zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

zajdaz
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by zajdaz »

82' Image Luong Phucy Lok se ukázkově položil do centru z levé strany a přízemní ranou, která měnila trávu v seno, skóroval do pravého dolního rohu branky.
83' Image Po rozehrání přímého kopu a potom, co vlajka pomezního zůstala dole Alexei of Cyrrhus překonal nadvakrát brankaře, který jeho první ránu kryl.
84' Image Ho Anh De se ukázkově položil do centru z levé strany a přízemní ranou, která měnila trávu v seno, skóroval do pravého dolního rohu branky.
85' Image Alexei of Cyrrhus udělal svými technickými finesami z obránců soupeře strašáky do zelí a vstřelil krásnou branku.
86' Image Ho Anh De ve vápně předvedl otočku s míčem a naprosto zmátl dotírajícího obránce, potom již nebyl problém zakončit podél padajícího gólmana.

Krásný, každou minutu gól. :lol:
tomkycz

Post by tomkycz »

http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=16528015

tak kdybych odklepl druhou nejvyšší nabídku tak se můžu rovnou rozloučit s týmem... :(
Last edited by tomkycz on Fri Mar 27, 2009 11:13 pm, edited 1 time in total.
5zizou5

Post by 5zizou5 »

tomkycz wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=16528015

tak kdybych odklepl druhou nejvyšší nabídku tak se můžu rovnou rozloučit s týmem... :(
spatnej odkaz, jestli se nepletu...
je tam jen:

Code: Select all

Obchod
Žádný z Vašich hráčů není v současné chvíli na přestupové listině
Obchod
Žádný z Vašich hráčů není v současné chvíli na přestupové listině
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
tomkycz

Post by tomkycz »

5zizou5

Post by 5zizou5 »

uz ok,
pekna nabidka pres 4M od Hackare jen se skautem, ale ono jako ted pro Hackare je samotnym systemem (zdrazenim zamestnancu a nejlepsim stylem dostat se do Acka-maximalni obchodovani) prispivano k tomu, aby treba nekdo kdo uz hral a zacina s tymem znovu (takze vi co a jak), tak kdyz to bude kseftar, tak proc nebyt v Hacku a mit jen skauta, ale to asi nebude pripad tohoto Hackare :)
LŽÍCE TU NENÍ Image
zajdaz

Post by zajdaz »

Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

V průbehu tohoto víkendu zanikl další tým, který rozhodně na SP zanechal stopu. Odpočívej v pokoji XAR.
Andrew - Sokol Čejč
kopeckar

Post by kopeckar »

Sokol Cejc wrote:V průbehu tohoto víkendu zanikl další tým, který rozhodně na SP zanechal stopu. Odpočívej v pokoji XAR.
I Laszlo už není mezi námi a maďarská komunita má nového lídra. :roll:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

tomkycz wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3920958

můj včerejší přátelák s hákem. Jemu se zranili dva hráči po srážce, oba na 10. dní, oba hráči jeho á týmu :( nepříjemná zajímavost
Hák je drasťák s neagresivním týmem....včera se mi omlouval, že mi zranil hráče v přáteláku na 10 dní. Takže v tom nejsi sám :lol: :lol: :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hák

Post by Hák »

ps2512 wrote:
tomkycz wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3920958

můj včerejší přátelák s hákem. Jemu se zranili dva hráči po srážce, oba na 10. dní, oba hráči jeho á týmu :( nepříjemná zajímavost
Hák je drasťák s neagresivním týmem....včera se mi omlouval, že mi zranil hráče v přáteláku na 10 dní. Takže v tom nejsi sám :lol: :lol: :lol:
No pozor, Ti zranění hráči tenkrát nebyli tomkyho ale moji :D
SK Kobeřice - E.36
ps2512

Post by ps2512 »

Tak to se Vám velmi omlouvám pane Háku. :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

Hák wrote:
ps2512 wrote: Hák je drasťák s neagresivním týmem....včera se mi omlouval, že mi zranil hráče v přáteláku na 10 dní. Takže v tom nejsi sám :lol: :lol: :lol:
No pozor, Ti zranění hráči tenkrát nebyli tomkyho ale moji :D
to jo ale oba se zranili sami po srážce se spoluhráčem... :D
5zizou5

Post by 5zizou5 »

no mně se včera (tj. na Velikonoční pondělí) při simulaci ve 14:00 povedl celkem pěknej zápas, pro diváky hodně zajímavý, jednalo se ještě o finále mého turnaje, takže dorazivších 4.552 diváků se mělo na co dívat:)
reportáž ze zápasu

Abych to shrnul, byl jsem favorit a navíc jsem hrál doma. Jenže o víkendu jsem nebyl na SP, takže jsem nějak nenastavil ani ligu před tím, kterou jsem pokakal jak velikonoční beránek. Tak aspoň někteří hráči měli na zmiňovaný finále mého turnaje 100/100 a jiní byli boužel unavenější, ale už jdu k věci... Předvedl jsem výkon 127, soupeř 111 (rozdíl je tedy 16 bodů). Výsledek 2:2 a tak rozhodovali penalty, ale to není to nejzajímavější :P. Teď to příjde ;)

Soupeř dává penaltu:
9' Razvan Neagoe kopnul penaltu bez chybičky. Jeho prudká střela zamířila pozemi k levé tyči.

Potom jsem otočil na 2:1 (gól z přímáku + ze hry) a pokračuje se...

Nedávám penaltu:
55' Niels Ruttens byl vychytán brankařem. Jeho penalta letěla prudce po zemi, ale gólman Bernd Raeymaeckers předvedl robinzonádu, po které by netrénovaný jedinec musel navštívit lékaře.

Nedávám další penaltu:
68' Bernd Raeymaeckers ukázal, proč je tak skvělým gólmanem, když zneškodnil pokutový kop zahrávaný hráčem Marko Sevc. Penalta nebyla až tak špatně kopnuta, ale gólman vystihl její směr.

Soupeř dává další penaltu:
78' Martin Vutov kopnul penaltu bez chybičky. Jeho prudká střela zamířila pozemi k levé tyči.

A pak už přišel na řadu penaltový rozstřel, kde jsem vyhrál 5:3. Soupeř byl jednou vychytán a to rozhodlo:)

Takže pěknej zápas, kde rozhodovali prakticky jen penalty, já při hře dvě nedal a soupeř dvě dal. Aspoň ten rozstřel se vydařil a oba nestřelci ze hry v rozstřelu uspěli :). Jsem lucker :lol:
LŽÍCE TU NENÍ Image
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Dneska jsem si zahrál přáteláček a koukám, že se mi zranil hráč. Podíval jsem se do reportu a tam bylo: "Marcel Mokrejš si přivodil těžké zranění, po kterém byl okamžitě převezen do nemocnice." Prošacoval jsem si kapsy, jestli mám dost peněz na věnec a šel jsem se podívat k doktorovi, jestli už umřel. K mému překvapení jsem se dočetl: "22 Marcel Mokrejš -> Puchýře -> 1 den". :lol: Oddechl jsem si, že ušetřím prachy za věnec a doufám, že mu ve špitále napařej pořádný Julínkovný, simulantovi. A to mu na ty puchejře ještě spadla fyzička o 40%. :evil:
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

V dnesnim turnaji byl ponekud zvlastni rozhodci nebo spis divne rozdaval karty, 3 cerveny jsem snad nikdy nedostal.
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=2888552
Tom23 - Tatran Praha
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”