Myslím,že by si pan Kopečkář zasloužil veřejnou gratulaci , ať ho někdo má nebo nemá rád , dal do toho hodně síly a času a nakonec se vyplatilo Takže pane Kopečku - díky díky máte naše uznání
pochvala samozřejmě patří i jeho pobočníkům v překládání , vím že Mouven se hodně angažoval.
pupajdi13 wrote:Myslím,že by si pan Kopečkář zasloužil veřejnou gratulaci , ať ho někdo má nebo nemá rád , dal do toho hodně síly a času a nakonec se vyplatilo Takže pane Kopečku - díky díky máte naše uznání
pochvala samozřejmě patří i jeho pobočníkům v překládání , vím že Mouven se hodně angažoval.
No bez vás pánové by to nešlo. Pokud by jste neměli stejný názor jako já a nebo se neobtěžovali ho sdělit v hlasování, tak bych nic nezmohl. Takže si za to můžete sami a dobře vám tak.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
Jsem si toho ani nevsim:-) Tak a ted se aspon presvedcime, jestli to byl dobry napad:-) Jinak myslim si, ze to Sjarel neudelal jen na popud Kopeckare, ale co jsem tak zaslech a docetl se, tak bylo spoustu hlasu i pred nami a rekl bych, ze Kopeckar to jako prvni dal do formy a prosadil to!! A toto cele je logicke vyusteni:-) Rikam ted hlavne, aby se ta zmena ukazala v dobrem!! To je druha stranka veci..jinak samozrejme Kopeckari vyborna prace a gratuluju!!!
mouven wrote:Jsem si toho ani nevsim:-) Tak a ted se aspon presvedcime, jestli to byl dobry napad:-) Jinak myslim si, ze to Sjarel neudelal jen na popud Kopeckare, ale co jsem tak zaslech a docetl se, tak bylo spoustu hlasu i pred nami a rekl bych, ze Kopeckar to jako prvni dal do formy a prosadil to!! A toto cele je logicke vyusteni:-) Rikam ted hlavne, aby se ta zmena ukazala v dobrem!! To je druha stranka veci..jinak samozrejme Kopeckari vyborna prace a gratuluju!!!
No i vy na tom máte pane svůj velký podíl za ten topic na Global fóru. Jinak už mohu i z vlastní zkušenosti potvrdit, ŽE TO FUNGUJE. . I když bych raději v tom turnaji postoupil.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
Nemyslel jsem, jestli je funkcni:-) Ale ze pro nas ta zmena je urcite pozitivni, ale aby se to chytlo i u slabsich manazeru a nejakym zpusobem na to nedojeli..doufejme, ze to bude ku prospechu celeho sp svetu:-)
mouven wrote:Nemyslel jsem, jestli je funkcni:-) Ale ze pro nas ta zmena je urcite pozitivni, ale aby se to chytlo i u slabsich manazeru a nejakym zpusobem na to nedojeli..doufejme, ze to bude ku prospechu celeho sp svetu:-)
Možná je to blbá úvaha, ale já myslím že to hlavně pomůže nováčkům. Odehrajou skupiny, z těch vypadnou a můžou hnedka na novo vydělávat prachy na domácích zápasech, nemusí čekat
až ti lepší odehrajou K.O.
mouven wrote:Nemyslel jsem, jestli je funkcni:-) Ale ze pro nas ta zmena je urcite pozitivni, ale aby se to chytlo i u slabsich manazeru a nejakym zpusobem na to nedojeli..doufejme, ze to bude ku prospechu celeho sp svetu:-)
Možná je to blbá úvaha, ale já myslím že to hlavně pomůže nováčkům. Odehrajou skupiny, z těch vypadnou a můžou hnedka na novo vydělávat prachy na domácích zápasech, nemusí čekat
Sokol Cejc wrote:Možná je to blbá úvaha, ale já myslím že to hlavně pomůže nováčkům. Odehrajou skupiny, z těch vypadnou a můžou hnedka na novo vydělávat prachy na domácích zápasech, nemusí čekat
no, spis prodelavat prachy
nn má pravdu, vydělávat
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
87' Alin Ionita vystřelil z přímého kopu ze vzdálenosti 25 metrů, ale brankář s jeho střelou neměl větší problémy a v pohodě kryl.
87' Davy Artz vystřelil z přímého kopu ze vzdálenosti 25 metrů, ale brankář s jeho střelou neměl větší problémy a v pohodě kryl.
Ve stejné minutě přímák ze stejné vzdálenosti.
kopeckar wrote:Tohle se mi stalo v dnešním SP zápase :
87' Alin Ionita vystřelil z přímého kopu ze vzdálenosti 25 metrů, ale brankář s jeho střelou neměl větší problémy a v pohodě kryl.
87' Davy Artz vystřelil z přímého kopu ze vzdálenosti 25 metrů, ale brankář s jeho střelou neměl větší problémy a v pohodě kryl.
Ve stejné minutě přímák ze stejné vzdálenosti.
A se stejným výsledkem. Ach jo, ti hráči jsou nepoučitelní
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Dobrá zpráva, náš bývalý hráč Marián Berger byl prodán svým stávajícím týmem.
Z tohoto přestupu míří do naší pokladny € 1.000,00. S pozdravem představenstvo klubu.
To by nebylo zas tak nic zvláštního, kdyby se nejednalo o hráče, kterýho jsem prodal 25.11.2006. Pochází z mých původních hráčů, který jsem dostal při vytvoření týmu. Už je poslednim svýho druhu. A při prozkoumání jeho vlastností je opravdu s podivem, že vydržel tak dlouho... viz: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... id=6091113