Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cipriansimi
Member of the Soccer Project Association

Re: Cum merge campionatu

Post by cipriansimi »

prima mea victorie in F.219 dupa un egal si o infrangere :mrgreen: cu 3 titulari lipsa
dragos

Post by dragos »

immm da, a venit , dupa 2 egaluri consecutive de 0 - 0, si prima victorie in divizia in care activam
partea frumoasa a acestei victorii cu scorul de 2 - 0, este ca l-am batut din nou ,si in campionat, :wink: pe adversarul din cupa SP de miercuri
cro1981

Post by cro1981 »

Victorie cu 3 - 2 si am ajuns pe locul 1 :lol:
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Kosmin

Post by Kosmin »

o noua infrangere :lol: am coborat pe 9 :lol:
bizone

Post by bizone »

infrangere total aiurea in campionat, cred ca-i random, nici nu stiu ce sa zic :x Am primit 2 cartonase rosii la arbitru de 50%, jucand cu 100% agr. Cel mai agresiv jucator al meu folosit a fost de 33%, iar rosu mi-a luat pana si un jucator de 19% agr :roll: In schimb adversarul meu, avea cel mai neagresiv jucator la vreo 38%, iar restul jucatorilor aveau doar 48%-44%-51%, etc :!: Amandoi am folosit aceeasi agresivitate, eu am luat 2 rosii foarte repede, iar el doar unul si ala pe final in ultimele minute. ..

No mare bai nu-i :) e inceputul campionatului si voi recupera (sper) pe parcurs punctele astea. Insa nu mi-e asa ciuda de infrangere cat de situatia asta cu cartonasele, mi se pare cam aiurea si ilogic.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Razvanica

Post by Razvanica »

Pai se dovedeste ca e adevarata treaba ca 170-190 e cea mai periculoasa agresivitate :lol:
Harder, better, faster, stronger
bunicutzu

Post by bunicutzu »

da bizone, asa zic si eu. 180-185 e cea mai periculoasa, apoi descreste putin spre 170 respectiv 190. pe cand ala cu un 54 cel mai agresiv, deci 199 total (a jucat cu 95 nu cu 100) a fost in zona ok, unde nu prea iei rosu, sau daca iei il iei pe final.
problema este atunci cand, daca pui 100, ajungi la 180-185. ce sa faci, sa pui 85 ca sa nu intri in zona de rosu? pai pierzi automat vreo 3 puncte de linerating, ti-e si aiurea sa faci chestia asta. asa ca nu ai de ales, si trebuie sa joci cu 100 si sa speri.

eu am batut pe SAT, am scos 148 nici nu stiu cum. ca am jucat cu multe rezerve si am TS-ul varza.
Razvanica

Post by Razvanica »

bunicutzu wrote:.problema este atunci cand, daca pui 100, ajungi la 180-185. ce sa faci, sa pui 85 ca sa nu intri in zona de rosu?
Sa bagi un jucator un pic mai agresiv :wink:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

da :) frumoasa jmekerie, dar sa si ai asa ceva :) eu am un GK cu 60, este ideal sa ai un portar cu agresivitate mai mare cu vreo 10-15 decat cei mai agresivi jucatori.
Kosmin

Post by Kosmin »

bunicutzu wrote:da :) frumoasa jmekerie, dar sa si ai asa ceva :) eu am un GK cu 60, este ideal sa ai un portar cu agresivitate mai mare cu vreo 10-15 decat cei mai agresivi jucatori.
daia nu iau eu rosu aproape deloc :twisted: arbitru <30, GK de 86, agr in meci de 100 :lol:
Viola

Post by Viola »

Egal acasa pentru care sa zicem nu sunt suparat foarte tare desi am avut +2 pe linii dar mi s-a parut interesent ca s-a terminat 0-0. Am jucat acasa cu 100% agr in 3-4-3 cu toti mijlocasii pe ofensiv si nu am reusit sa dau gol, asta mi se pare ciudat un pic cand atacul a scos 53 , in fine merge mai departe sa recuperam TS ca sunt abia la 91 :(
Revenit cu Vulturii Lugoj
cro1981

Post by cro1981 »

E chestie si de RANDOM cu cartonasele rosii. Eu am jucat azi cu agr 50, cel mai agresiv jucator 62, strictee arbitru 99 deci total 211 si am luat un rosu din 2 galbene in minutul 84, adversarul meu a ucat cu agr 10, cel mai agr juc 87 total 196 si a luat doar un singur galben tot meciul
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Razvanica

Post by Razvanica »

cro1981 wrote:E chestie si de RANDOM cu cartonasele rosii. Eu am jucat azi cu agr 50, cel mai agresiv jucator 62, strictee arbitru 99 deci total 211 si am luat un rosu din 2 galbene in minutul 84, adversarul meu a ucat cu agr 10, cel mai agr juc 87 total 196 si a luat doar un singur galben tot meciul
Bineinteles ca e si o parte aleatoare in treaba cu cartonasele. Dar sa stii ca e cat de cat normal ce s-a intamplat la tine. Pe la 210-220 exact asa se intampla, iei 1-2 rosii din galbene pe final de meci. Iar la adversar a contat foarte mult ca agresivitatea echipei era 10%. Din experienta mea, e mult mai probabil sa iei cartonase daca joci cu agresivitate 90% la arbitru de 10% decat daca joci cu agresivitate 10% la arbitru de 90%.
dragos

Post by dragos »

victorie in deplasare cu 0 - 5, si viitorul arata bine ptr. F.C.Delta Tulcea cu 2 egaluri si 2 victorii suntem pe 6 in campionat la 2 pcte. diferenta de podium
adevarul este ca am picat intr-o divizie acceptabila
tot inainte mergem precum ,, pioneriii,,
Kosmin

Post by Kosmin »

victorie cu 1-0 acasa :lol: momentan pe 8 cu TS 77 :lol:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”