Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

pancu_villa
Team President

Re: Divizia A

Post by pancu_villa »

Juvenardus FC 9 - 1 Valencia Club

felicitari pt pozitia pe care o detii in acest moment in Divizia A.....poate reusesti o mare surpriza
bafta in retur si in meciurile care le mai ai din acest tur...
vand jucatori:::
echipa Valencia Club.....
starboy
Team Board Member

Post by starboy »

Black_eagle wrote:
starboy wrote:
bizone wrote:starboy, eu cu tine ar fi trebuit sa am meci? Sau esti altul?
yos:(:(:(:(:(...pffff...o zi trista pt Red D@gs..pfff:(:(:(:(..park is la judecata de la Lugano:(:(:(
am vazut ca te-au debanat... :D nici nu ai idee cat ma bucur pentru tine...desi ma bucur pentru mine sa-ti zic sincer...dar totusi...ma bucur sa ca ai revenit

poy unde am revenit ca ink nu imi mere sa ma conectez..pfff...
bani aduc fericirea,prostule nu fi prost
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

starboy wrote: poy unde am revenit ca ink nu imi mere sa ma conectez..pfff...
nu mai esti banat mah :lol:
starboy
Team Board Member

Post by starboy »

kosmine...nu imi merge sa ma conectez degeaba...nu imi vine parola pe mail..nu stiu ce are:|:|...am incerkt de 5ori..tot degeaba ce se poate face dak nu imi vine pe mail parola ???
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Probabil iti stie cineva parola, a intrat si apoi a schimbat parola. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Kosmin

Post by Kosmin »

starboy wrote:kosmine...nu imi merge sa ma conectez degeaba...nu imi vine parola pe mail..nu stiu ce are:|:|...am incerkt de 5ori..tot degeaba ce se poate face dak nu imi vine pe mail parola ???
cand te-ai conectat ultima data ?

Ultima logare Sâm 15 Noi 2008 (13:00 CET) :roll: :roll: :roll:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

culmea... iarasi esti banat :? mai vorbest mai cu dardar no mai freca aiurea...cine s-a conectat la ora 13:00 pe contul tau?
Last edited by Black_eagle on Sat Nov 15, 2008 9:14 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

Black_eagle wrote:
starboy wrote:kosmine...nu imi merge sa ma conectez degeaba...nu imi vine parola pe mail..nu stiu ce are:|:|...am incerkt de 5ori..tot degeaba ce se poate face dak nu imi vine pe mail parola ???
da cum de nu-ti stii parola mai?
pai si daca ia luat cineva contu ??? si ala a schimbat totu :roll:
starboy
Team Board Member

Post by starboy »

yo de vineri nu am mai putut intra pe cont:(:(::(:(:(...pfff..asta chiar ca e grav:|:|...dak mi'a luat unu contu e grav:(:(:(:(:(:(...pfff....nu are nimeni id lu dardar sa vad cum sa fac:(:(:(:(...
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Kosmin wrote:pai si daca ia luat cineva contu ??? si ala a schimbat totu :roll:
cred ca sjarel si cei ce "duc pe umeri" acest joc sunt in stare sa afle IP-ul de unde a fost ultima logare la echipa sa blocheze/baneze acel IP si cred ca pot sa-i trimita o noua parola baiatului, iar apoi el sa-si aleaga una pt a o sti numai el...cred ca toate astea se pot face.

p.s. chiar cred ca ar trebui ca el sa de un click acolo la "ai uitat parola?" iar daca adresa de mail o stie si nu a fost schimbata de acel "suspect" care s-a logat atunci ii va fi trimisa parola si dupa ce va fi din nou scos de sub ban ar putea sa incerce sa se logheze
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
starboy
Team Board Member

Post by starboy »

poy frate..pff...echipa o am de aproape 2ani de zile ar fi durere asa dintr'o data din senin sa uit adresa de mail si parola:(:(..m'ai ales ca stau si pe id de la mail pe mess..si parola e una confidentiala care nu am ziso la nimeni in viatza mea:(:(..si knd am aflat acuma de la voi ca sa logat azi la 13 cineva pe cont..am ramas:|:|...si dak am dat de 5ori la ati uitat parola si am scris niku si nu mi'a venit nici un mail de la sp la mine apy e clar....cred ca mi'a spart cineva contu si a schimbat:(:(:(
minasthiryt

Post by minasthiryt »

starboy wrote:poy frate..pff...echipa o am de aproape 2ani de zile ar fi durere asa dintr'o data din senin sa uit adresa de mail si parola:(:(..m'ai ales ca stau si pe id de la mail pe mess..si parola e una confidentiala care nu am ziso la nimeni in viatza mea:(:(..si knd am aflat acuma de la voi ca sa logat azi la 13 cineva pe cont..am ramas:|:|...si dak am dat de 5ori la ati uitat parola si am scris niku si nu mi'a venit nici un mail de la sp la mine apy e clar....cred ca mi'a spart cineva contu si a schimbat:(:(:(

atunci daca e asa :( ...si a aflat cineva parola...si daca acea parola era aceesi ca si cea de la adresa ta de mail, te sfatuiesc sa o schimbi sa nu mai ai si alte neplaceri :?
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
starboy
Team Board Member

Post by starboy »

minasthiryt wrote:
starboy wrote:poy frate..pff...echipa o am de aproape 2ani de zile ar fi durere asa dintr'o data din senin sa uit adresa de mail si parola:(:(..m'ai ales ca stau si pe id de la mail pe mess..si parola e una confidentiala care nu am ziso la nimeni in viatza mea:(:(..si knd am aflat acuma de la voi ca sa logat azi la 13 cineva pe cont..am ramas:|:|...si dak am dat de 5ori la ati uitat parola si am scris niku si nu mi'a venit nici un mail de la sp la mine apy e clar....cred ca mi'a spart cineva contu si a schimbat:(:(:(

atunci daca e asa :( ...si a aflat cineva parola...si daca acea parola era aceesi ca si cea de la adresa ta de mail, te sfatuiesc sa o schimbi sa nu mai ai si alte neplaceri :?

nu e ca aia de la mail...e alta..dar cu aia am mers in acesti 2ani de zile..si chiar acu in acest moment sa mi se intample asta..pff dupa c am muncit la aceasta echipa corect..si mi'am daruit cam vreo 7ore pe zi din timpu meu liber acestui jok ca sa o fac din ce in ce mai buna..si acu..ink is dispearat:(:(:(
minasthiryt

Post by minasthiryt »

starboy wrote:ink is dispearat:(:(:(
pastreaza o nota de optimism...eu unu cred ca se va rezolva problema..si chiar in bine pentru tine :wink:

..asa cum am spus, daca cei care au grija de acest joc...asa cum pot afla multe cand sunt banati unii manageri asa pot afla acum toate datele problemei si sa o rezolve in cel mai bun si drept mod.

..cum spuneam: fii mai optimist :wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
starboy
Team Board Member

Post by starboy »

sper...si yo...mc pt incurajare dar cum sa afle tocmai seful care e cu jocu??..pff si sa faca un asemenea gest..e cam greu..dar sper
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”