zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

niel
Team Manager

Re: zajimavosti

Post by niel »

dneska jsem nasadil do ligy 3. gólmana a ve 4. minutě si poranil vazy...ještě že ho nepotřebuju :)
FC Jalgpallikoondis
oslicek
Member of the Soccer Project Association

Post by oslicek »

Chtěl sem se zeptat, jestli nemáte někdo podobnou zkušenost?
Image

V dosavadních třinácti ročnících se mi nikdy nic podobného nestalo.

Je to proto, že porpvé zakládám pohár a nemám SPFA, což nějak omezuje název turnaje? (např. bez SPFA můžu založit turnaj, jehož název má méně než patnáct písmen?)
Funguje tu cenzura a název knihy Nicka Cavea je nevhodný pro název turnaje? (česky to je "uzřela oslice anděla", ještě mě napadlo, že oslíček nemůže založit turnaj o oslici, ale to je asi bizarní úvaha).
Angee

Post by Angee »

oslicek wrote:...

V dosavadních třinácti ročnících se mi nikdy nic podobného nestalo.

Je to proto, že porpvé zakládám pohár a nemám SPFA, což nějak omezuje název turnaje? (např. bez SPFA můžu založit turnaj, jehož název má méně než patnáct písmen?)
Funguje tu cenzura a název knihy Nicka Cavea je nevhodný pro název turnaje? (česky to je "uzřela oslice anděla", ještě mě napadlo, že oslíček nemůže založit turnaj o oslici, ale to je asi bizarní úvaha).
No já osobně nemožu přidávat do názvu znaky typu pomlčka, apostrof atp. což mě docela nejde na rozum proč je toto zablokovaný...ze začátku, když sem SP začínal hrát, tak to šlo....teď už to nejde :? ...co se délky týče, nejsu si jisté, ale myslim, že je to taky omezený.
Image
MošnaM

Post by MošnaM »

Já bych to viděl stejně jako Angee a zkusil bych to bez té tečky. Taky mám zkušenost, že mi to znaky jako tečka čárka a podobně nechtělo brát :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

S Čejčským Hroznem a jeho diakritikou klucí Belgičtí zatím problémy neměli :wink:
Andrew - Sokol Čejč
kofi

Post by kofi »

Tak dneska si vybral random svou krutou daň...poprvé po dvou sezonách :(
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=2841031
FC Alkoholicks
Angee

Post by Angee »

Sokol Cejc wrote:S Čejčským Hroznem a jeho diakritikou klucí Belgičtí zatím problémy neměli :wink:
Možná to bude tem, že Ty's vždycky použil akorát "č" a "ý" a ne tečku atp. :)
Image
foppa 13

Post by foppa 13 »

Tak poprvé jsem si dodrbal plat hráče :lol: CMko, 21 let, výkon 67. A jeho plat činí krásných 70k :? Tak se s Fenechem budu muset rozloučit :mrgreen:, snad ho někdo koupí...
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
MošnaM

Post by MošnaM »

foppa 13 wrote:Tak poprvé jsem si dodrbal plat hráče :lol: CMko, 21 let, výkon 67. A jeho plat činí krásných 70k :? Tak se s Fenechem budu muset rozloučit :mrgreen:, snad ho někdo koupí...
A to je přesně to, proč na tu změnu nadávám a jsem zásadně v tomto bodu proti. Kdybys byl začátečník, tak jsi právě na 99% skončil - platové náklady tě položí. A po avizované změně (možná už teď) si každý hodně rozmyslí takového hráče koupit. A to mám na mysli i bohaté kluby.
Za současné situace mu převedeš 15K z platu na bonus za výhru (zároveň ho nebudeš stavět do ligy, abys ušetřil) a tak cca tři sezóny mu budeš každý den snižovat o kousek plat, až se dostane do normálu. Po změně už to nepůjde.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
foppa 13

Post by foppa 13 »

No, na něj už .... :lol: Koupil jsem ho za 2,5M (což bylo docela dobrý), bo měl plat 50k. Předevčírem měl již plat 11k a premii 30k - takže jsem ho už stáhl na polovic. Včera jsem věděl, že v poháru vyhraji a zároveň jsem věděl, že bude hrát právě onen hráč, tak jsem mu změnil plat na nějakých 25.800€ bez bonusu - bylo to logicky výhodnější. A dnes v lize rupnu, tak jsem ho chtěl vrátit na klasiku, tj. plat 10.600€ a 30k bonus, jenže ten šmejd to nepřijal, tak jsem chtěl dát plat 10.610€ a místo toho jsem mu dal 106.110€. Vždycky se to ptá: chcete opravdu dát takový a takový plat? Teď se mě ta mrcha nezeptala a šupla to natvrdo tam. Odehrálo se to v čase 9:58 :lol:. Teď už na něj kašlu. Okamžitě letěl za 1€ na trh, už se s ním drbat nebudu. Se mu podívej do historie, celej únor a březen každej den šel o kus dolů (dohromady o nějakých cca. 25k)

btw. když jsem si v noci přečetl o tom, že bude změna a měnit plat se bude moct až po měsíci, tak jsem byl taky docela naštvanej. Pak když jsem si přečetl, že "až od nové sezóny", tak jsem se uklidnil, že ho aspoň stihnu stáhnout do normálu. Ale bohužel... Fenech to má po dnešním ránu již za sebou.
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
MošnaM

Post by MošnaM »

No to je klasika. Mně už se to povedlo dvakrát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . A jednou z toho přesně jako ty a navíc před 2 týdny - hráč byl ze 70 K na 22 a já mu to šoupl znova na 70. To je na mašli :evil: . Ale já se nevzdávám a jedu znova dolů. Páč toho hráče chci :wink: .
s.31. - ? v B3
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

MošnaM wrote:. Ale já se nevzdávám a jedu znova dolů. Páč toho hráče chci :wink: .
pravdou ale jest,že ted už toho moc nestihnem :roll: do konce sezony co srazíš to srazíš a pak finito la komedia
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
MošnaM

Post by MošnaM »

pupajdi13 wrote:
MošnaM wrote: Ale já se nevzdávám a jedu znova dolů. Páč toho hráče chci :wink: .
pravdou ale jest,že ted už toho moc nestihnem :roll: do konce sezony co srazíš to srazíš a pak finito la komedia
Tak já stále doufám, že zdravý rozum zvítězí a tato novinka nebude zavedena - její přínos z hlediska ekonomiky je zanedbatelný. Maximálně by zaniklo pár klubů a to doufám účelem není :wink: .
s.31. - ? v B3
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

MošnaM wrote: Tak já stále doufám, že zdravý rozum zvítězí a tato novinka nebude zavedena - její přínos z hlediska ekonomiky je zanedbatelný. Maximálně by zaniklo pár klubů a to doufám účelem není :wink: .
hou,hou,hou , tak to jsi teda velký optimista :lol: - jestli dobře pamatuješ , tak před nějakým časem už to Sjarel jednou oznámil a pak rychle stáhl , dost nás tím viděsil jestli pamatuješ,to jsem měl akorát novýho toho golmana s platem 70tis .
Tentokrát podle mě oficialně a s předstihem ( od příští sezony ) , jasně vyhlásil nové změny , z čehož já si dělám závěr , že to myslí vážně,i když pravdou jest,že poslední věta : vyjadřujte se na foru , je určitým příslibem k jeho přesvědčení,že by si to mohl rozmyslet.
Bude to chtít chytit nakýho dobrýho angličtináře a hupky dupky na global :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
5zizou5

Post by 5zizou5 »

popravde Sjarel ted kupuje vsechny super hrace na trhu s velkym platem, co jdou za 1 Euro, protoze nahlasena aktualita vyplasila spousty manazeru a tuti hraci jsou ted nejlepsi volbou k nakupu, coz teda na prvni pohled neni uplne videt, spis naopak, vsichni se chteji takovych hracu co nejrychleji zbavit, ale jak prijde nova sezona, tak ta novinka nebude a Sjarel si bude ty hrace uzivat a mastit si ruce, jak pekne nakoupil :mrgreen:
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”