zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Hák
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Hák »

tomkycz wrote:a ten co ho od tebe koupil měl také jistě radost když ho hned propustil, ale je jen mínus 250 tis.
Tak to jsem si ani nevšiml že ho hned propustil, já sem mu vlastně ani moc nedivím. Škoda no, připravil mě svým nezodpovědným jednáním o pořádný balík při příštím přestupu :)
SK Kobeřice - E.36
Angee

Post by Angee »

Mám takové zajimavěéší dotázek :)

Co by se stalo, kdybych měl tým složené z juniorů agresorů (tzn. tak 90% až maximum):
:arrow: ušetřil bych při nákupech
:arrow: prodeje by asi za moc nestály

Jen nevím, jak by to bylo s kartama v zápase...pokud vím, tak není dobrý mět velké rozptyl agresivity, tzn. že je lepší mět hráče v rozmezí 10% hodnoty agresivity (např. 35, 29, 31, 33, 27,...) než 60% hodnoty agresivity (19, 18, 72, 64,...) ...jak by to ale bylo, kdybych měl všechny hráče s agresivitou nad 90% a v zápase se 100% rozhodčím hrál 100% agresivitu - to bych pak prohrál kontumačně, páč bych dostal 6 červených karet nebo kolik že to? :lol:
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Angee wrote:Mám takové zajimavěéší dotázek :)

Co by se stalo, kdybych měl tým složené z juniorů agresorů (tzn. tak 90% až maximum):

Jen nevím, jak by to bylo s kartama v zápase...pokud vím, tak není dobrý mět velké rozptyl agresivity, tzn. že je lepší mět hráče v rozmezí 10% hodnoty agresivity (např. 35, 29, 31, 33, 27,...) než 60% hodnoty agresivity (19, 18, 72, 64,...) ...jak by to ale bylo, kdybych měl všechny hráče s agresivitou nad 90% a v zápase se 100% rozhodčím hrál 100% agresivitu - to bych pak prohrál kontumačně, páč bych dostal 6 červených karet nebo kolik že to? :lol:
asi tak nějak.....navíc takový agresoři by napadli rozhodčího i hráče soupeře takže by nebylo jen 6 vyloučených!!!!!
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
5zizou5

Post by 5zizou5 »

ps2512 wrote:
Angee wrote:Mám takové zajimavěéší dotázek :)

asi tak nějak.....navíc takový agresoři by napadli rozhodčího i hráče soupeře takže by nebylo jen 6 vyloučených!!!!!
maximum zlutych karet na zapas je 11, takze by bylo maximalne 5 vyloucenych (nevim jak je to s cervenou rovnou, mozny je asi maximum karet celkove 11, takze leda bys dostaval cerveny rovnou, ale pri vyrovnany agresivite by cerveny rovnou byt moc nemuseli), takze za predpokladu, ze se zluty karty rozdeli rovnomerne, kazdej hrac jednu, tak odehrajes v poho v jedenacti, ale to je o stesti, myslim ze vetsinou bys mel vylouceny 2-3 hrace (kdyz to beru jako stredni hodnotu z moznyho poctu cervenych karet, coz je 0,1,2,3,4,5), ale je to teda pri rozhodcim 100, tymovy agresivite 100 a hracich vsech 100
nicmene tuten vypocet 2-3 nebude spravnej, aby si nekdo nemylses, to byl jen takovej nastrel;), myslim ze spis budou v prumeru jen 2 vylouceni

kdybys postavil 6 hracu s agresivitou blizko 0 a 5 hracu s agresivitou blizky 100, takze tech 5 cervenych by melo prijit , ale kdyz jsou si vsichni hraci rovni, tak pet cervenych snad ani dostat nejde :wink:
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
Angee

Post by Angee »

5zizou5 wrote:maximum zlutych karet na zapas je 11, takze by bylo maximalne 5 vyloucenych (nevim jak je to s cervenou rovnou, mozny je asi maximum karet celkove 11, takze leda bys dostaval cerveny rovnou, ale pri vyrovnany agresivite by cerveny rovnou byt moc nemuseli), takze za predpokladu, ze se zluty karty rozdeli rovnomerne, kazdej hrac jednu, tak odehrajes v poho v jedenacti, ale to je o stesti, myslim ze vetsinou bys mel vylouceny 2-3 hrace (kdyz to beru jako stredni hodnotu z moznyho poctu cervenych karet, coz je 0,1,2,3,4,5), ale je to teda pri rozhodcim 100, tymovy agresivite 100 a hracich vsech 100
nicmene tuten vypocet 2-3 nebude spravnej, aby si nekdo nemylses, to byl jen takovej nastrel;), myslim ze spis budou v prumeru jen 2 vylouceni

kdybys postavil 6 hracu s agresivitou blizko 0 a 5 hracu s agresivitou blizky 100, takze tech 5 cervenych by melo prijit , ale kdyz jsou si vsichni hraci rovni, tak pet cervenych snad ani dostat nejde :wink:
Toš to radši asi zvostanu u hráču do 20% agr. ...přece jen s něma tech karet tolik neni,... :idea:
Image
Evandro Adauto
Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p

Post by Evandro Adauto »

Listujem TL a aha na koho tu nenarazim, jeden z najvacsich Ceskych talentov a este aha v akom time a presne aj post... pekna zhoda nahod :lol:

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Evandro Adauto wrote:Listujem TL a aha na koho tu nenarazim, jeden z najvacsich Ceskych talentov a este aha v akom time a presne aj post... pekna zhoda nahod :lol:

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
:D toho ber :wink:
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Error

Post by Error »

Jako talent mi nepřipadá ani jeden z nich :| :mrgreen:
Error >> FK Lipina
Image
niel
Team Manager

Post by niel »

toto je kámošův přátelák :D :D http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=27

neměli by ti zranění snad být na straně hostů? :D
FC Jalgpallikoondis
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tymova agrese neovlivnuje zraneni....
ale tri zraneny za zapas, hm to je pekny... :)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

niel wrote:toto je kámošův přátelák :D :D http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=27

neměli by ti zranění snad být na straně hostů? :D
Fuj, :roll: , z toho pohledu do zápasu se mi udělalo zle :shock: ,ani v nejhorších snech nechci tohle prožít, 3 kusy za zápas, brrr
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Slanec

Post by Slanec »

pupajdi13 wrote:Fuj, :roll: , z toho pohledu do zápasu se mi udělalo zle :shock: ,ani v nejhorších snech nechci tohle prožít, 3 kusy za zápas, brrr
Horší jsou ty dny - 4, 4, 2 ale jinak ve snu bych to klidně bral, aspoň bych se pak po probuzení mohl usmát :lol:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Slanec wrote: ale jinak ve snu bych to klidně bral, aspoň bych se pak po probuzení mohl usmát :lol:
mě se jednou zdálo, že mi hráč zemřel :D
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
MošnaM

Post by MošnaM »

Tiger Baros wrote:mě se jednou zdálo, že mi hráč zemřel :D
Tak to je dost dobrý :!: Možná by stálo za úvahu o tuto variantu rozšířit možnosti druhů zranění :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Angee

Post by Angee »

Taky vám zničehonic začali hromadně růst počty hráčů, kterým spadl skill :?: :shock:
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”