!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Re: Contracte personal

Post by bunicutzu »

e undeva la limita. ca sa scolesti altii noi te costa foarte mult, la mine ar costa asa:
scout: 20k, doctor 27k, groundsman 11k. la mine cel putin, cu cat e mai departe de 100 cu atat costa mai mult. uite cat m-a costat unul care era pe la 85:
28 Jan 2009 - € 40.135,00 Cost staff course for Crin Cismas
cro1981

Re: Contracte personal

Post by cro1981 »

Vezi ca mai este o discutie referitoare la contracte pe aici http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 13&start=0
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
be_best
Team President

Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Post by be_best »

Sezonul asta randomul a fost chiar nesimtit cu mine: in toate cupele amicale pe multi bani si-a batut joc de mine: incep sa ma satur de chestia asta cu o gramada de jucatori antrenati si buni numai pt vanzare, acum ma chinuie si random general la meciuri. Dupa ce ca de fiecare data mi se nimeresc cele mai nasoale echipe mai pierd si aiurea:

Dangerous Mind 2 - 1 FC Rapid Bucuresti
Ronny Besenger 1 - 0 23'
69' 1 - 1 Tatu 'p 1.0' Stafsula
Petr 'l' Richter 2 - 1 72'
3 - 4 - 3 Formation 5 - 3 - 2
Kick and rush Tactics Long ball

100% Style 80%
100% Aggression 100%
42% Defence 79%
46% Midfield 31%
50% Attack 32%

Total: 138 - 142 (mkr dak pierdeam la 11m cum am pierdut aseara intr-o alta semifinala)
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
sharky1990
Team Board Member

Post by sharky1990 »

nasol...team batut si yo in semifinale in cupa care ai organizato tu(tiam furat banii) :twisted:

sa ma invitzi si la urmatoare editie a cupei :)
be_best
Team President

Post by be_best »

Salutare! Felicitari!

Chiar nu ma der ca m-ai batut ca am mai pierdut cupe organizate de mine: nu ma der cand pierd un meci dar cand pierzi atat de multe meciuri aiurea incepe sa iti ajunga...

Mai ales si cu jucatorii...

Daca si in urmatorul tur de campionat imi m,erge tot asa cred ca renunt la echipa desi maine o sa am peste 20M buget si o echipa bunicik... Ideea e ca traversez o perioada cam nasoala nu numai in SP si poate ma pripesc, dar acum nu am rabdare!

Oricum ai scos f bine 138! Chiar e bine! Bravo!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
Kosmin

Post by Kosmin »

stie careva dupa ce criteriu se repartajeaza echipele in grupe in cupele sp :lol: pt ca am intrat intro cupa in care erau inscrise : 2 din D, 1 din E, 1 din F, 2 din G si 2 din H, iar echipele din D-F au fost bagate intr-o grupa si echipele din G si H intr-o grupa :shock:
Razvanica

Post by Razvanica »

Kosmin wrote:stie careva dupa ce criteriu se repartajeaza echipele in grupe in cupele sp :lol: pt ca am intrat intro cupa in care erau inscrise : 2 din D, 1 din E, 1 din F, 2 din G si 2 din H, iar echipele din D-F au fost bagate intr-o grupa si echipele din G si H intr-o grupa :shock:
E random... :roll: Mi s-a intamplat si mie o data ca grupa sa fie mai grea decat meciurile care au urmat pana in finala.
Harder, better, faster, stronger
Kosmin

Post by Kosmin »

Razvanica wrote:
Kosmin wrote:stie careva dupa ce criteriu se repartajeaza echipele in grupe in cupele sp :lol: pt ca am intrat intro cupa in care erau inscrise : 2 din D, 1 din E, 1 din F, 2 din G si 2 din H, iar echipele din D-F au fost bagate intr-o grupa si echipele din G si H intr-o grupa :shock:
E random... :roll: Mi s-a intamplat si mie o data ca grupa sa fie mai grea decat meciurile care au urmat pana in finala.
mda, dar nu mi se pare corect :roll: sa fie chiar asa mare diferenta intre grupe :evil:
RedDogsKiller
Assistant Coach

Calitate - Experienta

Post by RedDogsKiller »

Salutare!
Are vreo influenta experienta unui jucator asupra calitatii sale? Cand spun calitate ma refer la acea valoare care apare in Echipa -> Jucatori -> Calitati si nu la valoarea pe care o are in timpul unui joc (asupra acesteia este evident ca da).
Exemplu: un jucator antrenat la maxim, la 20 de ani are calitatea 80 - Experienta 2 (desi deocamdata in meciuri el scoate un best de 62). La 28 de ani, cand va avea experienta 100, va avea o calitate superioara (81. 82 etc)?
Razvanica

Re: Calitate - Experienta

Post by Razvanica »

GR (calitatea de care vorbesti tu) creste cu 1 punct pentru fiecare 15 puncte de experienta.
RedDogsKiller
Assistant Coach

Post by RedDogsKiller »

Asta e sigur 100%? Ca un punct de calitate are o influenta enorma asupra salariilor (vorbesc de valori de peste 85). Si as vrea sa renegociez leafa lor inainte de a le creste calitatea.
Daimon

Post by Daimon »

o sa ii creasca si performanta adica BP. parca tot cam cu 1 pct pentru fiecare 15% de la exp.

in alta ordine de idei, daca doi jucatori au acelasi numar de goluri la finalul campionatului care e criteriul dupa care e ales golgheterul ?
RedDogsKiller
Assistant Coach

Post by RedDogsKiller »

Daimon wrote:o sa ii creasca si performanta adica BP. parca tot cam cu 1 pct pentru fiecare 15% de la exp.

in alta ordine de idei, daca doi jucatori au acelasi numar de goluri la finalul campionatului care e criteriul dupa care e ales golgheterul ?
OK, dar cand simulez reinnoirea contractului in SPTM, valoarea pe care o cere nu este cea la care am facut eu referire (GS) ?
Daimon

Post by Daimon »

sincer habar n-am. eu cand reiinoiesc contractele merg din aproape in aproape pana accepta.
Razvanica

Post by Razvanica »

RedDogsKiller wrote:OK, dar cand simulez reinnoirea contractului in SPTM, valoarea pe care o cere nu este cea la care am facut eu referire (GS) ?
Ba da, aia e, doar ca ii zice GR (General Rating). Si da, e sigur ca GR creste cu 1 punct la fiecare 15 puncte de experienta.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”