Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
Re: Divizia A
Juvenardus FC 9 - 1 Valencia Club
felicitari pt pozitia pe care o detii in acest moment in Divizia A.....poate reusesti o mare surpriza
bafta in retur si in meciurile care le mai ai din acest tur...
felicitari pt pozitia pe care o detii in acest moment in Divizia A.....poate reusesti o mare surpriza
bafta in retur si in meciurile care le mai ai din acest tur...
vand jucatori:::
echipa Valencia Club.....
echipa Valencia Club.....
Black_eagle wrote:am vazut ca te-au debanat...starboy wrote:yos:(:(:(:(:(...pffff...o zi trista pt Red D@gs..pfff:(:(:(:(..park is la judecata de la Lugano:(:(:(bizone wrote:starboy, eu cu tine ar fi trebuit sa am meci? Sau esti altul?nici nu ai idee cat ma bucur pentru tine...desi ma bucur pentru mine sa-ti zic sincer...dar totusi...ma bucur sa ca ai revenit
poy unde am revenit ca ink nu imi mere sa ma conectez..pfff...
bani aduc fericirea,prostule nu fi prost
-
- Member of the Soccer Project Association
nu mai esti banat mahstarboy wrote: poy unde am revenit ca ink nu imi mere sa ma conectez..pfff...

kosmine...nu imi merge sa ma conectez degeaba...nu imi vine parola pe mail..nu stiu ce are:|:|...am incerkt de 5ori..tot degeaba ce se poate face dak nu imi vine pe mail parola ???
-
Probabil iti stie cineva parola, a intrat si apoi a schimbat parola. 

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
cand te-ai conectat ultima data ?starboy wrote:kosmine...nu imi merge sa ma conectez degeaba...nu imi vine parola pe mail..nu stiu ce are:|:|...am incerkt de 5ori..tot degeaba ce se poate face dak nu imi vine pe mail parola ???
Ultima logare Sâm 15 Noi 2008 (13:00 CET)

-
culmea... iarasi esti banat
mai vorbest mai cu dardar no mai freca aiurea...cine s-a conectat la ora 13:00 pe contul tau?

Last edited by Black_eagle on Sat Nov 15, 2008 9:14 pm, edited 1 time in total.

-
pai si daca ia luat cineva contu ??? si ala a schimbat totuBlack_eagle wrote:da cum de nu-ti stii parola mai?starboy wrote:kosmine...nu imi merge sa ma conectez degeaba...nu imi vine parola pe mail..nu stiu ce are:|:|...am incerkt de 5ori..tot degeaba ce se poate face dak nu imi vine pe mail parola ???

yo de vineri nu am mai putut intra pe cont:(:(::(:(:(...pfff..asta chiar ca e grav:|:|...dak mi'a luat unu contu e grav:(:(:(:(:(:(...pfff....nu are nimeni id lu dardar sa vad cum sa fac:(:(:(:(...
-
cred ca sjarel si cei ce "duc pe umeri" acest joc sunt in stare sa afle IP-ul de unde a fost ultima logare la echipa sa blocheze/baneze acel IP si cred ca pot sa-i trimita o noua parola baiatului, iar apoi el sa-si aleaga una pt a o sti numai el...cred ca toate astea se pot face.Kosmin wrote:pai si daca ia luat cineva contu ??? si ala a schimbat totu
p.s. chiar cred ca ar trebui ca el sa de un click acolo la "ai uitat parola?" iar daca adresa de mail o stie si nu a fost schimbata de acel "suspect" care s-a logat atunci ii va fi trimisa parola si dupa ce va fi din nou scos de sub ban ar putea sa incerce sa se logheze
poy frate..pff...echipa o am de aproape 2ani de zile ar fi durere asa dintr'o data din senin sa uit adresa de mail si parola:(:(..m'ai ales ca stau si pe id de la mail pe mess..si parola e una confidentiala care nu am ziso la nimeni in viatza mea:(:(..si knd am aflat acuma de la voi ca sa logat azi la 13 cineva pe cont..am ramas:|:|...si dak am dat de 5ori la ati uitat parola si am scris niku si nu mi'a venit nici un mail de la sp la mine apy e clar....cred ca mi'a spart cineva contu si a schimbat:(:(:(
-
starboy wrote:poy frate..pff...echipa o am de aproape 2ani de zile ar fi durere asa dintr'o data din senin sa uit adresa de mail si parola:(:(..m'ai ales ca stau si pe id de la mail pe mess..si parola e una confidentiala care nu am ziso la nimeni in viatza mea:(:(..si knd am aflat acuma de la voi ca sa logat azi la 13 cineva pe cont..am ramas:|:|...si dak am dat de 5ori la ati uitat parola si am scris niku si nu mi'a venit nici un mail de la sp la mine apy e clar....cred ca mi'a spart cineva contu si a schimbat:(:(:(
atunci daca e asa

minasthiryt wrote:starboy wrote:poy frate..pff...echipa o am de aproape 2ani de zile ar fi durere asa dintr'o data din senin sa uit adresa de mail si parola:(:(..m'ai ales ca stau si pe id de la mail pe mess..si parola e una confidentiala care nu am ziso la nimeni in viatza mea:(:(..si knd am aflat acuma de la voi ca sa logat azi la 13 cineva pe cont..am ramas:|:|...si dak am dat de 5ori la ati uitat parola si am scris niku si nu mi'a venit nici un mail de la sp la mine apy e clar....cred ca mi'a spart cineva contu si a schimbat:(:(:(
atunci daca e asa...si a aflat cineva parola...si daca acea parola era aceesi ca si cea de la adresa ta de mail, te sfatuiesc sa o schimbi sa nu mai ai si alte neplaceri
nu e ca aia de la mail...e alta..dar cu aia am mers in acesti 2ani de zile..si chiar acu in acest moment sa mi se intample asta..pff dupa c am muncit la aceasta echipa corect..si mi'am daruit cam vreo 7ore pe zi din timpu meu liber acestui jok ca sa o fac din ce in ce mai buna..si acu..ink is dispearat:(:(:(
-
pastreaza o nota de optimism...eu unu cred ca se va rezolva problema..si chiar in bine pentru tinestarboy wrote:ink is dispearat:(:(:(

..asa cum am spus, daca cei care au grija de acest joc...asa cum pot afla multe cand sunt banati unii manageri asa pot afla acum toate datele problemei si sa o rezolve in cel mai bun si drept mod.
..cum spuneam: fii mai optimist

sper...si yo...mc pt incurajare dar cum sa afle tocmai seful care e cu jocu??..pff si sa faca un asemenea gest..e cam greu..dar sper