infrangere cu 2- 1 in deplasare si avem doar 10 pcte. in 9 meciuri jucate; TS-ul mic a facut sa avem aceste rezultate penibile
sper ca la finalul sezonului sa raman in F
Diferenta intre locu 2 si mine e de 10 puncte. (Si eu sunt pe locul 12)
Se va anunta o batalie mare pentru promovare. Azi am castigat cu locul 2 si daca o sa am un retur de exceptie si voi castiga macar unu din cele doua meciuri de joi si vineri, sunt in grafic.
Victorie 4-1 mai usor decat ma asteptam avand in vedere cati suspendati si accidentati am avut. In continuare saptamana asta foarte grea din cauza numarului mare de accidentati.
cum ma asteptam, am pierdut cu 2-1, impotriva uni contracandidat, el a ajuns pe 2, eu pe 6. N-a avut decat +3 la linii, insa eu vreau sa spun ca n-am castigat niciodata cu +3 (unii au si noroc). Oaia neagra, care a facut diferenta, a fost portarelul meu de 82 calitate, care nu e in stare sa scoata mai mult de 54. Mai am unu de 19 ani, are 80 calitate si de abia imi scoate 38 performanta. Asta e, poate fac eu ceva gresit. Felicitari si succes celorlalti.
2 - 0, infrangere in deplasare , cam incepem sa ne gandim la div. G deoarece in 11 meciuri jucate am acumulat doar 10
TS-ul bata-l vina de TS-u ca el ne-a dus la dezastrul acesta