mi-am facut echipa de azi ca sa fiu sigur ca orice invarteli ai face (gen sa nu-mi mearga netul , sa n-am curent) o iei in freza maineKosmin wrote:FC Steaua 2007 - Juvenardus FC

Moderator: Romanian Moderators
mi-am facut echipa de azi ca sa fiu sigur ca orice invarteli ai face (gen sa nu-mi mearga netul , sa n-am curent) o iei in freza maineKosmin wrote:FC Steaua 2007 - Juvenardus FC
Doamne ce am nimerit-o , parca nu-mi vine sa credcercel_jr wrote:Mai bizone e normal, ai jucat practic cu Steaua. Iti trebuie mai mult pe linii ca sa castigi, nu doar 10 .
Sa vad cat ii va trebui lui napo ca sa ma bata sau sa scoata egal cu mine.
scoate mai mult, in jur de 150. Pai am scos eu 149 cel mai mult si 146 deplasare in meciul de la ora 14 desi n-am avut titularii 100%. Dar asta nu are cea mai mare relevanta in a face comparatii intre echipe si-ti pot expune o sumedenie de motive.cercel_jr wrote: 142 - 145.![]()
![]()
![]()
Acu serios, atat scoti maxim? Pt. ca eu am recordul la echipa asta de 144, deci nu e mare diferenta.
Pai cam stiu detaliile... doar ca nu ma asteptam sa fie asa mica diferenta pe linii, in conditiile de joc. Si mai ales la ce "scoruri" are el la jucatori.bizone wrote:scoate mai mult, in jur de 150. Pai am scos eu 149 cel mai mult si 146 deplasare in meciul de la ora 14 desi n-am avut titularii 100%. Dar asta nu are cea mai mare relevanta in a face comparatii intre echipe si-ti pot expune o sumedenie de motive.cercel_jr wrote: 142 - 145.![]()
![]()
![]()
Acu serios, atat scoti maxim? Pt. ca eu am recordul la echipa asta de 144, deci nu e mare diferenta.
jocul asta ma scarbeste pe zi ce trece tot mai mult. ultimul exemplu e meciul de azi cu frrfrr. aproximativ aceeasi echipa joaca cu tine cercel, aveam 100% jucatorii, TS cu 5% mai mare decat am avut cu frrfrr si scot 145. azi, cu TS mai mic cum ziceam, cu cartonas rosu (luat nu se stie cum din nou), scot 147 (interesant nu?!?!?); am plus pe linii cat ptr 4 meciuri in A, dar fac egalcercel_jr wrote:Pai cam stiu detaliile... doar ca nu ma asteptam sa fie asa mica diferenta pe linii, in conditiile de joc. Si mai ales la ce "scoruri" are el la jucatori.
Cu cat urci mai sus cu atat conteaza mai mult micile detalii. Diferenta cred ca se face doar intre un manager bun si unul mai putin bun ... si mai e si randomul.
faptul ca-n liga joci acasa iti aduce cateva puncte in plus, vad ca mai ai unele necunoscute la jocul astanapoleonard wrote:aproximativ aceeasi echipa joaca cu tine cercel, aveam 100% jucatorii, TS cu 5% mai mare decat am avut cu frrfrr si scot 145. azi, cu TS mai mic cum ziceam, cu cartonas rosu (luat nu se stie cum din nou), scot 147 (interesant nu?!?!?); am plus pe linii cat ptr 4 meciuri in A, dar fac egal