nu seamana defel cu ala cu simpsonii, ala se lasa si vrea sa se distreze, asta vrea sa faca bani. iar Rinia nu se lasa, doar ca nu va mai intra (va intra rar, cat sa nu i se stearga echipa) pentru ca e in Australia pentru vreun an si nu prea are timp. si acum, il ajuta el stino.cro1981 wrote:Probabil ca s-a plictisit omul si acu incearca si el sa-si mai diversifice jocul. E la fel ca si ala cu Simpsoni.
P.S. Am vazut ca din sezonul viitor se lasa si Rinia managerul echipei S.A.T. Tinand cont ca s-a lasat si ala cu Frrfrr cred ca a cam inceput sa se plictiseasca lumea si daca nu vine cu ceva noutati Sjarel o sa cam ramana singur!
[Tactici si analize de meciuri]
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: [Tactici si analize de meciuri]
plus ca e normal sa se mai lase lumea. exista chestii mai importante in viata (spre exemplu sa vizitezi Africa
) Important e ca vin altii din urma, cu chef de joaca.

Harder, better, faster, stronger
-
Da ce ziceti de asta care e in G acum: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=32947
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
cred ca a mai avut o echipa. dupa care si-a facut-o pe asta.
cu jucatorii pe care ii are ajunge linistit prin C-B.
cu jucatorii pe care ii are ajunge linistit prin C-B.
-
Ajunge linistit in B, de unde se va vedea daca stie sa joace sau nu. In C, B, si mai ales A conteaza foarte mult sa stii sa joci.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
joaca din sezonul 21, a facut f f f multe transferuri, deci cred ca sta si bine cu banii, plus ca are si echipa tanara, acu sa vedem cum se descurca pana sus
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
-
stiu eu unul de vreo 2 sezoane mai meserias care vine tare din urma
Eu cred ca s-ar descurca linistit in A.
http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=34624

POLI TIMISOARA!!!!

la un procentaj de 1-2 jucatori din 10 care iti ajung peste 80% imi dau seama cate transferuri au facut astia.
oricum super echie. cand ajung aia la 25 de ani cu 100% experienta...
Il stiu si eu pe asta. A facut un egal cu bunicutzu sezonul trecutbizone wrote:stiu eu unul de vreo 2 sezoane mai meserias care vine tare din urmaEu cred ca s-ar descurca linistit in A.

Harder, better, faster, stronger
-
Ai mare dreptate cu procentajul : Din 23 jucatori de la centrul de tineret doar 4 au ajuns peste 80% cand li s-au plafonat calitatile. Asta in conditiile in care au avut diferite agresivitati de la 11 pana la 82.Daimon wrote:la un procentaj de 1-2 jucatori din 10 care iti ajung peste 80% imi dau seama cate transferuri au facut astia.

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
si aia proprii, dar mai ales ce apuci sa iei de pe piata (bine daca bagi peste 1M in jucator de 17-20, ai un pic mai multe sanse dar nu e nimic sigur).
Asta e chiar nesimtit... mkr joaca din sez 15Razvanica Post subject: Re: [Tactici si analize de meciuri]Posted: Fri Jan 02, 2009 6:46 pm
Member of the Soccer Project Association
stiu eu unul de vreo 2 sezoane mai meserias care vine tare din urma Eu cred ca s-ar descurca linistit in A.
Il stiu si eu pe asta. A facut un egal cu bunicutzu sezonul trecut

77 GR - 2.5M unuia din H
81 GR - 4.5M. (asta dupa ce m-am uitat 5 min la echipa lui)
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
-
nu e cine stie ce, eu am vandut ieri un CF de 76% cu 2,1M tot unuia din H.be_best wrote:Totusi nu inteleg cum reuseste sa vanda jucatori de:
77 GR - 2.5M unuia din H
81 GR - 4.5M. (asta dupa ce m-am uitat 5 min la echipa lui)
POLI TIMISOARA!!!!

-
se poate, cu putin noroc si cu mult simt de comerciant.
dupa vreo 6 sezoane de sp am reusit performanta sa ajung in D cu o echipa mai mult decat slaba pt divizia in care sunt (nu am nici un jucator care sa scoata mai mult de 69 si am 5 jucatori (4 titulari)de cand mi-am infiintat echipa)
ajuns aici am crezut ca o sa retrogradez fara nici un fel de probleme dar spre uimirea mea am reusit sa castig 3 din primele 4 meciuri desi am avut 2 meciuri cu echipe care se bat la promovare.
intrebarea mea este urmatoarea: trebuie sa imi fac probleme despre echipa ca e prea slaba (intr-un sezon maxim 2 o sa o iau la vale?) sau e cat de cat okay pt nivelu la care sunt. precizez ca in perioada imediat urmatoare o sa achizitionez un CF si un CB .
so... orice fel de sfat referitor la transferuri sau oricine vrea sa isi dea cu parerea e bine venit
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=18828

ajuns aici am crezut ca o sa retrogradez fara nici un fel de probleme dar spre uimirea mea am reusit sa castig 3 din primele 4 meciuri desi am avut 2 meciuri cu echipe care se bat la promovare.
intrebarea mea este urmatoarea: trebuie sa imi fac probleme despre echipa ca e prea slaba (intr-un sezon maxim 2 o sa o iau la vale?) sau e cat de cat okay pt nivelu la care sunt. precizez ca in perioada imediat urmatoare o sa achizitionez un CF si un CB .
so... orice fel de sfat referitor la transferuri sau oricine vrea sa isi dea cu parerea e bine venit

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=18828
“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc