe sa se umple mai maresti pretul. Eu sincer tin numarul de locuri cam pe la 70-80% din numarul fanilor.
Oricum in cazul in care faci imprumun sa il faci pe o per mai lunga a.i. sa nu il simti!
Eu iti propun sa antrenezi si sa rulezi jucatori dak ai niste bani de investit - stadionul mai poate astepta un picutz. Stai sa faci peste 5000 fani - poate chiar 6000.
Acum asta e strategia mea - poate altii au alta parere.
Oricum in cazul in care faci imprumun sa il faci pe o per mai lunga a.i. sa nu il simti!
Eu iti propun sa antrenezi si sa rulezi jucatori dak ai niste bani de investit - stadionul mai poate astepta un picutz. Stai sa faci peste 5000 fani - poate chiar 6000.
Acum asta e strategia mea - poate altii au alta parere.
S29 - C?
S29 - C?
nu a fost din rautate, aia a fost zi de pauza, din fericire am reusit sa castig dupa ce mi-am odihnit titulariiKosmin wrote:Elpahx o sa te tin eu minte ca mi-ai refuzat invitatia

working hard in G.242 - season 26
won H.726 - season 25
won H.726 - season 25
-
- Team Board Member
Chet tata, daca tu crezi ca suntem prosti, dar nu suntem, poate te credem ca ai 14 ani, insa ca esti incepator nu te cred. Eu unu tati, nu-mi bat capul sa-ti dau sfaturi, pana nu incetezi cu prostiile. Castigi 5 turnee amicale in aceasi zi, cu aceleasi echipe ! Defapt care e echipa ta, ca ai vreo 6cHeT wrote:Mi-am cam schimbat planurile ....sunt pe 2 in liga mea.....la egalitare cu ala dp 1 ....si ma-s cam duce in G desi am echipa cam varza dar iau 1 mil pt locu 2 imi maresc stadionul-> mai multi bani din bilete...si tot asa ...dar G-ul in care urc e foarte puternic....
Multumesc
? Ce-ti zic eu tie acum, e defapt un avertisment sa te linistesti. Uite sfatul meu, ca m-am saturat eu unu sa tot vad manageri romani banati, iar apoi sa zicem toti ca suntem nevinovati.Si sincer, decat sa i-ei ban peste 3-4 luni (o sa fie dureros), mai bine i-ei acum si joci corect dupa aceea. Eu totusi vb cu Dardar si i-l rog sa nu-ti dea ban, sa vb cu tine , sa te hotarasti cu ce echipa ramai si sa fii atent monitorizat. Si numai deschide atatea topicuri nebunule.
-
- Member of the Soccer Project Association
Mai Crazy... tu nebunule tu...
Lasa omu in pace si nu-l mai speria... 

Diavolo