Měl bych tu jednu zajímavost , týkající se hráče na transferu.
Je možné,aby byl rozdíl mezi výkonem realným ( co hráč už zakopal) a výkonem,který mi spočítá Battle až 3 body???
Trochu na to valím bulvy a nechce se mi věřit, především při pohledu na toho hráče věřím Battlu a ne tomu co vidím v jeho statistice.
battle
Informácie o Hráčovi
Meno : 'Razzouki' Van Mol Belgium
Vek : 23 Post : LF
Forma : 57,76 Max Forma : 66,33
Forma 100%xp : 68,79
Hodnotenie : 80% Max Hodnotenie : 81,67%
Pokyn : Voľná rola : 0,35
Na seba : 1
Skryta +-3: 82
Market price: 2,21 M
Dĺžka výpočtu /ms : 128,7
Jinak už absolutně nechápu jak si ten systém počítá ty karty, v Primu součet 164 a dvě červené, teď se stejnou sestavou součet 198 a obešlo se to bez redky. Navíc happyna dal agresi taky stovku. Ten random tam asi hraje větší váhu než sem si myslel....
Jinak už absolutně nechápu jak si ten systém počítá ty karty, v Primu součet 164 a dvě červené, teď se stejnou sestavou součet 198 a obešlo se to bez redky. Navíc happyna dal agresi taky stovku. Ten random tam asi hraje větší váhu než sem si myslel....
Ty kráso, tak to je opravdu zajímavý Ale s tím randomem budeš mít asi pravdu, nebylo by to poprvé.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Já to říkám furt (teda pokud zrovna nevyhraju na penalty)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
A měl bych něco z jiného soudku. Koukejte, jak to může vypadat, když nemáte fyzioterapeuta:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Tak sem se díval na zápase co hraju teď hned v týdnu...čtu si ty soupeře, porovnávám je, jak vyskoko jsou nasazení a najednou mi v hlavě cvaklo "co to je za blbost, že hraju 5 zápasů?" ..a ejhle já totiž Pohár hraju s kolegou z divize
Angee wrote:Tak sem se díval na zápase co hraju teď hned v týdnu...čtu si ty soupeře, porovnávám je, jak vyskoko jsou nasazení a najednou mi v hlavě cvaklo "co to je za blbost, že hraju 5 zápasů?" ..a ejhle já totiž Pohár hraju s kolegou z divize
ttj. no to je haluz
White Devils FC/Bártek V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !