Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cipriansimi
Member of the Soccer Project Association

Re: Cum merge campionatu

Post by cipriansimi »

azi am pierdut derbyul cu locul 2, e prima mea infrangere in campionat, scor 2-1
am incercat formula 5-3-2 si mingi lungi ... nu am reusit sa castig niciodata in meciurile importante... probabil daca foloseam 3-4-3 sau 4-3-3 tot scoteam un egal
mai am 5 puncte avans fata de locul 2
urmatoarele 2 meciuri joc cu niste buti .... promovez in F
Viola

Post by Viola »

Am zis sa lupt pana la sfarsit si sa nu renunt si bine am facut. Momentan pe locul 2 la 2 puncte de locul 3 (tot un manager roman) si daca trec bine de meciul de maine 90% am promovat in C sper ca in ultima etapa un alt manager roman al diviziei sa nu ma incurce prea tare :roll:
Revenit cu Vulturii Lugoj
cro1981

Post by cro1981 »

0 - 0 acasa cu locul 1 si s-a cam dus promovarea. Am platit tribut neatentiei in 2 zile si accidentarii a 3 CF. :( O luam de la capat sezonul viitor cu o echipa intarita pe cele 2 posturi deficitare :twisted:
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
minasthiryt

Post by minasthiryt »

cro1981 wrote:0 - 0 acasa cu locul 1 si s-a cam dus promovarea. Am platit tribut neatentiei in 2 zile si accidentarii a 3 CF. :( O luam de la capat sezonul viitor cu o echipa intarita pe cele 2 posturi deficitare :twisted:
acel manager de pe primul loc cu care ai facut 0-0 acum si 2-2 in tur, Jose Morinho (Chelsea FC) este un bun prieten al meu, un iranian care eu l-am adus in "lumea" Sp-ului :P ...
...imi pare rau ca nu ai reusit sa promovezi alaturi de el...

cat despre evolutia in campionat a echipei mele...sunt in continuare la egalitate cu locul 1 insa el si-a marit golaverajul :( ..insa cu 2 meciuri ramase de jucat din care el in ultima etapa va juca cu un roman care se bate sa evite retrogradarea si are nevoie de victorie pt a ramane in F, inca mai sper intr-o minune: un egal sau o infragere al leader-ului.

bafta!
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Kosmin

Post by Kosmin »

victorie cu 4-2 si coroborata cu un egal al locului 2, m-am distantat la 4 pcte cu o etapa inainte de final si deci castigarea ligii F 8) din nou :twisted:
dragos

Post by dragos »

promovare in G categorica si fara probleme
azi, F.C.Delta Tulcea a castigat cea de-a 29 victorie din 29 de meciuri jucate cu scorul de 6 - 1
Viola

Post by Viola »

Mi-a mai facut figuri random-ul sezonul asta dar asa urat ca astazi nu si cel mai naspa e ca am pierdut calificarea in C :evil: . +12 pe linii acasa si am facut egal :evil: :?:
FCLogoj 2 - 2 FC BOWLER
Jimmy Idrissou 1 - 0 22'
39' 1 - 1 Tomáš Vávra
Jimmy Idrissou 2 - 1 52'
82' 2 - 2 Karel Vlček
4 - 3 - 3 Formaţie 4 - 3 - 3
Loveşte şi goneşte Tactici Loveşte şi goneşte
100% Stil 80%
100% Agresivitate 75%
57% Defensiva 54%
32% Mijloc 32%
53% Atac 44%
Ma enerveaza rau de tot dar asta e viata :evil: :roll: :evil:
Revenit cu Vulturii Lugoj
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

Adevarul e ca atunci cand joci cu +12 peste adversar si faci egal aici jocul e cam aiurea.Din cauza asta poti pierde promovarea sau poti retrograda si nu prea e corect avand in vedere ca pierzi o gramada de "timp" cu echipa si nu reusesti sa bati pe unu mai slab ca tine...asta e

Manager: gogumagic

Echipa: AB Craiova

Sezonul 26/27 locul 1/1 in H/G
Razvanica

Post by Razvanica »

Eu am promovat in D si matematic... Oricum joi aveam meci cu un bot si eram ca si promovat, asa ca azi am bagat echipa a treia si am mancat bataie cu 5-2 (eu care luasem 15 goluri in 28 de meciuri ...) Dar cum si urmaritoarele mele s-au impiedicat, s-a rezolvat treaba inca de etapa asta.

Pacat ca aseara am avut surpriza sa nu am net acasa si nu am putut profita asa cum trebuie de echipa a treia :roll:
Harder, better, faster, stronger
minasthiryt

Post by minasthiryt »

minasthiryt wrote:inca mai sper intr-o minune: un egal sau o infragere al leader-ului.
Mar L POLI IASI FC 4 - 1 Sestra Sojka
Mar L Habrůvka 2 - 1 lokogorna

dupa victoria mea de azi si surpriza la care speram infaptuita chiar cu o etapa inainte sa ma astept, am trecut din nou pe locul 1 iar titlul de campion acum depinde numai de mine...o victorie in ultimul meci, un meci greu dar pe care sper sa-l castig...

Bafta all! :wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
voyna
Team Board Member

Post by voyna »

Eu ma zbat prin ligile inferioare.

Sezonul urmator, urmeaza G. Poate am noroc mai mult ca data trecuta :lol:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

o victorie cu 2-1 si raman pe 6 la 2 puncte de locul 4.ultimul meci e usor sigur castig.Sper sa termin pe 5 sau pe 4 sa iau si niste bani.dar obiectivul mentinerii in div C e asigurat acum :)
Image
Image
cipriansimi

Post by cipriansimi »

ieri am pierdut derbyul azi cu ocupanta locului 10..... mai am avans 2 punte ... maine neaparat un egal sau o victorie cu ocupanta locului 15 si voi gastiga G-ul
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Sunt intr-o situatie dificila, dupa ce in retur ,l-am ajutat pe conationalul nostru sa se umple de glorie, cedandu-i meciul cu 3-7 !!! ,la rugamintile lui, acum, etapa trecuta, l-am rugat si eu sa-l bata pe un ceh, care era in spatele meu. Surpriza, romanul nostru , a bagat in teren echipa de juniori si implicit a dat meciul cehului, care a urcat peste mine. Si ghiciti cu cine joc in ultima etapa................ 8) , da, ati ghicit, chiar cu romanul nostru, castigator al ligii E, inca de saptamana trecuta. Nu m-ar mira sa mi-o traga si implicit sa ma retrogradeze, ca doar asa suntem noi romanii. :lol: :lol: :lol: Am un lapsus ,nu-mi vine in minte cuvantul potrivit. Succes tuturor, celor ce mai au obiective de indeplinit in ultima etapa. si felicitari celor care au promovat.Cel mai mult ma bucur pentru Dardarel al nostru. :P p.s. Bizone, incurca-l frate pe ala, nu-l lasa sa castige. :D
be_best
Team President

Post by be_best »

Si eu am nevoie de bafta in ultima etapa: deja ma gandesc la S28 cand vreau sa castig D25 asa cum am planificat in S26 cand am ajuns in D....

Multa bafta in ultima etapa si in cupa - apoi un sez mai reusit ca acesta....
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”