Co se tyka toho smazaneho topicu tak vubec netusim, kde se stala chyba

Moderator: Czech Moderators
a kdy a kam mame priject ze to soupneskopeckar wrote:, veselicí s opékáním selátek a točením pivišť,,dělal jsem to i kvůli soběa díky vaší podpoře to vyšlo, takže děkuju já vám.
vse smazano, ban byl navrhnut, v nejblizsi dobe by ho mel dostatkopeckar wrote:Nemůžete někdo zablokovat tady toho experta co zakládá jeden topic za druhým?
Toto je jho nick ..... JHeseneinnigmaD
Tak měl bych zájem, ale nevím zda nebudou někteří manažeři proti. Na fóru jsem prakticky každý den a počtu si tu občas nebo jen tak bežně zhlédnu, co se píše.frankie_doparoma wrote:Z duvodu nedostatku casu a hlavne nechuti do sp a tim padem minimalniho straveneho casu na forum, odstupuji ze sve funkce moderatora. Uz pred nakou dobou me sp nak omrzelo a obavam se ze uz se to nezlepsi, koncit s sp nechci ale maximum denne straveneho casu se pohybuje ted tak 10 minut....asi tak.
Takze kdo ma zajem o to modovat ve vsech sekcich krom ceskych lig tak se muze prihlasit, pripade pokud chcete nekoho navrhnout, muzete tez.
zajdaz wrote: Tak měl bych zájem, ale nevím zda nebudou někteří manažeři proti. Na fóru jsem prakticky každý den a počtu si tu občas nebo jen tak bežně zhlédnu, co se píše.
Archiv toto fórum nevede takže smazaná témata jsou nenávratně ztracena bohužel.pupajdi13 wrote:To Zajda : dotaz , když nějaké téma zmizí , dá se ještě zpětně do něho někde nahlídnout??
Ted koukám,že mi zmizela RnB stránka s muzikou a měl jsem tam spousty zajímavejch videí , které jsem si neuložil i od jiných lidí, dík.
Dřív to bylo tak, že každé téma, které bylo "normální" se po měsíci neaktivity smazalo. ale teď občas i nějaké "normální" téma vydrží více jak měsíc. proč to nevim. ale myslim že moderátoři můžou dát možnost, že žádné téma se nikdy nesmaže samo, tak jak to mají poláciPaToM wrote:Za ako dlho sa téma automaticky zmaže? Po akej dlhej dobe od posledného príspevku?