Cupa SP.
Moderator: Romanian Moderators
-
napoleonard
- Member of the Soccer Project Association
Re: Cupa SP.
am iesit din cupa, dar dupa o faza amuzanta.
am trimis mesaj la managerul cu care aveam in cupa, si il rugam sa joace cu ce are mai bun ca vreau sa pierd sa ies din competitie. imi da asta raspuns ca ar fi bucuros sa mearga mai departe, dar ca nu e nici o sansa sa ma bata ca am echipa prea buna ptr el. as fi vrut sa fiu dimineata langa el cand a vazut ca mi-a tras-o cu 6-0

si in acest sezon ne-am oprit in turul 3 al cupei SP
asadar, infrangere cu 0 - 2 si ne axam numai pe campionat
asadar, infrangere cu 0 - 2 si ne axam numai pe campionat
pt prima data, mi-am propus sa fac ceva in cupa. vreau sa ajung pana in turul 7

Am batut cu 2-1 in deplasare. Turul urmator acasa cu un loc 2 in F.
Harder, better, faster, stronger
-
minasthiryt
POLI IASI FC 0 - 0 FC NETIX
Penalty kicks 4 - 2 Penalty kicks
am ales sa joc fara 2 titulari si cu o agresivitate ceva mai mica si era cat pe ce sa ratez calificarea in turul 4 si cu toate ca adversarul(spre surprinderea mea) a fost cu 1 pct peste mine,eu am dominat 2 linii: apararea si atacul si dupa 0-0 in 90min am castigat la 11m...
...turul urmator joc tot acasa cu o echipa care e pe locul 6 in G, un meci usor la prima vedere asa cum era si acesta de az dar orice este posibil...dar cred ca o sa ating obiectivul fixat la inceputul sez. si anume turul 5
bafta tututror!
Penalty kicks 4 - 2 Penalty kicks
am ales sa joc fara 2 titulari si cu o agresivitate ceva mai mica si era cat pe ce sa ratez calificarea in turul 4 si cu toate ca adversarul(spre surprinderea mea) a fost cu 1 pct peste mine,eu am dominat 2 linii: apararea si atacul si dupa 0-0 in 90min am castigat la 11m...
...turul urmator joc tot acasa cu o echipa care e pe locul 6 in G, un meci usor la prima vedere asa cum era si acesta de az dar orice este posibil...dar cred ca o sa ating obiectivul fixat la inceputul sez. si anume turul 5
bafta tututror!
n-am reusit sa ies din cupa, e drept ca nici nu-ma deranjeaza pct alea la TS. miercuri ioarasi in deplasare la unul din F cu doar 11k la stadion. daca nu cumva o sa vrea si el sa renunte la cupa sper sa fie ultimul meu meci.
3-0 acasa. Sambata cu o echipa din G, deci menajam titularii pentru Cupa Regelui. 
Inca o victorie dar aventura mea in cupa se va termina sambata in fata la VegAttack ... cel din div A locul 12 ... inca nu eram pregatit de meciuri asa tari ... asa ca ... o sa pierd cu siguranta !

-
minasthiryt
victorie cu 3-1 acasa...si parca random-ul tragerii la sorti a stiut ca mi-am fixat obiectiv turul 5 si mi-a pus i ncale sambat u nadversar din D
, asadar un obiectiv in acest sezon a fost indeplinit...turul 5 in Cupa Sp...sa vedem si cu restu cum le indeplinesc 
-
sharky1990
- Team Board Member
5-0 victorie
133 suma liniilor(fara 2 titulari)
.... se putea si mai bn
sambata am picat cu locul 6 din D1(a scos 123 azi in cupa...dar sigur putea mult mai mult).....dak ma va subestima e posibil ai aive parte de o surpriza
sambata am picat cu locul 6 din D1(a scos 123 azi in cupa...dar sigur putea mult mai mult).....dak ma va subestima e posibil ai aive parte de o surpriza
Joaca un 5-4-1 zid defensiv: nu se stie, sau poate il prinzi cu suspendati...minasthiryt
Post subject: Re: Cupa SP.
victorie cu 3-1 acasa...si parca random-ul tragerii la sorti a stiut ca mi-am fixat obiectiv turul 5 si mi-a pus i ncale sambat u nadversar din D , asadar un obiectiv in acest sezon a fost indeplinit...turul 5 in Cupa Sp...sa vedem si cu restu cum le indeplinesc
Multa bafta!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
am ajunsmirciu84 wrote:pt prima data, mi-am propus sa fac ceva in cupa. vreau sa ajung pana in turul 7![]()
Pai sambata e turul 5mirciu84 wrote:am ajunsmirciu84 wrote:pt prima data, mi-am propus sa fac ceva in cupa. vreau sa ajung pana in turul 7![]()
![]()
![]()
Pai a ajuns pana acolo apoi s-a intors... 
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
-
minasthiryt
C Bąbelki 2 - 0 POLI IASI FC
obiectiv indeplinit, asa cum spuneam....turul 5...ramane sa ma concentrez mai mult pe liga si cateva cupe amicale..
bafta celor care vor juca in continuare in cupa
obiectiv indeplinit, asa cum spuneam....turul 5...ramane sa ma concentrez mai mult pe liga si cateva cupe amicale..
bafta celor care vor juca in continuare in cupa