Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

Razvanica
Member of the Soccer Project Association

Re: Divizia A

Post by Razvanica »

Mykutzu wrote:
Razvanica wrote:
minasthiryt wrote: cum spui tu ....sefu :roll:
Daca vrei poti sa fii tu seful, sa stii :lol:
Mai este valabila oferta aia cu seful? :lol: :mrgreen:
Bineinteles.
Harder, better, faster, stronger
Mykutzu

Post by Mykutzu »

Bineinteles.
Misto...serios vb acuma...sper sa afisezi cat mai curand regulamentul revizuit :wink:
Si cum zicea domn' profesor: "Ai, n-ai mingea tragi la poarta!"
napoleonard

Post by napoleonard »

Mykutzu wrote:
Bineinteles.
Misto...serios vb acuma...sper sa afisezi cat mai curand regulamentul revizuit :wink:
ce regulament revizuit? :mrgreen: ori se revizuieste dupa 10 pagini de discutii si vot public, ori ramane cum este. nu stiu de ce am o presimtire ca acest campionat a cam intrat in impas si se apropie de sfarsit :mrgreen:
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

napoleonard wrote:
Mykutzu wrote:
Bineinteles.
ce regulament revizuit? :mrgreen: ori se revizuieste dupa 10 pagini de discutii si vot public, ori ramane cum este. nu stiu de ce am o presimtire ca acest campionat a cam intrat in impas si se apropie de sfarsit :mrgreen:
mama omida sa nu mai ai presimtiri :mrgreen: nu de alta dar nu vreau sa te dezamageasca acele presimtiri :lol:
napoleonard

Post by napoleonard »

Kosmin wrote:...nu vreau sa te dezamageasca acele presimtiri :lol:
ba eu as vrea :wink: numai ca omul-organizator-invizibil kosmin, care apare si dispare, nici macar discipoli nu-si gaseste, ca sa nu zic altceva :mrgreen: si nu tre sa fi nostradamus sa prevezi asta...sau a afectat criza campionatul nostru intern ? :mrgreen: la asta ma refer nu a lu' mitica

ps. intrebare: oare o afecta cumva criza modiala soccerproject-ul? sponzori, bani si de aici mai departe...sper sa nu ramanem fara jucarie :?
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

pai ce :D doar nu-mi simtit lipsa asa de mult :roll:
Razvanica

Post by Razvanica »

Eu unul nu mai inteleg. Ati zis ca vreti sa se schimbe unele reguli. V-am intrebat care, singura propunere a fost cea cu departajarea.
Va propun sa conteze asa, atunci cand 2 sau mai multe echipe sunt la egalitate de puncte:
- nr de puncte din meciurile directe
- golaverajul din meciurile directe
- golaverajul general
- numarul total de goluri marcate
- numarul total de victorii
-meci de baraj tur-retur
Ca exemplu, daca doua echipe sunt la egalitate de puncte si meciurile directe s-au incheiat 1-1 si 2-2 se departajeaza in functie de golaverajul general.
Vi se pare ok asta sau trebuie sa votam?

Alte modificari nu am cum sa fac daca nu le propuneti pentru ca mie mi-a placut felul in care s-a desfasurat competitia pana acum. Singura problema ramane retrogradarea din B, respectiv promovarea din C pentru ca deocamdata nu stiu cum o sa arate divizia C pentru ca nu stiu ce echipe se vor mai inscrie.
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Razvanica wrote:Eu unul nu mai inteleg. Ati zis ca vreti sa se schimbe unele reguli. V-am intrebat care, singura propunere a fost cea cu departajarea.
Va propun sa conteze asa, atunci cand 2 sau mai multe echipe sunt la egalitate de puncte:
- golaverajul general
-meci de baraj tur-retur
Ca exemplu, daca doua echipe sunt la egalitate de puncte si meciurile directe s-au incheiat 1-1 si 2-2 se departajeaza in functie de golaverajul general.

Alte modificari nu am cum sa fac daca nu le propuneti pentru ca mie mi-a placut felul in care s-a desfasurat competitia pana acum. Singura problema ramane retrogradarea din B, respectiv promovarea din C pentru ca deocamdata nu stiu cum o sa arate divizia C pentru ca nu stiu ce echipe se vor mai inscrie.

e OK propunerea ta :wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Black_eagle

Post by Black_eagle »

e bine... :D
Image
Image
bizone

Post by bizone »

asa e cel mai bine.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Mykutzu

Post by Mykutzu »

Razvanica wrote:Eu unul nu mai inteleg. Ati zis ca vreti sa se schimbe unele reguli. V-am intrebat care, singura propunere a fost cea cu departajarea.
- golaverajul general
-meci de baraj tur-retur

La golaverajul din meciurile directe nu intra practic si faptul ca am marcat mai mult pe teren advers? Adica in exemplul pe care l-ai dat tu cel care a facut 2-2 in deplasare si acasa 1-1 e in avantaj fata de adversarul sau...nu?
Si cum zicea domn' profesor: "Ai, n-ai mingea tragi la poarta!"
Razvanica

Post by Razvanica »

Mykutzu wrote:La golaverajul din meciurile directe nu intra practic si faptul ca am marcat mai mult pe teren advers? Adica in exemplul pe care l-ai dat tu cel care a facut 2-2 in deplasare si acasa 1-1 e in avantaj fata de adversarul sau...nu?
1-1 si 2-2, golaverajul din meciurile directe este 3-3. Deci egalitate. Nu e ca in meciurile de cupa europeana cu golul marcat in deplasare. Asa e in mai toate campionatele, plus ca in SP diferenta dintre 0-0 si 2-2 nu e semnificativa. Deci nu exista ideea de "gol dublu in deplasare" in propunerea mea.
Kosmin

Post by Kosmin »

Razvanica wrote:1-1 si 2-2, golaverajul din meciurile directe este 3-3. Deci egalitate. Nu e ca in meciurile de cupa europeana cu golul marcat in deplasare. Asa e in mai toate campionatele, plus ca in SP diferenta dintre 0-0 si 2-2 nu e semnificativa. Deci nu exista ideea de "gol dublu in deplasare" in propunerea mea.
bine ca ai mentionat asta :wink:

napoleonarde uitate bine la noile reguli :lol: ca apoi sa nu mai zici ca ai fost furat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
cro1981

Post by cro1981 »

Si daca si meciurile de baraj tur-retur se termina cu acelasi scor :?: Eu zic sa pui ultimul criteriu tragerea la sorti :idea:
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Razvanica

Post by Razvanica »

cro1981 wrote:Si daca si meciurile de baraj tur-retur se termina cu acelasi scor :?: Eu zic sa pui ultimul criteriu tragerea la sorti :idea:
Mda, m-am gandit si eu, dar la asta cu tragerea la sorti stii cum e, iti trebuie reprezentant de la ministerul de interne care sa valideze treaba :lol: Eu pot oricand sa dau cu banul dar parca si vad reactiile partilor implicate...
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”