Mirek wrote:Chtěl bych se zeptat, jestli se dá nějak zjistit, s kým budu hrát v poháru v případě postupu? Našel jsem jen rozpis pohárových zápasů a ani v něm se toho moc nenajde - prolistovat 500 stránek zápasů nedokážu.
Nejde to zjistit - já si myslím, že je to dané dopředu, ale systém se tváří, že losuje. Výsledek je stejný - dopředu nevíš opravdu nic

. Ten rozpis je jen pro to konkrétní kolo - když se koukáš na kolo další, najdeš tam hlášku: "
Pro toto kolo zatím nejsou nalosovány zápasy".
kopeckar wrote:Mirek wrote:A druhá otázka. Kdysi jsem v manuálu četl, že když tým vypadne v prvním kole poháru, má každou středu 100% morálku. Platí to i v druhém kole, když je to vlastně první kolo pro ten tým?
Jde o to, že nebudeš hrát ráno ve 4.00 a tak neklesá hráčům kteří by nebyli v nominaci na zápas morálka. Prostě jim doběhne fyzička podle věku a morálka neklesá.
Jen bych doplnil a možná i trochu rozvedl. Pokud necháš hrát Áčko poslední zápas v úterý, tak budou mít hráči Áčka 100% morálky a ve středu ráno se jim doplní fyzička. Když tedy tu středu, po vypadnutí z poháru, nebudeš hrát žádný zápas, může jít Áčko na ligu ve čtvrtek s fyzičkou i morálkou na 100%. A tím podá maximální výkon. Kdo ve středu hraje, bude mít hráče buď unavenější (nižší fyzička), nebo s nižší morálkou a ty tím získáváš jistou výhodu.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3