!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Contracte personal
e undeva la limita. ca sa scolesti altii noi te costa foarte mult, la mine ar costa asa:
scout: 20k, doctor 27k, groundsman 11k. la mine cel putin, cu cat e mai departe de 100 cu atat costa mai mult. uite cat m-a costat unul care era pe la 85:
28 Jan 2009 - € 40.135,00 Cost staff course for Crin Cismas
scout: 20k, doctor 27k, groundsman 11k. la mine cel putin, cu cat e mai departe de 100 cu atat costa mai mult. uite cat m-a costat unul care era pe la 85:
28 Jan 2009 - € 40.135,00 Cost staff course for Crin Cismas
-
Re: Contracte personal
Vezi ca mai este o discutie referitoare la contracte pe aici http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 13&start=0
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Sezonul asta randomul a fost chiar nesimtit cu mine: in toate cupele amicale pe multi bani si-a batut joc de mine: incep sa ma satur de chestia asta cu o gramada de jucatori antrenati si buni numai pt vanzare, acum ma chinuie si random general la meciuri. Dupa ce ca de fiecare data mi se nimeresc cele mai nasoale echipe mai pierd si aiurea:
Dangerous Mind 2 - 1 FC Rapid Bucuresti
Ronny Besenger 1 - 0 23'
69' 1 - 1 Tatu 'p 1.0' Stafsula
Petr 'l' Richter 2 - 1 72'
3 - 4 - 3 Formation 5 - 3 - 2
Kick and rush Tactics Long ball
100% Style 80%
100% Aggression 100%
42% Defence 79%
46% Midfield 31%
50% Attack 32%
Total: 138 - 142 (mkr dak pierdeam la 11m cum am pierdut aseara intr-o alta semifinala)
Dangerous Mind 2 - 1 FC Rapid Bucuresti
Ronny Besenger 1 - 0 23'
69' 1 - 1 Tatu 'p 1.0' Stafsula
Petr 'l' Richter 2 - 1 72'
3 - 4 - 3 Formation 5 - 3 - 2
Kick and rush Tactics Long ball
100% Style 80%
100% Aggression 100%
42% Defence 79%
46% Midfield 31%
50% Attack 32%
Total: 138 - 142 (mkr dak pierdeam la 11m cum am pierdut aseara intr-o alta semifinala)
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
-
- Team Board Member
nasol...team batut si yo in semifinale in cupa care ai organizato tu(tiam furat banii)
sa ma invitzi si la urmatoare editie a cupei

sa ma invitzi si la urmatoare editie a cupei

Salutare! Felicitari!
Chiar nu ma der ca m-ai batut ca am mai pierdut cupe organizate de mine: nu ma der cand pierd un meci dar cand pierzi atat de multe meciuri aiurea incepe sa iti ajunga...
Mai ales si cu jucatorii...
Daca si in urmatorul tur de campionat imi m,erge tot asa cred ca renunt la echipa desi maine o sa am peste 20M buget si o echipa bunicik... Ideea e ca traversez o perioada cam nasoala nu numai in SP si poate ma pripesc, dar acum nu am rabdare!
Oricum ai scos f bine 138! Chiar e bine! Bravo!
Chiar nu ma der ca m-ai batut ca am mai pierdut cupe organizate de mine: nu ma der cand pierd un meci dar cand pierzi atat de multe meciuri aiurea incepe sa iti ajunga...
Mai ales si cu jucatorii...
Daca si in urmatorul tur de campionat imi m,erge tot asa cred ca renunt la echipa desi maine o sa am peste 20M buget si o echipa bunicik... Ideea e ca traversez o perioada cam nasoala nu numai in SP si poate ma pripesc, dar acum nu am rabdare!
Oricum ai scos f bine 138! Chiar e bine! Bravo!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
-
stie careva dupa ce criteriu se repartajeaza echipele in grupe in cupele sp
pt ca am intrat intro cupa in care erau inscrise : 2 din D, 1 din E, 1 din F, 2 din G si 2 din H, iar echipele din D-F au fost bagate intr-o grupa si echipele din G si H intr-o grupa 

E random...Kosmin wrote:stie careva dupa ce criteriu se repartajeaza echipele in grupe in cupele sppt ca am intrat intro cupa in care erau inscrise : 2 din D, 1 din E, 1 din F, 2 din G si 2 din H, iar echipele din D-F au fost bagate intr-o grupa si echipele din G si H intr-o grupa

Harder, better, faster, stronger
-
mda, dar nu mi se pare corectRazvanica wrote:E random...Kosmin wrote:stie careva dupa ce criteriu se repartajeaza echipele in grupe in cupele sppt ca am intrat intro cupa in care erau inscrise : 2 din D, 1 din E, 1 din F, 2 din G si 2 din H, iar echipele din D-F au fost bagate intr-o grupa si echipele din G si H intr-o grupa
Mi s-a intamplat si mie o data ca grupa sa fie mai grea decat meciurile care au urmat pana in finala.

-
- Assistant Coach
Calitate - Experienta
Salutare!
Are vreo influenta experienta unui jucator asupra calitatii sale? Cand spun calitate ma refer la acea valoare care apare in Echipa -> Jucatori -> Calitati si nu la valoarea pe care o are in timpul unui joc (asupra acesteia este evident ca da).
Exemplu: un jucator antrenat la maxim, la 20 de ani are calitatea 80 - Experienta 2 (desi deocamdata in meciuri el scoate un best de 62). La 28 de ani, cand va avea experienta 100, va avea o calitate superioara (81. 82 etc)?
Are vreo influenta experienta unui jucator asupra calitatii sale? Cand spun calitate ma refer la acea valoare care apare in Echipa -> Jucatori -> Calitati si nu la valoarea pe care o are in timpul unui joc (asupra acesteia este evident ca da).
Exemplu: un jucator antrenat la maxim, la 20 de ani are calitatea 80 - Experienta 2 (desi deocamdata in meciuri el scoate un best de 62). La 28 de ani, cand va avea experienta 100, va avea o calitate superioara (81. 82 etc)?
Re: Calitate - Experienta
GR (calitatea de care vorbesti tu) creste cu 1 punct pentru fiecare 15 puncte de experienta.
-
- Assistant Coach
Asta e sigur 100%? Ca un punct de calitate are o influenta enorma asupra salariilor (vorbesc de valori de peste 85). Si as vrea sa renegociez leafa lor inainte de a le creste calitatea.
o sa ii creasca si performanta adica BP. parca tot cam cu 1 pct pentru fiecare 15% de la exp.
in alta ordine de idei, daca doi jucatori au acelasi numar de goluri la finalul campionatului care e criteriul dupa care e ales golgheterul ?
in alta ordine de idei, daca doi jucatori au acelasi numar de goluri la finalul campionatului care e criteriul dupa care e ales golgheterul ?
-
- Assistant Coach
OK, dar cand simulez reinnoirea contractului in SPTM, valoarea pe care o cere nu este cea la care am facut eu referire (GS) ?Daimon wrote:o sa ii creasca si performanta adica BP. parca tot cam cu 1 pct pentru fiecare 15% de la exp.
sincer habar n-am. eu cand reiinoiesc contractele merg din aproape in aproape pana accepta.
Ba da, aia e, doar ca ii zice GR (General Rating). Si da, e sigur ca GR creste cu 1 punct la fiecare 15 puncte de experienta.RedDogsKiller wrote:OK, dar cand simulez reinnoirea contractului in SPTM, valoarea pe care o cere nu este cea la care am facut eu referire (GS) ?