Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Jakto to že už nejsem nepřihlášený do jednoho turnaje,když už jsem vypadl. Mě to furt říká že tam jsem přihlášený. To mám jako na něco kliknout. Prosím aby to tu bylo vyřízeno rychle,bo se chic přihlásit do sejfu 

Mělo by tě to vyřadit po rozlosování dalšího kolaAzor wrote:Jakto to že už nejsem nepřihlášený do jednoho turnaje,když už jsem vypadl. Mě to furt říká že tam jsem přihlášený. To mám jako na něco kliknout. Prosím aby to tu bylo vyřízeno rychle,bo se chic přihlásit do sejfu

Aha,takže je to asi chyba v SPMT,když tu neni žádná odpověďAzor wrote:Když jsem si počítal odměny v turanjích v SPMT,byla tam i možnost turnaje s 64 týmyTo jako byly turnaje s 64 týmy,anebo je to chyba v SPMT?
-
- Member of the Soccer Project Association
od ledna06 co hraju tak jsou turnaje max pro 32. kdyz jsem se na to samy kdysi davno ptal tak mi bylo receno ze pro 64 nebyli, ale meli byt, bohuzel to nak nevyslo...Azor wrote:Aha,takže je to asi chyba v SPMT,když tu neni žádná odpověďAzor wrote:Když jsem si počítal odměny v turanjích v SPMT,byla tam i možnost turnaje s 64 týmyTo jako byly turnaje s 64 týmy,anebo je to chyba v SPMT?
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
zdarek, lidičky dá se nějak zjisti kdy se mi dostavelo centrum mládeže... ptž ted čekam mladíka po 20 dnech.. ale nejsem si jistej jestli jako už v té dobe sem měl zvyšenou uroven
tak abych nečekal zbytečně 

-
Tuším, že by ti měla přijít zpráva do pošty, že se ti dostavělo centrum a pokud ti přišla po příchodu juniora, tak budeš muset čekat +/-40 dní a pokud před, tak už jen +/-20Alexej.K wrote:zdarek, lidičky dá se nějak zjisti kdy se mi dostavelo centrum mládeže... ptž ted čekam mladíka po 20 dnech.. ale nejsem si jistej jestli jako už v té dobe sem měl zvyšenou uroventak abych nečekal zbytečně
EDIT: Pokud jsi tu případnou zprávu už smazal, tak by jsi to mohl zjistit pomocí tvých financí, podle toho, kdy jsi vydal 500K na stavbu, pak si dny odečíst a budeš vědět konec stavby

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
to Slanec: díky za radu, vypada to že ted už by mel přijít +-20 dni.. ovšem stale nic..no uvidime co zítra
-
Jestli dobře počítám, tak zítra to bude 20 dní, to ti podle mě na 85% příjde (nebo aspoň zpráva o příchodu/nepříchodu). Mně přišel za 21 dní, ale aspoň to byl docela borec, tak toho nelitujuAlexej.K wrote:to Slanec: díky za radu, vypada to že ted už by mel přijít +-20 dni.. ovšem stale nic..no uvidime co zítra

Slanec - FC Tigers
Slanec wrote:Jestli dobře počítám, tak zítra to bude 20 dní, to ti podle mě na 85% příjde (nebo aspoň zpráva o příchodu/nepříchodu). Mně přišel za 21 dní, ale aspoň to byl docela borec, tak toho nelitujuAlexej.K wrote:to Slanec: díky za radu, vypada to že ted už by mel přijít +-20 dni.. ovšem stale nic..no uvidime co zítra
tak už vím, kde sem udělal chybu:D unor pro mě měl 29 dní

P.s. stále nepřišel

-
máte někdo tušení o kolik bodů klesne celkové hodnocení při udělení červené karty ? Záleží v jaké minutě je udělena ? Je horší dostat ČK po druhé žluté nebo přímo ? kdo ví ať osvětlí, díkes...
-
Pravděpodobně se ptáš na celkový výkon. Ano, záleží na tom, v jaké minutě padne červená. Každý hráč přináší svým výkonem část celkového výkonu a pokud hraje méně minut, přinese méně. Hodně zjednodušeně vzato, když si výkon hráče vydělíš šesti, máš zhruba jeho přínos (př.hráč s výkonem 72 přináší týmu cca 12 bodů výkonu) a ten rozdělíš podle odehraných minut (př. když bude vyloučen třeba v 66.minutě, tak přinese týmu o 4 body méně, tj cca 8 bodů).
Červenou jako druhou žlutou dostává dost často hráč s nejvyšší agresivitou. Narozdíl od toho červenou přímo dostane libovolný hráč - klidně ten s agresivitou nejmenší. A rozdíl jo pak také v trestu - za dvě žluté jsem ještě neregistroval jiný trest, než jedno utkání, zatímco za přímou červenou může být trest až tuším 5 zápasů - tady doufám, že se nepletu
.
Červenou jako druhou žlutou dostává dost často hráč s nejvyšší agresivitou. Narozdíl od toho červenou přímo dostane libovolný hráč - klidně ten s agresivitou nejmenší. A rozdíl jo pak také v trestu - za dvě žluté jsem ještě neregistroval jiný trest, než jedno utkání, zatímco za přímou červenou může být trest až tuším 5 zápasů - tady doufám, že se nepletu

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Asi by stalo za to ověřit i u jiných manažérů a případně doplnit do FAQu.MošnaM wrote:Pravděpodobně se ptáš na celkový výkon. Ano, záleží na tom, v jaké minutě padne červená. Každý hráč přináší svým výkonem část celkového výkonu a pokud hraje méně minut, přinese méně. Hodně zjednodušeně vzato, když si výkon hráče vydělíš šesti, máš zhruba jeho přínos (př.hráč s výkonem 72 přináší týmu cca 12 bodů výkonu) a ten rozdělíš podle odehraných minut (př. když bude vyloučen třeba v 66.minutě, tak přinese týmu o 4 body méně, tj cca 8 bodů).
Červenou jako druhou žlutou dostává dost často hráč s nejvyšší agresivitou. Narozdíl od toho červenou přímo dostane libovolný hráč - klidně ten s agresivitou nejmenší. A rozdíl jo pak také v trestu - za dvě žluté jsem ještě neregistroval jiný trest, než jedno utkání, zatímco za přímou červenou může být trest až tuším 5 zápasů - tady doufám, že se nepletu.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
díky, zkusím si to ověřit v praxi, ale doufám že né hned zítra v lizeMošnaM wrote:Pravděpodobně se ptáš na celkový výkon. Ano, záleží na tom, v jaké minutě padne červená. Každý hráč přináší svým výkonem část celkového výkonu a pokud hraje méně minut, přinese méně. Hodně zjednodušeně vzato, když si výkon hráče vydělíš šesti, máš zhruba jeho přínos (př.hráč s výkonem 72 přináší týmu cca 12 bodů výkonu) a ten rozdělíš podle odehraných minut (př. když bude vyloučen třeba v 66.minutě, tak přinese týmu o 4 body méně, tj cca 8 bodů).
Červenou jako druhou žlutou dostává dost často hráč s nejvyšší agresivitou. Narozdíl od toho červenou přímo dostane libovolný hráč - klidně ten s agresivitou nejmenší. A rozdíl jo pak také v trestu - za dvě žluté jsem ještě neregistroval jiný trest, než jedno utkání, zatímco za přímou červenou může být trest až tuším 5 zápasů - tady doufám, že se nepletu.