Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

greenmouse7777
Coach

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by greenmouse7777 »

kopeckar wrote:Jak je to s morálkou hráčů sedících při zápase na lavičce? Mám pocit, že jim klesá stejně jako těm, kteří se nedostali do nominace k utkání vůbec. To je přece divný, to by mělo být podle mě nějak zohledněno. Nemyslím, že by neměla klesnout vůbec, ale těch 5% je podle mě moc. Já bych dal tak 3%. Vždyť je rozdíl, jestli mám nějakou šanci, že se na hřiště dostanu a nebo už předem ne. Nehledě na to, že nemohu dopředu nastavit, že dejme tomu když budu prohrávat o dva góly tak tam pošlu dalšího útočníka, nebo naopak pošlu do hry obránce za útočníka za stavu 3:0 pro mě a budu betonovat atp.
tak tohle mi taky hodne vadi, ze nemuzu ovlivnit skladbu tymu v prubehu zapasu a podle aktualniho stavu. s tou moralkou mas pravdu, ze klesa o 5% vsem, kteri nejsou v prubehu zapasu na hristi tzn. i tem, kteri sedi na lavici
MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Post by MošnaM »

lipniceman wrote:Zdar bojovníci,mám malinkej problém.Nejde mě rozkliknout pošta a ani hráči.Naběhnou tam obdélníčky jako že to nabíhá ale nikdy se to nenačte tak aby se to otevřelo.Nevím v čem by mohl být problém,ale už to trvá asi tři dny tak jsem z toho trošku nervozní protože si nemohu přečíst poštu ani kouknout co maj kluci trénovat a podobně.Je to divný protož jinak podle mě ostatní normálně maká.Předem moc děkuji za radu.
Prosím tě, chyba je rozhodně na tvé straně. Nevím, jaký máš systém, jaký prohlížeč. Zkoušej, co můžeš. Vymaž cookies, obsah offline - to mi pomáhalo, zkus jiný prohlížeč a podobně.
Dal jsi hrozně málo informací na to, abys dostal konkrétní radu :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Zdar bojovníci,mám malinkej problém.Nejde mě rozkliknout pošta a ani hráči.Naběhnou tam obdélníčky jako že to nabíhá ale nikdy se to nenačte tak aby se to otevřelo.Nevím v čem by mohl být problém,ale už to trvá asi tři dny tak jsem z toho trošku nervozní protože si nemohu přečíst poštu ani kouknout co maj kluci trénovat a podobně.Je to divný protož jinak podle mě ostatní normálně maká.Předem moc děkuji za radu.
Občas mi to taky udělá, ale na druhý, třetí pokus se to chytne. U tebe bude spíš chyba v nastavení prohlížeče. Je to dělané scriptem, tak ti to něco asi blokuje. Nebo si zkontroluj nastavení sítě.
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Jak je to s únavou hráčů? Myslel jsem si, že když má hráč větší energii, míň se unaví. Ale když jsem to začal detailně sledovat, zjistil jsem, že to není tak úplně pravda. To do toho vstupuje ještě nějaká jiná hodnota nebo je to náhodné číslo?
A ještě k tomu doplnění energie ve 4:00. Vím, že se do 28 doplňuje 15%, a pak jen 10%. Platí to ode dne, kdy slaví hráč 28. narozeniny nebo až od posledního dne, kdy je mu naposledy 28 let. A platí to stejně i pro brankáře nebo to mají posunuté, jako je i posunutá jejich životnost?
MošnaM

Post by MošnaM »

Mirek wrote:Jak je to s únavou hráčů? Myslel jsem si, že když má hráč větší energii, míň se unaví. Ale když jsem to začal detailně sledovat, zjistil jsem, že to není tak úplně pravda. To do toho vstupuje ještě nějaká jiná hodnota nebo je to náhodné číslo?
A ještě k tomu doplnění energie ve 4:00. Vím, že se do 28 doplňuje 15%, a pak jen 10%. Platí to ode dne, kdy slaví hráč 28. narozeniny nebo až od posledního dne, kdy je mu naposledy 28 let. A platí to stejně i pro brankáře nebo to mají posunuté, jako je i posunutá jejich životnost?
Mnoho manažerů zastává ten názor o přímé souvislosti energie a únavy po zápase. Já ze svých sledování mám stejné pochybnosti jako ty. Buď tam funguje víc vlivů (třeba podle rozestavení - když proti tvé obraně půjde jen jeden útočník, unaví se méně, než kdyby proti nim šli tři) a nebo je tam zas nějaké náhodné číslo, jak podle mne správně dedukuješ. Jak je to doopravdy ví jenom Bůh a Sjarel a i ti kdo ví jestli :lol: .
A to doplňování fyzičky - do 28 let znamená dokud mu není 29.
Brankáři mají posunuté výkony, ale únavu ne. Doplňování fyzičky je u nich stejné, jako u ostatních hráčů - není to podle mnohých a i mne správné, ale co s tím naděláme :wink:. Ale je fakt, že podle mých pozorování se brankáři zas tolik neunaví, jako hráči v poli.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
petrix
Coach

Post by petrix »

Ahoj, když chci dát na stadió tabuli, tak je tam tohle: Žádné nové společnosti nemají zájem o reklamní kampaň na Vašem stadiónu, co to znamená? Dik
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Ahoj, když chci dát na stadió tabuli, tak je tam tohle: Žádné nové společnosti nemají zájem o reklamní kampaň na Vašem stadiónu, co to znamená? Dik
No, že žádné tabule momentálně nemáš k dispozici. Nic složitého za tím nehledej.
MošnaM

Post by MošnaM »

petrix wrote:Ahoj, když chci dát na stadió tabuli, tak je tam tohle: Žádné nové společnosti nemají zájem o reklamní kampaň na Vašem stadiónu, co to znamená? Dik
Tvůj tým hraje tak tragicky, že dát si k tobě reklamu by byla obchodní sebevražda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
s.31. - ? v B3
bory_one
Fan

Post by bory_one »

lipniceman wrote:Zdar bojovníci,mám malinkej problém.Nejde mě rozkliknout pošta a ani hráči.Naběhnou tam obdélníčky jako že to nabíhá ale nikdy se to nenačte tak aby se to otevřelo.Nevím v čem by mohl být problém,ale už to trvá asi tři dny tak jsem z toho trošku nervozní protože si nemohu přečíst poštu ani kouknout co maj kluci trénovat a podobně.Je to divný protož jinak podle mě ostatní normálně maká.Předem moc děkuji za radu.
Mám úplně stejný problém na Firefoxu...Zkus Explorer...tam mi to běží normálně ;-) Druhá věc je, že Explorer zrovna nemám v oblibě a tak bych uvítal radu, jak to zas rozchodit v tom Firefoxu...
Angee

Post by Angee »

bory_one wrote:Mám úplně stejný problém na Firefoxu...Zkus Explorer...tam mi to běží normálně ;-) Druhá věc je, že Explorer zrovna nemám v oblibě a tak bych uvítal radu, jak to zas rozchodit v tom Firefoxu...
Rád bych Ti poradil, ale s temto problémem sem se eště nesetkal...dyžtak mi napiš Soukromou zprávu s informacema jak máš nastavené Firefox, já to porovnám s mým a uvidíme... Nenapadá mě, čím by to mohlo být... Stránkovacím souborem či rychlostí připojení? Nevim, netušim :|
Image
PeWe
Assistant Manager

Post by PeWe »

bory_one wrote: Mám úplně stejný problém na Firefoxu...Zkus Explorer...tam mi to běží normálně ;-) Druhá věc je, že Explorer zrovna nemám v oblibě a tak bych uvítal radu, jak to zas rozchodit v tom Firefoxu...
Nebo zkuste případně rozšířeni pro Firefox http://www.czilla.cz/doplnky/rozsireni/ie-tab/ kdy si pak nastaviš vyjimku pro soccerproject.
Mam takhle nastavenou stranku s treninky a vidím zda má už trenovanou vlastnost na max.

Popis... Rozšíření umožňuje zobrazovat určité stránky, které fungují pouze v Internet Exploreru, v panelu Firefoxu. Funguje to tak, že rozšíření načte do Firefoxu vykreslovací jádro IE a s jeho pomocí pak vykreslí jakoukoliv stránku, kterou vykreslí i IE. S pomocí tohoto nástroje je tedy možné "ve Firefoxu" používat Windows update, internetová bankovnictví apod.
Tým FC Creepers snažící se udržet zuby,nehty v divizi C1
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

už asi tři dny mi při kliknutí na historii, nebo odkaz na tým naskočí error - Typeclick error (nebo tak něco) a konec... třeba se vůbec nejde podívat do historie hráče apod... děje se to i někomu jinýmu?

Díky
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
bory_one
Fan

Post by bory_one »

Angee wrote: Rád bych Ti poradil, ale s temto problémem sem se eště nesetkal...dyžtak mi napiš Soukromou zprávu s informacema jak máš nastavené Firefox, já to porovnám s mým a uvidíme... Nenapadá mě, čím by to mohlo být... Stránkovacím souborem či rychlostí připojení? Nevim, netušim :|
Tak díky za návrhy...Nakonec jsem zkusil ten Firefox přeinstalovat a už to běhá normálně :-)
MošnaM

Post by MošnaM »

PaTTTTrick wrote:už asi tři dny mi při kliknutí na historii, nebo odkaz na tým naskočí error - Typeclick error (nebo tak něco) a konec... třeba se vůbec nejde podívat do historie hráče apod... děje se to i někomu jinýmu?
To samé mi to dělá v IE6. Ve Firefoxu to šlape normálně.
Už by se ti kluci programátorský měli nějak dohodnout - to je takový strašný problém udělat SP pro všechny prohlížeče ???
s.31. - ? v B3
Angee

Post by Angee »

MošnaM wrote:
PaTTTTrick wrote:už asi tři dny mi při kliknutí na historii, nebo odkaz na tým naskočí error - Typeclick error (nebo tak něco) a konec... třeba se vůbec nejde podívat do historie hráče apod... děje se to i někomu jinýmu?
To samé mi to dělá v IE6. Ve Firefoxu to šlape normálně.
Už by se ti kluci programátorský měli nějak dohodnout - to je takový strašný problém udělat SP pro všechny prohlížeče ???
No, vono to neni zas až tak moc těžký, ale to enom v případě že Microsoft a jeho IE přijme "všeobecný pravidla", páč IE si takříkajíc "dělá co chce" jako např. nepodporuje určitý prvky při skriptování stránek, zatímco ostatní prohlížeče jo, nebo zas podporuje prvky, který ostatní prohlížeče vubec neznají... Hoďte IE do hnoje :D :idea: :wink:
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”