Ai scos 106.

In meciul de dupa cel cu tine am scos 103 cu viitoarea prima echipa, puteam sa-ti fac o surpriza.

Aveti grija baieti ce aliniati cu mine ca nu se stie cum o sa joc de acum, unii baieti sunt chiar periculosi.

Moderator: Romanian Moderators
iti dai seama ce m-am ''fortat'' sa scot asa putincercel_jr wrote: Ai scos 106.![]()
n-am primit invitatieEtapa 9 - 01.04.2009
Sporting Petrosani - POLI IASI FC
saptamana asta nu mai pot,am maine meci de liga important si restul zilei nu joc nimic, plus ca trebuie sa primesc invitatie si de la Bizone pt etapa din week-end si mai am si cele 2 meciuri din UEFA de jucat, deci nu pot risca nimic saptamana asta(iar eu nu am lotul tauBlack_eagle wrote:pfiuu.am uitat ca se joaca si azi.nush de ce aveam impresia ca pana sambata e pauza(inceputul returului)daca vrei jucam altcandva.
Razvanica imi da ragaz ma indoiesc ca e problema la el,dar m-am cam lamurit cu dorinta ta de a juca meciul.nu-i nimic ai 3-0.vom vedea cat de folositoare iti vor fi sa scapi de la retrogradareminasthiryt wrote:...imi pare rau, daca Razvanica iti da ragaz pana saptamana viitoare(miercuri) e bine daca nu, asta e....
Black_eagle wrote:Razvanica imi da ragaz ma indoiesc ca e problema la el,dar m-am cam lamurit cu dorinta ta de a juca meciul.nu-i nimic ai 3-0.vom vedea cat de folositoare iti vor fi sa scapi de la retrogradareminasthiryt wrote:...imi pare rau, daca Razvanica iti da ragaz pana saptamana viitoare(miercuri) e bine daca nu, asta e....
Black_eagle wrote:razvi ne dai voie sa jucam meciul altadata?
Luni ar fi cel ma ibineBlack_eagle wrote:multumesc Razvi.acum...cand ai fi dispus sa jucam ,Bogdi?