Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

be_best
Team President

Re: Cum merge campionatu

Post by be_best »

Felicitari Napoleonard!
Eu sincer sper sa ramai pe acolo vreo 2 luni asa :wink: :lol: .
Mai aratam si noi ca traim.

PS: da-i un print screen ca nu se stie niciodata

Azi am mai nimerit si eu o victorie. SUnt ink pe locul 11 dar in cazul unei alte victorii pot urca chiar pe 4 - clasament f strans. Sper ca aceasta sa vina maine - spiritul echipei a urcat la 77 dupa ce attinsesem 70.
E jale in notele pe linii. In 2 sapt il facem 100 dar apoi va scadea iar cu vreo 2 transferuri. De data asta voi incerca sa le fac in transe - nu toate deodata.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
agri
Team President

Post by agri »

victorie cu 1 - 0 acasa
locul 8
Daimon
Member of the Soccer Project Association

Post by Daimon »

inca doua victorii saptamana asta, in mod normal mai urmeaza doua. pana atunci am cam multe meciuri azi + cupa. pana una alta am rezolvat faza cu TS, de acum o sa il tin intre 95 si 100.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

am castigat azi un meci important, cu Squadra Bianco. joi cu locul 2, Lion Team, in deplasare, si am 4 suspendati.
napoleonard

Post by napoleonard »

visul frumos s-a terminat :cry: desi am avut meci greu, am avut +2, dar randomul "m-a facut" si am terminat la egalitate...am trecut pe 2 dar sunt pe podium :)
Image
dardar_3

Post by dardar_3 »

Eu am facut spectacol in meciul de azi. :mrgreen:

6-1 cu o echipa impotriva careia a pierdut napo sezonul trecut in A. :D

Urmeaza doua meciuri hotaratoare pentru obiectivul din sezonul asta. 8)
Diavolo
be_best
Team President

Post by be_best »

Ink o victorie - am urcat pe 7 si acum parca pot sa respir. In princiu voi castiga si urmatoarele 2 meciuri dar spiritul meu inca e pe la 80. Desi mi-am dus spiritul la 70 la inceputul sezonului tot nu am o echipa cu care sa ma gandesc la C asa ca va urma o noua politica de transferuri - dupa ce securizam pozitia in clasament :lol: .
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
Razvanica

Post by Razvanica »

Am facut 1-1 acasa cu liderul, desi am avut +2. Momentan sunt pe loc retrogradabil (TS + echipa nesetata ieri) dar cred ca nu se pune problema de retrogradare...
Harder, better, faster, stronger
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Infrangere cu 2-1, inca mai am sanse... :D L-ati vazut pe unicool, ce-l bubuie aia pe acolo !? :)) Ultima lui isprava, chiear sub titlul "Promovare", mai recent a mai aparut o infrangere, 2-6 !!! cu antepenultima clasata. Unicool, incepusei sa vorbesti si sa te comporti la fel ca Gigi Becali, faceai aroganta cu baietii frate, insa noi credem, ca mai sus de C, nu esti capabil ! Eu unu, insa te sustin, cu conditia, sa stergi naibi "Promovare" si sa pui "Evitarea retrogradarii" . Si mai intra si tu pe forum, mai zi ceva, nu fi trist, e doar un joc. :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

M-am instalat pe primul loc, cel putin pana etapa viitoare cand am cu locul 3, FC Ebalba, o echipa tare de tot. Sper la un egal ca sa pot ramane in frunte.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
mirciu84
Team Manager

Post by mirciu84 »

rahat pe bat. cu 4 suspendati n-am decat un egal in deplasare la fostul loc 2 :evil: de cateva etape tot pe 7 sunt :(
Kosmin

Post by Kosmin »

Craziest_1978 wrote:Infrangere cu 2-1, inca mai am sanse... :D L-ati vazut pe unicool, ce-l bubuie aia pe acolo !? :)) Ultima lui isprava, chiear sub titlul "Promovare", mai recent a mai aparut o infrangere, 2-6 !!! cu antepenultima clasata. Unicool, incepusei sa vorbesti si sa te comporti la fel ca Gigi Becali, faceai aroganta cu baietii frate, insa noi credem, ca mai sus de C, nu esti capabil ! Eu unu, insa te sustin, cu conditia, sa stergi naibi "Promovare" si sa pui "Evitarea retrogradarii" . Si mai intra si tu pe forum, mai zi ceva, nu fi trist, e doar un joc. :)
a fost banat dupa 29 noiembrie :mrgreen: si din spusele lui nu mai intra pe forum :roll: si data viitoare nu mai face afirmatii fara o baza reala :mrgreen: ati inteles stupiditatea dumneavoastra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
be_best
Team President

Post by be_best »

Apopo de asta, unicool chiar isi facuse o super echipa si promova sigur in B - acolo nu stiu ce urama sa se intample dar avea victorii pe linie si nu parea sa il opreasca cineva...
S29 - C?
Elphax
Coach

Post by Elphax »

am reusit si eu a treia victorie in campionat, cred ca ma voi mentine in G dar trebuie sa regandesc strategia ca sa cresc valoarea echipei ...
working hard in G.242 - season 26
won H.726 - season 25
started Aug 7th, finished 5th after 2 weeks - Season 24
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Azi ar fi trebuit sa am cupa, insa m-am retras din ea, totil era o mare minciuna, cu faza impartirii incasarilor 50%/50%, indiferent unde joci. Constatasem ca in cupa luam mai putini bani dec at la un meci de liga, ii mai oboseam si pe baieti aiurea. E o competitie destul de aiurea, nici macar nu exista transparenta sa putem vedea si noi, echipele calificate, deci nu te vede nimeni, decat daca isi mai aminteste Sjarel, la sfarsit de sezon sa te declare castigator al cupei. Mi se pare ca sezonul trecut a uitat asta, nu-mi amintesc sa mai fi vazut mesajul. Deci, sunt pe 7 si am in grupa un manager roman, sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca m-a lasat sa-l bat cu 4-0 acu 2 etape, cand el defapt spulbera tot cu echipa lui fiind pe locul 2 in acest moment. Daca imi da meciu si in retur, cred ca am o sansa sa promovez din nou. Sper ca nu o sa primim BAN acum ca facem treburile astea, nici steaua n-a patit nimic cand a facut blat cu Buzaul.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”