Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by MošnaM »

Mirek wrote:Chtěl bych se zeptat, jestli se dá nějak zjistit, s kým budu hrát v poháru v případě postupu? Našel jsem jen rozpis pohárových zápasů a ani v něm se toho moc nenajde - prolistovat 500 stránek zápasů nedokážu.
Nejde to zjistit - já si myslím, že je to dané dopředu, ale systém se tváří, že losuje. Výsledek je stejný - dopředu nevíš opravdu nic :wink: . Ten rozpis je jen pro to konkrétní kolo - když se koukáš na kolo další, najdeš tam hlášku: "Pro toto kolo zatím nejsou nalosovány zápasy".
kopeckar wrote:
Mirek wrote:A druhá otázka. Kdysi jsem v manuálu četl, že když tým vypadne v prvním kole poháru, má každou středu 100% morálku. Platí to i v druhém kole, když je to vlastně první kolo pro ten tým?
Jde o to, že nebudeš hrát ráno ve 4.00 a tak neklesá hráčům kteří by nebyli v nominaci na zápas morálka. Prostě jim doběhne fyzička podle věku a morálka neklesá.
Jen bych doplnil a možná i trochu rozvedl. Pokud necháš hrát Áčko poslední zápas v úterý, tak budou mít hráči Áčka 100% morálky a ve středu ráno se jim doplní fyzička. Když tedy tu středu, po vypadnutí z poháru, nebudeš hrát žádný zápas, může jít Áčko na ligu ve čtvrtek s fyzičkou i morálkou na 100%. A tím podá maximální výkon. Kdo ve středu hraje, bude mít hráče buď unavenější (nižší fyzička), nebo s nižší morálkou a ty tím získáváš jistou výhodu.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Add 1) To je blbý. Takhle člověk neví, jestli se má snažit projít do dalšího kola, kde má ještě šanci, nebo to rovnou vypustit.

Add2) Tak je to. Mě to přišlo nelogické, proč má mít tým, který vypadne v 1. kole 100% morálku a ono je to jen o dobíjení energie a nevybití morálky.
No v Géčku to ještě není tak aktuální, ale přijde den.... :D

Díky pánové za vysvětlení.

To mi taky vrtá hlavou, když se kouknu k Ačkařům do fóra a probírají tam formu 100/100, jak se k ní doberou. Snad jedině přáteláček a druhý den až liga. Ale jak potom získat zkušenosti pro další generaci :?:
kopeckar

Post by kopeckar »

Mirek wrote:Ale jak potom získat zkušenosti pro další generaci :?:
Vypadnout v poháru a soustředit se na ligu. Zkušenosti pak získávají v úterních zápasech v 10, 14 a 18. V 22 necháš hrát A sestavu. Dále pak v pátečních zápasech ve všech zbylých čtyřech termínech po lize a v sobotu stejným způsobem jako v úterý. Neděli necháš volnou a máš zaručeno, že v pondělí a čtvrtek budeš hrát ligu s borci 100/100. Teda za předpokladu, že se ti nikdo z nich nezraní a nebude mít malou fyzičku, kvůli větší porci zápasů. Podle energie se řídí to o kolik ti v zápase klesne fyzička. Čím máš větší hodnotu tohoto skilu, tím víc může hrát hráč zápasů za den. To si musíš u svého týmu vypozorvat a mít v paměti o kolik hráčům roste fyzička podle věku.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
MošnaM

Post by MošnaM »

Mirek wrote: ......Ale jak potom získat zkušenosti pro další generaci :?:
Podívej se na jejich týmy a zjistíš, že Áčkaři z valné většiny zkušenosti získávat nepotřebují. Áčkař má tým složený z většiny z hráčů na vrcholu výkonosti, a to jsou hráči, kterým se hodnota zkušennosti blíží 100% :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
kofi

Post by kofi »

Mám dotaz... :) Udělalo se něco s agresivními rozhodčími? 100% byl odjakživa divný. Ale co 99%? Ten většinou dával redky rád, platí to pořád?
FC Alkoholicks
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Jak je to s těmi přestupy? Podle návodu je 3 dny na TL, a pak ho dostane nejvyšší nabídka. Pokud někdo přihodí, je tam dalších 24 hodin. Dal jsem nabídku v sobotu v poledne, nikdo nepřidal tak by v neděli ve 14:00 nebo 18:00 (nevím přesně kdy jsem dal tu nabídku) měl být u mě. Maximálně v pondělí ve 4:00, jestli se přestupy dělaj jen v noci. Je pondělí, nikdo nepřidal a hráč tam visí pořád. Dneska v podvečer na něj majitel hodil cenu za přímý přestup, i když se o něj nikdo nepere. To se zase začne počítat +24 hodin?

Ještě jeden dotaz. K čemu je dobrý při prodeji položka Vybrat kupce (nebo tak nějak se to jmenuje)? Nikdy jsem to nepoužil. Snad jen, kdybych chtěl zrychlit prodej, tak by to mělo cenu. Jinak mě rozumný důvod nenapadá.
kopeckar

Post by kopeckar »

Mirek wrote:Jak je to s těmi přestupy? Podle návodu je 3 dny na TL, a pak ho dostane nejvyšší nabídka. Pokud někdo přihodí, je tam dalších 24 hodin. Dal jsem nabídku v sobotu v poledne, nikdo nepřidal tak by v neděli ve 14:00 nebo 18:00 (nevím přesně kdy jsem dal tu nabídku) měl být u mě. Maximálně v pondělí ve 4:00, jestli se přestupy dělaj jen v noci. Je pondělí, nikdo nepřidal a hráč tam visí pořád. Dneska v podvečer na něj majitel hodil cenu za přímý přestup, i když se o něj nikdo nepere. To se zase začne počítat +24 hodin?

Ještě jeden dotaz. K čemu je dobrý při prodeji položka Vybrat kupce (nebo tak nějak se to jmenuje)? Nikdy jsem to nepoužil. Snad jen, kdybych chtěl zrychlit prodej, tak by to mělo cenu. Jinak mě rozumný důvod nenapadá.
K tvému prvnímu dotazu : Nejsou to 3 dny. 3 dny je jen doba která musí uplynout než půjde prodat a než na něj půjde dát částka za rychlý přestup. Doba po kterou je nejmíň na transferu je týden a pak platí to o nabídce učiněné v poslední den, která to vždy o den prodlouží.

K tvému druhému dotazu : snad bych viděl použití v případu, kdy prodávám konkrétnímu kupci zaráz dva hráče za domluvenou cenu. Např. nejvyšší nabídka na hráče jsou 2M a druhý má nabídku 1,8M. Já se s ním domluvím, že mu za 4M prodám dva hráče a on tak přihodí na toho druhého zbytek do uvedené sumy a já mu prodám toho druhého kde nemá nejvyšší nabídku. Nebo druhá možnost, že ho někomu slíbím a než mu ho odklepnu, tak ho další manažer přehodí a já chci dodržet dané slovo.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

No tak druhá otázka je jasná. U té první jsem si spletl ty 3 a 7 dní, ale to nic nemění na tom, že už je od pátku na prodej (alespoň jestli platí to datum na TL a zeleně vybarvený hráč), od soboty nikdo nepřihazuje a nic. Tak uvidíme zítra, třeba se cestou ke mě stavil v hospodě. :P
5zizou5

Post by 5zizou5 »

Mirek wrote:No tak druhá otázka je jasná. U té první jsem si spletl ty 3 a 7 dní, ale to nic nemění na tom, že už je od pátku na prodej (alespoň jestli platí to datum na TL a zeleně vybarvený hráč), od soboty nikdo nepřihazuje a nic. Tak uvidíme zítra, třeba se cestou ke mě stavil v hospodě. :P
j, vcera jsem ho tam potkal, zlil se jako doga a pak dostal jednosmerkou do obliceje, takze ted je zranenej se zlomenym nosem...

az ho pusti z nemocnice, tak bude moci podepsat novou smlouvu a prestoupit k Tobe :wink:
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Mirek wrote:No tak druhá otázka je jasná. U té první jsem si spletl ty 3 a 7 dní, ale to nic nemění na tom, že už je od pátku na prodej (alespoň jestli platí to datum na TL a zeleně vybarvený hráč), od soboty nikdo nepřihazuje a nic. Tak uvidíme zítra, třeba se cestou ke mě stavil v hospodě. :P
No řekl bych, pokud teda ještě umím počítat, že by ti měl přijít zítra ráno po simulaci v 4.00, pokud tě ovšem zatím nikdo nepřehodil. :lol:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

"Přišel, moji rádcové, přišel?"
"Nepříšel, vaše výsosti, nepřišel."

Takže, jestli se zlil jak doga, tak leží někde ve škarpě a neví o světě. :evil:
krup72

Post by krup72 »

Mirek wrote:"Přišel, moji rádcové, přišel?"

Stačí se podívat na trsnsfer listu v seznamu hráčů (ne na tý stránce, kde přihazuješ), tam jsou oba dva časy. Jak už bylo řečeno, ten druhej je proměnlivej (směrem dopředu). Pokud někdo přihodí 24 hodin před jeho naplněním, prodlužuje se o dalších 24 hodin.
kopeckar

Post by kopeckar »

krup72 wrote:
Mirek wrote:"Přišel, moji rádcové, přišel?"

Stačí se podívat na trsnsfer listu v seznamu hráčů (ne na tý stránce, kde přihazuješ), tam jsou oba dva časy. Jak už bylo řečeno, ten druhej je proměnlivej (směrem dopředu). Pokud někdo přihodí 24 hodin před jeho naplněním, prodlužuje se o dalších 24 hodin.
No jestli se nebojíš, že ti tu hvězdu vyfouknu, přestože teď nemůžu nakupovat, tak dej link a já ti povím, kde je chyba v Matrixu. :lol:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
5zizou5

Post by 5zizou5 »

kopeckar wrote:No jestli se nebojíš, že ti tu hvězdu vyfouknu, přestože teď nemůžu nakupovat, tak dej link a já ti povím, kde je chyba v Matrixu. :lol:
no Matrix uz je tak vymakanej, ze se v nem chyby prakticky ani nevyskytujou
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Aha. To jsem nevěděl. Sledoval jsem to už jenom u sebe v přihazování - nechtělo se mi projíždět 20 stránek seznamu. Tak tam je datum 12.11. 4:00.
No jestli se nebojíš, že ti tu hvězdu vyfouknu, přestože teď nemůžu nakupovat, tak dej link a já ti povím, kde je chyba v Matrixu. :lol:
Ona to zas taková hvězda nebude a u tebe by se asi nedostal ani na lavičku, takže s toho strach vůbec nemám. Navíc ho teď někdo koupil na přímý přestup. Byl to Lasse Cansdell-Sherrif (CB). Jenom mi vychází, že když dá majitel částku na přímý prodej, má to stejný účinek, jako když někdo přihodí -> prodlouží se doba o 24 hodin.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”