S tebou už nehraju, byl bych bit.Azor wrote:Wisla Livingston 1 - 6 Baníček Výkony:48-930. Pohodová výhra nad Sp teamem Zápas byl opět prodělečný: -€75322 Příště hrajeme doma s Fc Kontrafakt pěšťany(3 v H.406)

Moderator: Czech Moderators
S tebou už nehraju, byl bych bit.Azor wrote:Wisla Livingston 1 - 6 Baníček Výkony:48-930. Pohodová výhra nad Sp teamem Zápas byl opět prodělečný: -€75322 Příště hrajeme doma s Fc Kontrafakt pěšťany(3 v H.406)
Je to borec! A nebo má menší potíže s matematikoukopeckar wrote:S tebou už nehraju, byl bych bit.Azor wrote:Wisla Livingston 1 - 6 Baníček Výkony:48-930. Pohodová výhra nad Sp teamem Zápas byl opět prodělečný: -€75322 Příště hrajeme doma s Fc Kontrafakt pěšťany(3 v H.406)
No,já mám spíš časté překlepy u psaní na PCACS wrote:Je to borec! A nebo má menší potíže s matematikoukopeckar wrote:S tebou už nehraju, byl bych bit.Azor wrote:Wisla Livingston 1 - 6 Baníček Výkony:48-930. Pohodová výhra nad Sp teamem Zápas byl opět prodělečný: -€75322 Příště hrajeme doma s Fc Kontrafakt pěšťany(3 v H.406)
Tak v letošním poháru jsem dopadl stejněps2512 wrote:Letos mě pohár udělal jedno + a jedno -.
+ vypadnutí a soustředění na ligu
- ztráta přes 100K
Musíš i posty pozpřeházetPaTTTTrick wrote:Tak v poslední kole se utkal můj tým (B-divize) s Matominem (F-divize) a po výkonech 48 - 59 jsem bohužel postoupil dále... kolega měl více junirů.. v dalším kole hraju s H-čkarem, takže asi taky nevypadnu
(
posty jsem zprehazel (narozdil od soupere), dal jsem jim nesmyslny pokyny aby jim to spise odecetlo, 0agrese,0 styl a stejne jsem vyhral 0:2 .. holt uz mam junioru trochu vytrenovany....Sokol Cejc wrote:Musíš i posty pozpřeházetPaTTTTrick wrote:Tak v poslední kole se utkal můj tým (B-divize) s Matominem (F-divize) a po výkonech 48 - 59 jsem bohužel postoupil dále... kolega měl více junirů.. v dalším kole hraju s H-čkarem, takže asi taky nevypadnu
(
Já monetálně honím TS kde to jde, takže jsem první kolo nevypusil a i nadále uvidíme kam to céčko dokope
Třetí kolo by pro něj taky nemusel být konečná