[Tactici si analize de meciuri]

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Alcool
Assistant Manager

Re: [Tactici si analize de meciuri]

Post by Alcool »

be_best wrote: Asta e chiar nesimtit... mkr joaca din sez 15
Intradevar are jucatori f tari!

:!: Totusi nu inteleg cum reuseste sa vanda jucatori de:
77 GR - 2.5M unuia din H
81 GR - 4.5M. (asta dupa ce m-am uitat 5 min la echipa lui)
Umbla cu cioara vopsita cum umbla si multi alti :twisted:
Pe mine nu ma intereseaza de altii eu ma uit la mine in ograda si incerc sa imi fac treaba cat mai bine.
be_best
Team President

Post by be_best »

Parca unicool a "renuntat" la SP dupa ce vanduse un jucator de 77GR cu 500k si nu cu 2.5M
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

wa georgicu praf echipa aia ... chiar este a ta ? nu pot sa cred =)) vai doamne arata ca una din H nu pardon din I =))
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
Daimon
Member of the Soccer Project Association

Post by Daimon »

fara sa il jignesc pe giorgicu, dupa ce vezi echipe ca a lui in D realizezi ce mare e diferenta intre serii. din cate am vazut sunt unele culoare mai usoare si altele mai grele.
Razvanica

Post by Razvanica »

Daimon wrote:fara sa il jignesc pe giorgicu, dupa ce vezi echipe ca a lui in D realizezi ce mare e diferenta intre serii. din cate am vazut sunt unele culoare mai usoare si altele mai grele.
Man, nush, omul scoate 135 cu echipa aia. Mie mi se pare ca e suficient pentru D... Cel putin in seria mea din E s-ar bate la promovare...
Harder, better, faster, stronger
Daimon

Post by Daimon »

asa echipa nu e neaparat slaba. nu m-ash mira sa se descurce in D, dar sa ajungi mai sus ai nevoie de niste jucatori care sa iti treaca bine de 70.

asta iarasi nu prea inteleg, legatura dintre note si performanta (tinand cont de TS, de agresivitate si stilul cu care joci) uneori vad echipe care scot mai mult decat m-ash fi asteptat, alteori din contra..
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

vreau sa propun spre analiza meciul asta http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=27
singura intrebare ii cum la agresivitatea jucatorilor(care este foarte mare la echipa gazda) la o suma a agr echipei + agr arbitru =140 nu ia nici un rosu ...si eu cu agr jucatorilor sub 40 ma umplu de galbene ... care este explicatia? a avut si jucator cu agr 93 !!
Razvanica

Post by Razvanica »

alex_raul07 wrote:care este explicatia? a avut si jucator cu agr 93 !!
unde l-a avut? portarul e cel mai agresiv si are 21 agresivitate...
bizone

Post by bizone »

uita-te la echipa Sportul Studentesc :D Am observat si eu la unul de la mine din liga, sezonul trecut, jucase si cu mine si cu dardar un total de vreo 240 si n-a luat rosu. Nu stiu ce sa zic... :roll:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

Razvanica wrote:
alex_raul07 wrote:care este explicatia? a avut si jucator cu agr 93 !!
unde l-a avut? portarul e cel mai agresiv si are 21 agresivitate...
am zis echipa gazda :roll:
minasthiryt

Post by minasthiryt »

BakkerHenkie Warriors 0 - 0 POLI IASI FC
4 - 3 - 3 Formation 4 - 3 - 3
Passing Tactics Kick and rush
75% Style 100%
45% Aggression 65%

115 ~ 121

am avut 6 pct peste el, agresivitate si stil la fel...nu am luat rosu si cu toate astea am facut doar egal, nu ma supar prea mult pt ca a fost un meci in deplasare..e un punct castigat(etapa asta au fost multe egaluri in divizia mea),bine ca nu am pierdut ca au mai fost cazuri.....insa s-a demonstrat inca o data daca mai era nevoie ca tactica 4-3-3 e 'vulnerabila' la egaluri...

..nu as fi jucat asa daca nu as fi avut suspendati...asta e...inca o data bine ca nu am pierdut si avand in vedere si celelalte rezultate din aceasta etapa nu sunt o asa mare pierdere cele 2 pct...asta numai daca am sa castig celelalte 3 meciuri din aceasta sapt.

bafta alll :wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Razvanica

Post by Razvanica »

Mda, eu credeam ca e echipa ta si de-aia m-am uitat la adversar :oops: Chestia cu agresivitate 200 e o regula la care s-a ajuns prin incercari repetate si nu inseamna ca este batuta in cuie. Daca e asa cum cred eu, atunci simularea fiecarui joc incepe cu o tragere aleatoare care stabileste daca echipele au sau nu eliminati. Daca as fi facut eu jocul, nu as trage variabila respectiva dintr-o lege uniforma ci dintr-una exponentiala intre 0 si 300, iar daca e asa atunci 200 nu e foarte diferit de alte valori apropiate...
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu cam joc de ceva sezone intre 180-200. E ok, adica maxim un rosu, o data la 2-3 meciuri. Dar in ultimul timp primeam cam 1 rosu pe meci. Noroc ca aveam rezerve bune pt. urmatoarele meciuri. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
be_best
Team President

Post by be_best »

Razvanica Post subject: Re: [Tactici si analize de meciuri]Posted: Mon Jan 05, 2009 10:13 am

Posts: 1157 Mda, eu credeam ca e echipa ta si de-aia m-am uitat la adversar Chestia cu agresivitate 200 e o regula la care s-a ajuns prin incercari repetate si nu inseamna ca este batuta in cuie. Daca e asa cum cred eu, atunci simularea fiecarui joc incepe cu o tragere aleatoare care stabileste daca echipele au sau nu eliminati. Daca as fi facut eu jocul, nu as trage variabila respectiva dintr-o lege uniforma ci dintr-una exponentiala intre 0 si 300, iar daca e asa atunci 200 nu e foarte diferit de alte valori apropiate...

Eu as alege un grafic cu 2 asimptote orizontale in capete si un punct de inflexiune in mijloc (cum e graficul sinus intre 0 si pi/2) :lol:
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
georgicu
Team Board Member

Post by georgicu »

parere mea este ca sansele ca sa iei cartonas rosu daca ai depasit 200 este mai mare daca ai pus o agresivitate a echipei de exemplu de pe 50% decat una de sub 40-50% am observat ca foarte multe echipe care au depasit 200 chiar 230 care au pusa agresivitatea echipei cat mai mica nu au luat rosu

din ce am incercat eu am descoperit ca daca ai o agresivitate a echipei mare gen 90-100% si ai depasit 200 chiar 2-3% ai foarte mari sanse sa iei rosu

:D mai e cineva de aceasi parere ???
“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”