nu pot sa-ti rasp, unitate la hidden skill cu cat ii mai mare cu atat o sa fie mai bun(peste 90 hidden skil)GASCAN wrote:imi poti raspunde si mie la o intrebare despre jucatorii de la tineret.
de ex am un jucator de la tineret,si imi zice ca se va antrena complet in 60 de zile, acest jucator se va face bun///
cate zile tr sa aiba ca sa fie bun
Centru de tineret
Moderator: Romanian Moderators
Re: Jucatorii de la tineret
I'm ThE BeSt, FuCk ThE ReSt
ok multumesc pt raspuns
-
- Team Board Member
AlEx_Tm.....nui adevarat...poate sa aive si hidden skill 100 si sa fie praf...AlEx_Tm wrote:nu pot sa-ti rasp, unitate la hidden skill cu cat ii mai mare cu atat o sa fie mai bun(peste 90 hidden skil)GASCAN wrote:imi poti raspunde si mie la o intrebare despre jucatorii de la tineret.
de ex am un jucator de la tineret,si imi zice ca se va antrena complet in 60 de zile, acest jucator se va face bun///
cate zile tr sa aiba ca sa fie bun
GASCAN..... depinde cat de bn sa antrenat pana acum...
daca se poate asi vrea sa va mai intreb ceva
am citit pe forum in legatura cu jucatorii de la tineret
ca inainte cu doua trei zile sa vina de la tineret sa faci oferte la nisite jucatorii pe postul care vrei sa iti vina jucatorul de la tineret si iti vine
este adevarata chestia asta
ca inainte cu doua trei zile sa vina de la tineret sa faci oferte la nisite jucatorii pe postul care vrei sa iti vina jucatorul de la tineret si iti vine
Poti sa intrebi ce vrei pr forum, nu e nevoie sa ceri voie, dar nu inteleg de ce intrebi de 2 ori. be_best a raspuns deja la intrebarea asta aici: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... &start=420GASCAN wrote:daca se poate asi vrea sa va mai intreb ceva

Harder, better, faster, stronger
-
- Member of the Soccer Project Association
ca sa fie sigur ca va primi raspunsRazvanica wrote:Poti sa intrebi ce vrei pr forum, nu e nevoie sa ceri voie, dar nu inteleg de ce intrebi de 2 ori. be_best a raspuns deja la intrebarea asta aici: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... &start=420GASCAN wrote:daca se poate asi vrea sa va mai intreb ceva

imi poate sspune si mie cineva cum este mai bine sa antrenez un jucator de la tineret
sa il bagi la doua schiluri pana face la amandoua 50 si dupa aceea sa il antrenezi o zi la unu si o zi la altu
sau sa il lasi pana se plafoneaza
sa il bagi la doua schiluri pana face la amandoua 50 si dupa aceea sa il antrenezi o zi la unu si o zi la altu
-
antrenezal la principale pana se plafoneaza apoi ii antrenezi rezistenta pana se plafoneaza apoi il antrenezi la ce vrei tuGASCAN wrote:imi poate sspune si mie cineva cum este mai bine sa antrenez un jucator de la tineret

-
degeba il antreneaza la rezistenta daca nu joaca cu el meciuri pana isi da sufletu`Kosmin wrote:antrenezal la principale pana se plafoneaza apoi ii antrenezi rezistenta pana se plafoneaza apoi il antrenezi la ce vrei tuGASCAN wrote:imi poate sspune si mie cineva cum este mai bine sa antrenez un jucator de la tineret

daca o sa fac asea cum atii zis voi o sa se faca mai bun??? 

da, os a fie tata lu ronaldinhoGASCAN wrote:daca o sa fac asea cum atii zis voi o sa se faca mai bun???

ps: ce intrebari idioate mai pui gascane
I'm ThE BeSt, FuCk ThE ReSt
Re: Centru de tineret
Eu am impresia ca tu intr-o zi vrei sa afli tot ce am invatat noi in cateva sezoane.... az cred ca ai put vreo 50 de intrebari: in vremea mea cand intrebam mi se mai raspundea si cu "mai testeaza si tu".... SI acum serios - va suparati pe noi ca nu va raspundem cand 90% din intrebari au mai fost puse si au raspunsurile pe forum. Numai eu ti-am raspuns de vreo 5 ori azi...
Daca te-ai uita un pic inclusiv la echipele din A ai vedea ca nimeni nu are numai CM (aporpo de faza cu alesul postului ce iti va veni) si la nimeni nu se fac toti jucatorii penste 90GR (in concluzie e in mare parte random).
Omul a zis sa antrenezi rezistenta ca asa va putea juca mai multe jocuri: omoseste mai greu...
Daca te-ai uita un pic inclusiv la echipele din A ai vedea ca nimeni nu are numai CM (aporpo de faza cu alesul postului ce iti va veni) si la nimeni nu se fac toti jucatorii penste 90GR (in concluzie e in mare parte random).
Omul a zis sa antrenezi rezistenta ca asa va putea juca mai multe jocuri: omoseste mai greu...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
OK
de akum inainte nu o sa mai postez decat un mesj pe saptamana.
eu am vrut sa aflu mai multe
si sa citesti tot forumul intr-o zi e ceva de lucru
de akum inainte nu o sa mai postez decat un mesj pe saptamana.
eu am vrut sa aflu mai multe
si sa citesti tot forumul intr-o zi e ceva de lucru

e de admirat ca vrei sa afli cat mai mult dar gandeste-te ca la 3 replici dupa tine vine cineva si intreaba acelasi lucru...
Crede-ma pe cuvant ca vei afla f mult din forum: si lucruri la care nu te-ai gandit. In plus nu ai cum sa inveti totul intr-un sezon: si dupa 5-10 sezoane mai aflam chestii noi...
Crede-ma pe cuvant ca vei afla f mult din forum: si lucruri la care nu te-ai gandit. In plus nu ai cum sa inveti totul intr-un sezon: si dupa 5-10 sezoane mai aflam chestii noi...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
-
exact la asta m-am referitbe_best wrote:Omul a zis sa antrenezi rezistenta ca asa va putea juca mai multe jocuri: oboseste mai greu...