SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

jonY.h
Team President

Re: SP Pohár

Post by jonY.h »

Tak jsme dnes přešli přes soupeře, který je první v H.590, zápas si zahrál B-tým a skončil jen 2:1 (i přesto, že výkon byl 124:102!!!) Další zápas hrajeme opět doma s 2. týmem z divize G.195, takže očekáváme postup do dalšího kola :mrgreen:
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Post by Sokol Cejc »

No já jsem musel pohár vypustit, protože s mým lazaretem už to nešlo utáhnout dohromady s ligou :-(

Takže všem co ještě bojují hodně štěstí do dalších zápasů :D
Andrew - Sokol Čejč
Snap
Groundsman

Post by Snap »

Též jsem musel vypustit zápasy o SP pohár, páč jsem nováčkem v divizi E a je to masakr :)

Hodně štěstí ostatním, kteří ještě nebyli vyřazeni :)
Tým založen 5.6.2007 :::
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

B-tým s jedním hráčem základu (kvůli karetnímu trestu hráče Béčka) si s týmem TJ RADAVA bez problému poradil. Bohužel to náš soupeř vypustil a my tak zbytečně nasazovali silnou sestavu. Zápas skončil našim vítězstvím 6:2 (134:86). Počasí se opět vydařilo a tak zápas sledovali zaplněné ochozy. Náš zisk ze zápasu je 69.433 EUR a my se tak letos poprvé dostáváme do plusových hodnot. Naše letošní SP pohárová mise nám zatím přinesla 15.038 EUR a v příštím kole bychom měli opět nějaký ten peníz do klubové kasy přidat, neboť se hraje již příští středu u nás. Přijede k nám Werder Bremen SMG, tým hrající v divizi E.17, čímžto pokračujeme v naší E-MISI. Letos zatím 3x po sobě Géčko a teď 3x po sobě Éčko. Chceme jít dál.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Fallen.Cze
Team President

Post by Fallen.Cze »

O dva body lepší výkon a prohraju u nějaké šlupky na penalty... no to fakt děte do háje...
Image
Image
Image
dawron
Team President

1. polovina pohárové sezóny úspěšně za námi

Post by dawron »

Tatran Střešovice SSŽ si zatím důsledně plní dva hlavní vytyčené cíle:
a) zůstat v poháru jako poslední zástupce z divize G
b) překonat dosud nejlepší výkon a prokopat se do 12. kola

Hráčům i managementu je jasné, že zejména druhý zmíněný cíl je pro takto mladý kádr velmi těžkou výzvou, nicméně uděláme pro to vše!
Last edited by dawron on Thu Dec 04, 2008 12:48 am, edited 1 time in total.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
kopeckar

Post by kopeckar »

Manželkám a milenkám našich hráčů se to sice nezamlouvá, ale středa zůstává pohárová i pro příští týden. Dnes jsme po takticky vyzrálém výkonu vyzráli na Werder Bremen SMG a po výsledku 2:1 (125:113) postoupili do dalšího kola. V něm nás čeká pokračování E-MISE, bohužel tentokráte na hřišti našeho soupeře FC Pytlákovci. Při vší úctě k jeho schopnostem chceme jít dál a tak už byl vyslán pozorovatel na jeho nejbližší utkání. Do pokladny za dnešní mač přibylo 87.002 EUR a v součtu jsme letos v plusu 102.040 EUR. V příštím kole by nemusela být ztráta nijak výrazná, protože soupeř hraje svá utkání na stadionu pro 18.000 lidí.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

no tak pro mě konečná!!!!!!! :?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
dawron
Team President

Post by dawron »

kopeckar wrote:V příštím kole by nemusela být ztráta nijak výrazná, protože soupeř hraje svá utkání na stadionu pro 18.000 lidí.
Teď jsi mi vnukl skvělou myšlenku! Pokud v dalších kolech dostanu za soupeře někoho z divize A, nebo B a budu hrát doma, tak dám vstup zadara, ať se soupeřův management vztekne! A když tohle budeme dělat všichni, tak se vsaďte, že si to Ačkaři s tím pohárem kua dvakrát rozmyslí. :-)
Tatran Střešovice
Image
dawron
Team President

Post by dawron »

Právě jsem si spočítal, že mezi zbývajícími 512ti účastníky poháru je stále ještě 31 Géčkařů. Sem zvědav, kolik konkurentů zbude za týden. :-)
Tatran Střešovice
Image
zbynek..s

Post by zbynek..s »

Od záčátku sem hrál vždy v soboty a najednou jsem, hrál středa - sobota - středa a nyní opět až ve středu, ne že by mi to vadilo, ale dělají mi v tom bordel :lol: :lol:
dawron
Team President

Post by dawron »

zbynek..s wrote:Od záčátku sem hrál vždy v soboty a najednou jsem, hrál středa - sobota - středa a nyní opět až ve středu, ne že by mi to vadilo, ale dělají mi v tom bordel :lol: :lol:
Tak je to vždy. Pohár se hraje ve středy, akorát v půlce ligové sezóny, když se nehraje liga v pátek, se hraje jedno pohárové utkání v sobotu. A pak ještě závěrečná pohárová kola se hrají jinak (v posledním týdnu sezóny, když už je ukončená liga).
Tatran Střešovice
Image
zbynek..s

Post by zbynek..s »

dawron wrote:
zbynek..s wrote:Od záčátku sem hrál vždy v soboty a najednou jsem, hrál středa - sobota - středa a nyní opět až ve středu, ne že by mi to vadilo, ale dělají mi v tom bordel :lol: :lol:
Tak je to vždy. Pohár se hraje ve středy, akorát v půlce ligové sezóny, když se nehraje liga v pátek, se hraje jedno pohárové utkání v sobotu. A pak ještě závěrečná pohárová kola se hrají jinak (v posledním týdnu sezóny, když už je ukončená liga).
Díky za osvětu :mrgreen:
MošnaM

Post by MošnaM »

Ještě jste chlapci zapomněli, že se měnil dvakrát počet kol poháru - když překročil počet manažerů 32768 tak kolo přibylo - a to muselo být v sobotu, a když počet manažerů zase poklesl pod toto číslo, tak zase zpět kolo ubylo. A to tam Zbyňkovi dělá hokej :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
kopeckar

Post by kopeckar »

Jak je důležíté míti Holuba aneb výhra 2:3 po součtech 123:131, kterou zařídil právě tento náš borec. Děkujeme Léblíkovi, který nám ho coby mladého nevytrénovaného talenta prodal za 2M. :lol: Finanční zisk nám sice zápas nepřinesl, ale ztráta 17.215 EUR není hrozivá a stále jsme tedy za letošek v plusu 84.825 EUR. Tím ovšem dobré zprávy končí, neboť naše E-MISE dnešním kolem končí a příští středu nás čeká 46.manažér historie LAszlo, který je na cestě do divize A(momentálně 2 v B.2).
Jediným plusem možná může být to, že den předtím hraje v lize na půdě 1.týmu a tak A-sestavu šetřit nebude. Určitě tam byla spousta hratelnějších soupeřů. :lol:

EDIT : No pokud to dopadne podle síly týmů, tak aspoň zakončíme už druhou sezónu SP po sobě ziskem. LAszlo má totiž stadion pro 41.000 a tak pro nás zápas skončí ziskem minimálně finančním. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”