Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
moje zkusenost 200-250 denne..a v nejakym FAQ je presnej navod, jak nejlip postupovat:-) Ale uz nevim, kde jsem to videl..
FK Bolka FOREVER
-
V Happynově. Psal jsem mu to tam já.mouven wrote:moje zkusenost 200-250 denne..a v nejakym FAQ je presnej navod, jak nejlip postupovat:-) Ale uz nevim, kde jsem to videl..

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=131665kopeckar wrote:V Happynově. Psal jsem mu to tam já.mouven wrote:moje zkusenost 200-250 denne..a v nejakym FAQ je presnej navod, jak nejlip postupovat:-) Ale uz nevim, kde jsem to videl..

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Diki všetkým za rady.Dnes sa mi podarilo podla navodu Sokol Cejc stiahnuť z 14600 na 14360.Už som s tým hračom do ligy vobec nepočítal ale ak by to šlo takýmto tempom dole tak za 3. sezony by mohol hravať aj ligu.
Nechcem Ti kaziť radosť, ale takýmto tempom to dole nepôjde. Ako Ti ktosi už povedal, čím si bližšie k reálnemu platu, tým to ide pomalšie. To znamená, že ak si dnes znížil o 240, zajtra už znížiš len o nejakých 230-235. A takto Ti to bude každý deň klesať o 5-10 eur. A ver mi, upravovať komusi každý deň plat Ťa rýchlo omrzí (hovorím z vlastnej skúsenosti - raz som kúpil hráča zadarmo s bonusom 30.000 a po nejakom čase, keď mal bonus asi na 13.000, ma to prestalo baviť a predal som ho). Daj mu tak max. plat na nulu a potom ho predaj. Radšej stratiť pár tisíc pri transferi ako nervy kvôli jednému hráčovi - touto hrou (ako každou inou) sa máš baviť, ale toto je najlepšia cesta k tomu, aby sa Ti znechutilaJohnyT wrote:Diki všetkým za rady.Dnes sa mi podarilo podla navodu Sokol Cejc stiahnuť z 14600 na 14360.Už som s tým hračom do ligy vobec nepočítal ale ak by to šlo takýmto tempom dole tak za 3. sezony by mohol hravať aj ligu.

A ešte niečo - dávaj si pozor, aby si sa opäť (pri tom nekonečnom skúšaní, aký plat zobere) nepreklikol o nulu, lebo keď Ti tam zrazu naskočí, že zmluva je podpísaná a ty si až vtedy všimneš, že ten plat je 70.000 namiesto napr. 12 000, tak budeš mať chuť rozbiť počítač, ale on - Chudáčik, na vine nebude

-
No a já ti zase říkám, že neomrzí, je to prostě jen o lenosti. Proč by tě mělo omrzet snižování výdajů?Finarfin wrote:Nechcem Ti kaziť radosť, ale takýmto tempom to dole nepôjde. Ako Ti ktosi už povedal, čím si bližšie k reálnemu platu, tým to ide pomalšie. To znamená, že ak si dnes znížil o 240, zajtra už znížiš len o nejakých 230-235. A takto Ti to bude každý deň klesať o 5-10 eur. A ver mi, upravovať komusi každý deň plat Ťa rýchlo omrzí (hovorím z vlastnej skúsenosti - raz som kúpil hráča zadarmo s bonusom 30.000 a po nejakom čase, keď mal bonus asi na 13.000, ma to prestalo baviť a predal som ho). Daj mu tak max. plat na nulu a potom ho predaj. Radšej stratiť pár tisíc pri transferi ako nervy kvôli jednému hráčovi - touto hrou (ako každou inou) sa máš baviť, ale toto je najlepšia cesta k tomu, aby sa Ti znechutilaJohnyT wrote:Diki všetkým za rady.Dnes sa mi podarilo podla navodu Sokol Cejc stiahnuť z 14600 na 14360.Už som s tým hračom do ligy vobec nepočítal ale ak by to šlo takýmto tempom dole tak za 3. sezony by mohol hravať aj ligu.![]()
A ešte niečo - dávaj si pozor, aby si sa opäť (pri tom nekonečnom skúšaní, aký plat zobere) nepreklikol o nulu, lebo keď Ti tam zrazu naskočí, že zmluva je podpísaná a ty si až vtedy všimneš, že ten plat je 70.000 namiesto napr. 12 000, tak budeš mať chuť rozbiť počítač, ale on - Chudáčik, na vine nebude

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Ja si tiež myslim že neomrzí ale ak by som sa ešte raz preklikol niekde pri 8000 na 80000 tak by som asi skončil aj keby som nechcel
.Je fakt že dnes som tam narychlo zvyšoval ponuky po 10 tak je to docela možne.

-
Není pravda že každý den vezme nižší částku. Každí den to jde např o 250, po týdnu 240 a tak...
Ten tvůj plat není žádná katastrofa, tohle se dá v pohodě zvládnout

Andrew - Sokol Čejč
-
prisel mi hrac na volnej 29.11 a dneska jsem snizoval o 200 takze to zas tak zhavy a razantni neni..
FK Bolka FOREVER
-
Když chci nastavit okamžitý přestup a nějakou nabídku už tam na něj mám, o kolik to musím minimálně zvednout...?
Díky.
Díky.
Andrew - Sokol Čejč
-
Není to napsané přímo v SP? Tuším, že 20%...Sokol Cejc wrote:Když chci nastavit okamžitý přestup a nějakou nabídku už tam na něj mám, o kolik to musím minimálně zvednout...?
Díky.

FC Alkoholicks
-
Už sem to našel ve Sjarelově blogu, ano je to 20 %. Kua, to je čára přes rozpočetkofi wrote:Není to napsané přímo v SP? Tuším, že 20%...Sokol Cejc wrote:Když chci nastavit okamžitý přestup a nějakou nabídku už tam na něj mám, o kolik to musím minimálně zvednout...?
Díky.

Andrew - Sokol Čejč
kopeckar wrote:No a já ti zase říkám, že neomrzí, je to prostě jen o lenosti. Proč by tě mělo omrzet snižování výdajů?Finarfin wrote:Nechcem Ti kaziť radosť, ale takýmto tempom to dole nepôjde. Ako Ti ktosi už povedal, čím si bližšie k reálnemu platu, tým to ide pomalšie. To znamená, že ak si dnes znížil o 240, zajtra už znížiš len o nejakých 230-235. A takto Ti to bude každý deň klesať o 5-10 eur. A ver mi, upravovať komusi každý deň plat Ťa rýchlo omrzí (hovorím z vlastnej skúsenosti - raz som kúpil hráča zadarmo s bonusom 30.000 a po nejakom čase, keď mal bonus asi na 13.000, ma to prestalo baviť a predal som ho). Daj mu tak max. plat na nulu a potom ho predaj. Radšej stratiť pár tisíc pri transferi ako nervy kvôli jednému hráčovi - touto hrou (ako každou inou) sa máš baviť, ale toto je najlepšia cesta k tomu, aby sa Ti znechutilaJohnyT wrote:Diki všetkým za rady.Dnes sa mi podarilo podla navodu Sokol Cejc stiahnuť z 14600 na 14360.Už som s tým hračom do ligy vobec nepočítal ale ak by to šlo takýmto tempom dole tak za 3. sezony by mohol hravať aj ligu.![]()
Uznávam, že nemusí omrzieť, záleží na človeku. Ja som totiž neuviedol, že som mal tých hráčov 3 naraz s odmenou 30.000 a je fakt, že mňa to prestalo baviť

Sokol Cejc wrote:Není pravda že každý den vezme nižší částku. Každí den to jde např o 250, po týdnu 240 a tak...
Tak, písal som, čo som zažil. Viem, že najprv som im znižoval o 340-330-320... a keď to kleslo pod 200, tak už vydržali na tej istej sume aj 2-3 dni... Ale aj tak som v tom potešenie nevidel. Hlavne ma sralo, keď som nejaký deň zabudol a potom si hovoril, že už mohol mať niižiu odmenu o toľko a toľko...
Čo sa týka toho platu, 14.000 je naozaj v pohode, ale ak som dobre čítal, ešte je tam 30.000 odmena a to je už aj dosť

Hodnocení nového hráče po vytrénování
Mohl by mi někdo poradit, na čem závisí hodnocení nevytrénovanýho hráče, kterýho koupim z jinýho týmu? Je to na mým trenérovi nebo hráč z centra mládeže týmu v A bude automaticky lepší než z týmu v H divizi? Nebo to závisí na skrytý? Fakt nevím, tak díky za rady.
-
Re: Hodnocení nového hráče po vytrénování
Každý hráč má 9 základních vlastností které přidávají 1% celkového hodnocení každých 15% a tři vlastnosti (skrytá a dvě hlavní uvedené tučně), které přidávají 1% celkového hodnocení každých 7,5%.bory_one wrote:Mohl by mi někdo poradit, na čem závisí hodnocení nevytrénovanýho hráče, kterýho koupim z jinýho týmu? Je to na mým trenérovi nebo hráč z centra mládeže týmu v A bude automaticky lepší než z týmu v H divizi? Nebo to závisí na skrytý? Fakt nevím, tak díky za rady.
Příklad...rychlost(základní vlastnost) je na 75% = 75/15=5% k celkovému hodnocení. Skrytá je na 75% = 75/7,5= 10% k celkovému hodnocení
Čili jednotlivé vlastnosti tvoří hodnocení hráče. Čím vyšší jsou vlastnosti, tím vyšší hodnocení, lepší výkon a lepší hráč....
EDIT 1: Většinou bývají hráči z centra kvalitnější než hráči vytvořených H týmů, ale pravidlem to není.
EDIT 2: Skrytá a dvě hlavní vlastnosti(po rozkliknutí detailu hráče dvě tučně zvýrazněné vlastnosti úplně dole) zvyšují hodnocení o 1% každých 7,5%, takže tyto tři vlastnosti jsou u mladíků nejdůležitější.
Last edited by Hák on Wed Jan 28, 2009 8:32 pm, edited 2 times in total.
SK Kobeřice - E.36