Schimba psihologu mah napo.

Urat randomul tau de azi. Cand ai jucatori cu maxim 20 agresivitate si iti tranteste un arbitru de 20-30... iei 80% cartonas rosu. Nu stiu de ce.
Moderator: Romanian Moderators
noroc cu tine ca am de unde sa invatbizone wrote:faptul ca-n liga joci acasa iti aduce cateva puncte in plus, vad ca mai ai unele necunoscute la jocul asta
omule, tu chiar persisti in ''necunostinta''napoleonard wrote:noroc cu tine ca am de unde sa invatbizone wrote:faptul ca-n liga joci acasa iti aduce cateva puncte in plus, vad ca mai ai unele necunoscute la jocul asta![]()
![]()
pai bah, TS 5% diferenta, cartonas rosu, si ce durere o mai fi fost diferit intre cele 2 meciuri, tot nu scoti un calcul sa-mi arati diferenta pe linii
sau esti un mic pitagora si eu nu stiu
v-ati inteles ??? DA or BAcercel_jr wrote:Nu pot juca maine meciul din divizia A. Am probleme serioase cu conditia mosnegilor mei, nu as vrea sa le scad si moralul.
Daca se poate sa-mi spui Black pe cand sa-ti trimit invitatia ar fi numai bine. Joi\vineri\sambata ...
Ps.: Daca nu regulamentul, chiar nu pot renunta la lupta pt. liga.
Mersi pt. raspuns.Black_eagle wrote:Scuze n-am fost atent pe-aici.pai nu stiu cand sa jucam.Maine la 10:00 e cel mai bine
si daca ma supar imi trece repedecercel_jr wrote:FC Steaua 2007 0 - 2 Sporting Petrosani
Felicitari pt. victorie.
Din pacate nu am putut sa ma prezint cu prima echipa, sper ca nu te superi.![]()
pancu_villa wrote:Valencia Club 5 - 3 Fc.ReD.D@gS
prima victorie in acest campionat....![]()
![]()
![]()
sa stii ca la asta ma asteptam:))..si am bagat o combinatie echipa a2a cu a3a..Black_eagle wrote:pancu_villa wrote:Valencia Club 5 - 3 Fc.ReD.D@gS
prima victorie in acest campionat....![]()
![]()
![]()
Pai l-ai luat prin surprindere probabil se astepta tot la juniori.oricum nu mai are ce face