Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
Re: Divizia A
Mda, trecuse prea usor sezonul asta, fara probleme mari... De asta eu v-am zis sa va programati meciurile inca de la afisarea programului, ca sa nu apara probleme cu cupe amicale si chestii din astea. Fiecare are obiectivele lui si e bine sa ne intelegem intre noi, dar asta e...
Din partea mea puteti sa jucati oricand vreti voi meciul (bine, sa fie totusi sezonul asta). Daca o sa ramaneti totusi suparati pentru o prostie, decizia mea nu poate fi decat 3-0 pentru S.S.LAZIO
Din partea mea puteti sa jucati oricand vreti voi meciul (bine, sa fie totusi sezonul asta). Daca o sa ramaneti totusi suparati pentru o prostie, decizia mea nu poate fi decat 3-0 pentru S.S.LAZIO
Harder, better, faster, stronger
-
- Member of the Soccer Project Association
nu pot intelege cum unii nu pot ajunge la o intelegere in ceea ce priveste a programa un meci...
Si eu am jucat si mi s-a cerut de catre acele echipe "de top" sa jucam cu o zi mai devreme sau mai tarziu pentru a le facilita lupta din liga...si nu am facut mofturi si i-am inteles...pentru ca si eu am meciuri importante in liga...
Dar cred ca acea regula de "trimiteti invitatia cu cel putin 24 ore inaintea etapei" NU S-A TINUT CONT DELOC DE EA IN ACEST SEZON DE CRSP~DIVIZIA A ..si s-a mers mai mult pe "intelegerea participantilor"
Fara suparare Razvi' dar de ce ne-am "batut" sa stabilim niste reguli daca multe meciuri din cest sezon s-au programat la simpla intelegere dintre manageri...
de ce in ligile B si C sunt echipe cu meciuri pierdute la masa verde iar in Divizia A nici o echipa, desi au fost destule situatii...
Nu tin in mod special "partea" nimanui, stiam si soarta mea in acest sezon de CRSP dar am dat totul in aceste meciuri si cu putin mai multa sansa obtineam cateva puncte in plus..dar macar sa se tina o "ordine", o ordine dictata de un regulament stabilit de organizator si postat pe prima pagina.
Inca o data nu am nimic cu acest "mini scandal" si nici cu organizatorul...dar ori suntem fair play si respectam un regulament sau jucam dupa reguli stabilite pe parcurs.
NUMAI BINE SI MULTA BAFTA TUTUROR IN CONTINUARE!
p.s. cred ca ati observat cu totii cat de repede mi-am programat eu meciurile de acasa in acest sezon de CRSP, altii de ce nu o pot face?
Si eu am jucat si mi s-a cerut de catre acele echipe "de top" sa jucam cu o zi mai devreme sau mai tarziu pentru a le facilita lupta din liga...si nu am facut mofturi si i-am inteles...pentru ca si eu am meciuri importante in liga...
Dar cred ca acea regula de "trimiteti invitatia cu cel putin 24 ore inaintea etapei" NU S-A TINUT CONT DELOC DE EA IN ACEST SEZON DE CRSP~DIVIZIA A ..si s-a mers mai mult pe "intelegerea participantilor"
Fara suparare Razvi' dar de ce ne-am "batut" sa stabilim niste reguli daca multe meciuri din cest sezon s-au programat la simpla intelegere dintre manageri...
de ce in ligile B si C sunt echipe cu meciuri pierdute la masa verde iar in Divizia A nici o echipa, desi au fost destule situatii...
Nu tin in mod special "partea" nimanui, stiam si soarta mea in acest sezon de CRSP dar am dat totul in aceste meciuri si cu putin mai multa sansa obtineam cateva puncte in plus..dar macar sa se tina o "ordine", o ordine dictata de un regulament stabilit de organizator si postat pe prima pagina.
Inca o data nu am nimic cu acest "mini scandal" si nici cu organizatorul...dar ori suntem fair play si respectam un regulament sau jucam dupa reguli stabilite pe parcurs.
NUMAI BINE SI MULTA BAFTA TUTUROR IN CONTINUARE!
p.s. cred ca ati observat cu totii cat de repede mi-am programat eu meciurile de acasa in acest sezon de CRSP, altii de ce nu o pot face?
Din punctul meu de vedere regulamentul a fost respectat litera cu litera. Poti sa intrebi toti managerii din B si din C care au pierdut vreun meci la masa verde daca inainte de a lua acea decizie nu au primit cumva un mesaj in joc in care ii rugam sa ajunga la o intelegere cu adversarul si sa isi reprogrameze meciul... Foarte multi o fac, pentru ca pur si simplu au uitat sa trimita mesajul sau au sters invitatia. Altii imi rapsund la mesaj spunandu-mi ca nu au cand sa reprogrameze si sa dau 3-0 adversarului. Iar altii pur si simplu nu raspund. Dar absolut toti primesc sansa sa isi reprogrameze meciul, chiar daca asta inseamna uneori si 10-15 mesaje trimise in cate o seara. La fel s-a intamplat si in divizia A, doar ca aici am comunicat pe forum, pentru ca stiam ca intrati toti si cititi mesajele. Nu au fost probleme decat cu 2 sau 3 meciuri si singurul caz in care managerii nu s-au inteles e cel de fata, in care o sa aplic regula respectiva. Daca tu nu ai fi acceptat sa joci meciurile marti in loc de miercuri si ai fi trimis invitatiile, iar adversarii tai le-ar fi refuzat, ai fi castigat cu 3-0. Dar repet, mie mi se pare normal sa comunicam intre noi, sa ne dam mesaje si sa construim relatii cat mai stranse intre managerii idn comunitate, nu sa ne certam daca jucam sambata sau duminica. Asa ca sincer nu vad care sunt regulile "stabilite pe parcurs".
-
Code: Select all
IV. Desfasurarea meciurilor
- Invitatiile sunt trimise de echipa gazda. Daca echipa gazda nu trimite invitatie si nici nu se intelege cu echipa oaspete pentru amanarea meciului, echipa oaspete castiga meciul cu 3-0. ACEASTA REGULA SE APLICA SI DACA ECHIPA GAZDA VA TRIMITE INVITATIE CU MAI PUTIN DE 24 DE ORE INAINTE DE DISPUTAREA MECIULUI.
- Amanarea unui meci se va face de comun acord intre manageri. Un meci amanat se poate juca pana la disputare etapei urmatoare. MARE ATENTIE CUM VA ORGANIZATI PROGRAMUL COMPETITIONAL PENTRU A NU AVEA PROBLEME DE PROGRAMARE.
- Daca un manager nu gaseste date libere comune in ziua etapei programate este dator sa contacteze adversarul pentru a se pune de acord asupra unei date libere comune si sa comunice aceasta data organizatorului. CEI CARE AMANA MECIURILE DUPA BUNUL PLAC FARA ACORDUL ADVERSARILOR VOR FI PENALIZATI CU MECI PIERDUT CU 3-0.
- ESTE RECOMANDAT CA INVITATIILE SA FIE TRIMISE CAT MAI DEVREME SI SA FIE INSOTITE DE UN MESAJ PRIN CARE ADVERSARUL SA FIE ANUNTAT CA MECIUL VA CONTA PENTRU CRSP.
da Razvanica, sunt de acord cu ce ai zis...dar stii ce nu inteleg?! cum de eu(si cred ca mai sunt cativa manageri) pot trimite chiar si cu 10 zile inainte de data stabilita invitatia pentru a juca meciul...daca ar face asa toti nu ar mai fi astfel de probleme in a ne intelege intre noi...dar unora le place ca exact inainte cu o zi maxim 2 sa se gandeasca ca trebuie sa mai joace si in CRSP...
Spui ca daca nu eram de acord cu devansarea unor meciuri castigam cu 3-0 dar unde mai era fair play-ul si intelegerea....cu astfel de atitudine chiar nu vreau sa raman in Div. A....retrogradez dar macar stiu ca ii-am tratat pe toti adversarii la fel...
p.s. poate ii intelegeam pe unii referitor la aceste greutati in a programa un meci daca si tu puneai programul fiecarei etape cu o zi 2 inainte de desfasurarea ei...ori cum tu l-ai postat tot ...de ce tot se intampina astfel de probleme? poate unii chiar asta vor sa se intample

L.E.: daca nu am dreptate in ceea ce spun... vreau sa nu se mai tina cont de rezultatele urmatoare ale mele din Div A.
-
un participant serios si care vrea sa-si programeze meciurile cauta in paginile froumului programul integral la turului/returuluiminasthiryt wrote: p.s. poate ii intelegeam pe unii referitor la aceste greutati in a programa un meci daca si tu puneai programul fiecarei etape cu o zi 2 inainte de desfasurarea ei...ori cum tu l-ai postat tot ...de ce tot se intampina astfel de probleme? poate unii chiar asta vor sa se intample

Pai ai dreptate, dar eu tot nu inteleg ce crezi ca ar fi trebuit sa fac eu si nu am facutminasthiryt wrote:L.E.: daca nu am dreptate in ceea ce spun... vreau sa nu se mai tina cont de rezultatele urmatoare ale mele din Div A.

-
poate ai fost prea indulgent uneori cu aceste "amanari" si de asta s-a ajuns ca cei doi manageri sa se "certe"...din cauza neintelegerii privind programarea meciului...Razvanica wrote:Pai ai dreptate, dar eu tot nu inteleg ce crezi ca ar fi trebuit sa fac eu si nu am facutminasthiryt wrote:L.E.: daca nu am dreptate in ceea ce spun... vreau sa nu se mai tina cont de rezultatele urmatoare ale mele din Div A.
-
Eu in continuare vreau sa joc...depinde de el daca vrea sa-si elibereze vreo data...daca nu in seara asta...la 22:00 cat o sa mai fie liber...luni sau marti...repet nu vreau sa castig acest meci la masa verde...ca sa se linisteasca toti contestatarii de mai sus...Razvanica wrote:Mda, trecuse prea usor sezonul asta, fara probleme mari... De asta eu v-am zis sa va programati meciurile inca de la afisarea programului, ca sa nu apara probleme cu cupe amicale si chestii din astea. Fiecare are obiectivele lui si e bine sa ne intelegem intre noi, dar asta e...
@Minas...chiar nu ma asteptam la reactia asta de la tine...dar asta e situatia...am reusit sa citesc printre randuri...ti-am scris si un mesaj in joc...mai aveam cateva de zis dar o sa ma limitez doar la un lucru apropo de faptul ca tu ti-ai setat meciurile din avans cu multa vreme asa cum este si returul cu mine da

Cat despre meciul meu cu Bizone repet...nu-l vreau la 3-0...daca nu o sa mai vrea sa jucam atunci sa fie pierdut de amandoi...sa se linisteasca "unii" citand dintr-un mesaj de mai sus

Si cum zicea domn' profesor: "Ai, n-ai mingea tragi la poarta!"
-
@Mykutzu..daca ai citi undeva intr-un mesaj al meu de mai sus ai sa vezi ca specific: "nu tin partea nimanui"...si ma doare direct in cot de rezultatele altora...mereu mi-am criticat rezultatele mele..NU ALE ALTORA...tot ce am facut eu cu aceste mesaje de mai sus este sa specific cateva reguli ale regulamentului si nevointa unora de a da curs progararilor la timp.
Nici nu intru pana la noapte la echipa sa iti citesc mesajul...si oricum nu spun mai mult...ce am avut de zis am zis si cred ca cine trebuia sa inteleaga ceva a inteles....
singurul care a facut o remarca buna a fost Kosmin
Numai bine...
p.s. am sa tin si eu minte aceste discutii cand am sa accept invitatiile viitoare...
L.E.: @Mykutzu, cum plm zici ca "puteam eu sa ciupesc un punct" din acest scandal?..ce, castig eu punct(e) daca tu castigi sau pierzi?....e aiurea totul....
Nici nu intru pana la noapte la echipa sa iti citesc mesajul...si oricum nu spun mai mult...ce am avut de zis am zis si cred ca cine trebuia sa inteleaga ceva a inteles....
singurul care a facut o remarca buna a fost Kosmin
Numai bine...
p.s. am sa tin si eu minte aceste discutii cand am sa accept invitatiile viitoare...

L.E.: @Mykutzu, cum plm zici ca "puteam eu sa ciupesc un punct" din acest scandal?..ce, castig eu punct(e) daca tu castigi sau pierzi?....e aiurea totul....
-
Bun deci nu as vrea sa ma bag prea tare aici.
Eu dupa cum stiti am avut de recuperat niste meciuri.
Astfel aveam de programat 4 meciuri nejucate din cauza mea.
Mam inteles cu organizatorii si cu adversarii ca voi juca meciurile, voi juca cu ce am mai slab (dintre toti tinereii mei) si voi pierde (pricum pierdeam) . Ideea era sa se joace meciurile.
Am trimis invitatii si mesaje celor 4 manageri cu care aveam. Intr-o zi am setat 3 meciuri. A mai ramas unul cu mycutzu. Deci repet, nu am nimic de reprosat, e ok pt. ca eu ramasesem cu meciurile nejucate.
Ideea era ca am negociat mult cu el pt. a juca meciul, spunand ca el a trimis invitatia odata si apoi ca va juca dupa ce ceilalti toti vor accepta .... erau deja acceptate toate meciurile. Nu avea program plin, dupa cum spunea el ... un meci amical si restu de liga ...
Astfel am decis sa jucam meciul si am reusit sa-l jucam dupa un sir de 3 invitatii ratate ... in fine.
Ideea este ca e mai greu de discutat cu el despre schimbarile de meciuri. Eu am fost multumit ca pana la urma am jucat, aici eu eram singurul vinovat.
Poate omului ii place sa se respecte programul strict asa cum este.
Apoi din fair-play am jucat si in celelalte etape cu ce a mai slab, chiar daca intre timp mi-au crescut unii jucatori si as scoate scoruri mai decente decat in ultimele etape.
Deci repet nimic de reprosat, eu am fost de vina, poate asa e firea omului ... mai strict.
Eu dupa cum stiti am avut de recuperat niste meciuri.
Astfel aveam de programat 4 meciuri nejucate din cauza mea.
Mam inteles cu organizatorii si cu adversarii ca voi juca meciurile, voi juca cu ce am mai slab (dintre toti tinereii mei) si voi pierde (pricum pierdeam) . Ideea era sa se joace meciurile.
Am trimis invitatii si mesaje celor 4 manageri cu care aveam. Intr-o zi am setat 3 meciuri. A mai ramas unul cu mycutzu. Deci repet, nu am nimic de reprosat, e ok pt. ca eu ramasesem cu meciurile nejucate.
Ideea era ca am negociat mult cu el pt. a juca meciul, spunand ca el a trimis invitatia odata si apoi ca va juca dupa ce ceilalti toti vor accepta .... erau deja acceptate toate meciurile. Nu avea program plin, dupa cum spunea el ... un meci amical si restu de liga ...
Astfel am decis sa jucam meciul si am reusit sa-l jucam dupa un sir de 3 invitatii ratate ... in fine.
Ideea este ca e mai greu de discutat cu el despre schimbarile de meciuri. Eu am fost multumit ca pana la urma am jucat, aici eu eram singurul vinovat.
Poate omului ii place sa se respecte programul strict asa cum este.
Apoi din fair-play am jucat si in celelalte etape cu ce a mai slab, chiar daca intre timp mi-au crescut unii jucatori si as scoate scoruri mai decente decat in ultimele etape.
Deci repet nimic de reprosat, eu am fost de vina, poate asa e firea omului ... mai strict.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Sa fie cum zici tu, dar nu vad ce aveam de castigat daca eram strict si din 70 de echipe mai ramaneau 30 in competitie.minasthiryt wrote:poate ai fost prea indulgent uneori cu aceste "amanari" si de asta s-a ajuns ca cei doi manageri sa se "certe"...din cauza neintelegerii privind programarea meciului...Razvanica wrote:Pai ai dreptate, dar eu tot nu inteleg ce crezi ca ar fi trebuit sa fac eu si nu am facutminasthiryt wrote:L.E.: daca nu am dreptate in ceea ce spun... vreau sa nu se mai tina cont de rezultatele urmatoare ale mele din Div A.
-
unii oameni chiar au ceva ce ii face ca tot timpul sa fie gigi contra. nu ai ce sa le faci. eu am jucat meciul cu Mykutzu dupa ce i-am facut vreo 3 invitatii sa-si aleaga care vrea, si iar se razgandea, si pur si simplu omu nu vroia sa ma inteleaga ca miercuri e o zi in plus de relax ptr echipa, si ca daca ma ajuta pe mine chesti asta il ajuta automat si pe el, mai ales ca zicea pe undeva ca il intereseaza lupta din F. apoi nu vroia sa joace vineri ca are meciuri amicale sambata
dar ar prefera sa joace duminica, desi in loc de o zi de odihna ptr echipa, mai bine e gigi contra. am fost si eu la un pas sa nu joc cu el, chiar i-am scris chestia asta, dar dupa ce am vb cu bizone m-am calmat

nu stiu daca a`ti observat si voi .. dar eu imi stabilesc meciurile cu minim o saptamana inainte.
de multe ori trimit mesaj cu 10 zile inainte sa mi se lase invitatia ... pt ca unii nu`s seriosi .. si dau cu 2-3 zile inainte.
atunci cand mergi pt campionat ... sau in 9 cupe ca mine ... nu prea iti convine sa ti se trimita tarziu invitatia. te incurca la maxim.
deci ... cat e de greu ... de cum s`a pus programul ... invitatiile sa se trimita.
bafta la toti
de multe ori trimit mesaj cu 10 zile inainte sa mi se lase invitatia ... pt ca unii nu`s seriosi .. si dau cu 2-3 zile inainte.
atunci cand mergi pt campionat ... sau in 9 cupe ca mine ... nu prea iti convine sa ti se trimita tarziu invitatia. te incurca la maxim.
deci ... cat e de greu ... de cum s`a pus programul ... invitatiile sa se trimita.
bafta la toti
uneori ar trebui sa fiti si voi intelegatori cu echipele de top. ele chiar au tras sa ajunga acolo.
de exemplu ... napo ... lui niciodata nu ii va conveni sa joace miercuri sau duminica ... zilele alea is de complet relax pt echipa ...
in 2 sezoane ma gandesc si eu serios sa avansez ... si voi face la fel ... deci nah.
bafta ... dar doar celor seriosi
de exemplu ... napo ... lui niciodata nu ii va conveni sa joace miercuri sau duminica ... zilele alea is de complet relax pt echipa ...
in 2 sezoane ma gandesc si eu serios sa avansez ... si voi face la fel ... deci nah.
bafta ... dar doar celor seriosi

-
Asa e...ca doar sunteti amandoi violeti la suflet nunapoleonard wrote:unii oameni chiar au ceva ce ii face ca tot timpul sa fie gigi contra. nu ai ce sa le faci. eu am jucat meciul cu Mykutzu dupa ce i-am facut vreo 3 invitatii sa-si aleaga care vrea, si iar se razgandea, si pur si simplu omu nu vroia sa ma inteleaga ca miercuri e o zi in plus de relax ptr echipa, si ca daca ma ajuta pe mine chesti asta il ajuta automat si pe el, mai ales ca zicea pe undeva ca il intereseaza lupta din F. apoi nu vroia sa joace vineri ca are meciuri amicale sambatadar ar prefera sa joace duminica, desi in loc de o zi de odihna ptr echipa, mai bine e gigi contra. am fost si eu la un pas sa nu joc cu el, chiar i-am scris chestia asta, dar dupa ce am vb cu bizone m-am calmat

Uite ca sa te linistesc si eu, desi poate chiar inutil avand in vedere ca ai fost deja calmat de bizone, o sa stabilesc jocul nostru aici pe forum fara mesaje in joc (asta e un lucru in care ce-i drept am gresit ca am luat mesajele primite in joc ca fiind de buna credinta dar m-am inselat). Asa o sa procedez cu toti cei care spun ca am o problema in cazul programarii meciurilor...avem pe 01.05 in ultima etapa si iau in calcul si sugestiile primite de la altii cum ca echipele din ligile superioare au intaietate...te astept sa anunti aici pe forum cand vrei/poti tu sa joci acest meci...asta daca vrei sa-l mai joci, nu cumva sa fi fost influentat si de alte sfaturi de-ale lui bizone

Cu asta am incheiat, vroiam sa raspund la mai multe persoane dar n-are rost...oricum parerile sunt foarte bine stabilite si orice as zice eu nu ar putea sa le schimbe si deci situatia ramane asa...de asemenea o sa incerc sa nu mai intru in astfel de polemici. Iar la sfarsit de retur cand o sa retrogradez, cei nemultumiti sa fie fericiti ca astfel scapa de marea problema a stabilirii meciurilor cu echipa mea...
Bafta la toti in continuare si mai usor cu supararile ca doar suntem in Saptamana Mare

Si cum zicea domn' profesor: "Ai, n-ai mingea tragi la poarta!"