Moderator: Romanian Moderators
De cat timp joci SP?denyss wrote:uitativa aici http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... hp?div=511 de ce nu sunt eu p locul 1 la golaveraj sunt mai bun k el.si in meciurile directe am facut 2-2 in tur si in retur am batut 2-1![]()
ce se intampla daca si la golaveraj sunt egali?minasthiryt wrote: Uite un caz unde s-a luat in calcul golaverajul
Div E.18
1 Tipsport 84 30 27 3 0 89 29 +60
2 Odra Opole 72 30 23 3 4 86 30 +56
--------------------------------------------------------------------------------
3 giants rc 72 30 23 3 4 77 32 +45
..si a fost "in joc" promovarea, echipele au avut acelasi numar de victorii dar au fost departajate la golaveraj
Alcool` wrote:ce se intampla daca si la golaveraj sunt egali?minasthiryt wrote: Uite un caz unde s-a luat in calcul golaverajul
Div E.18
1 Tipsport 84 30 27 3 0 89 29 +60
2 Odra Opole 72 30 23 3 4 86 30 +56
--------------------------------------------------------------------------------
3 giants rc 72 30 23 3 4 77 32 +45
..si a fost "in joc" promovarea, echipele au avut acelasi numar de victorii dar au fost departajate la golaveraj
iti vine, dar iti vine dupa durata centrului simpluroby_ionut wrote:Am centrul de tineret simplu si vreau sa construiesc la urmatorul nivel...in timp ce se construieste imi mai vine jucatorul care trebuie sa vina?
pai in caz ca e juc tau primesti mesaje la fiecare supralicitare iar cand va fi vandut deasemenea vei fi anuntat de acest lucruroby_ionut wrote:cum iti dai seama data in care jucatorul a fost pus pe lista de transferuri si cand va fi vandut la echipa care e ofertat cel mai mult?
nu...sry ca nu am precizatKosmin wrote:pai in caz ca e juc tau primesti mesaje la fiecare supralicitare iar cand va fi vandut deasemenea vei fi anuntat de acest lucruroby_ionut wrote:cum iti dai seama data in care jucatorul a fost pus pe lista de transferuri si cand va fi vandut la echipa care e ofertat cel mai mult?
pai tot la fel eroby_ionut wrote:nu...sry ca nu am precizatKosmin wrote:pai in caz ca e juc tau primesti mesaje la fiecare supralicitare iar cand va fi vandut deasemenea vei fi anuntat de acest lucruroby_ionut wrote:cum iti dai seama data in care jucatorul a fost pus pe lista de transferuri si cand va fi vandut la echipa care e ofertat cel mai mult?![]()
eu ma refeream la un jucator pe care vreau sa-l cumpar
teodosie wrote:s-a modificat modalitatea de concediere a personalului?
Am inlocuit coordonatorul de tineret si mi-a scazut moralul cu 10% la jucatori. Nu s-a scris nicaieri de modificarea facuta. Alt motiv nu vad de ce mi-ar scade moralul nu am vandut si nu am cumparat nimic