Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Kdyby napsal Sjarel aspoň nějaké info na fórum co se děje....ale von to má na háku.
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

-
- Member of the Soccer Project Association
Dočasně bez přístupu [Odhad zbývajícího času : 2:18:26]
výborný tak si na celej dnešek nenastavim
výborný tak si na celej dnešek nenastavim

Psc United
No já mám nastaveno i na simulaci v 10:00 ale v 14:00 už ne... co se děje s SP? Včera nebo předevčírem tuším byli taky nějaký problémy...
SoccerProject je dočasně nedostupný kvůli nějakým problémům. Snažíme se problém opravit v co nejkratší době. Přijměte naše omluvy za vzniklé potíže. 

Error >> FK Lipina

tak už to máme i vysvětlení.... kuli sobotním problémum neprobíhala simulace zapasu podle planu
už na tom pracujou
_______
As a result of the problems on Saturday, the 0400h simulation from today did not go as planned. We are trying to fix the problem as good and as quick as possible. Our apologies for any inconvenience...

_______
As a result of the problems on Saturday, the 0400h simulation from today did not go as planned. We are trying to fix the problem as good and as quick as possible. Our apologies for any inconvenience...
-
Nejhorší na tom je, že se hráčům snížila fyzička 2x víc, než obvykle...teda, alespoň u mě.
FC Alkoholicks
Jo tak to nejsi sám koukám na to ted a fyzička áčka je úplně v hajzlukofi wrote:Nejhorší na tom je, že se hráčům snížila fyzička 2x víc, než obvykle...teda, alespoň u mě.

-
Za sebe můžu říct, že já teda nic takovýho nepozoruju. Moje Ačko má fyzičku vesměs 93% a to dvěma zápasům dneska odpovídá.TULEN wrote:Jo tak to nejsi sám koukám na to ted a fyzička áčka je úplně v hajzlu
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
poraďte mi prosím, při kolika procentech kvality stavu hřiště se mi budou kontumovat zápasy?
-
Tak tohle fakt nevím - nikdy jsem to nenechal dojít tak daleko. Když ti u trávníku vysí hlášení: Je už pomalu čas k instalování nového povrchu na hřišti. - tak se nějakou dobu nechá hrát, ale jak se tam objeví : Opravdu potřebujete nainstalovat na hřiště nový povrh. - tak tam dáš okamžitě nainstalovat přírodní trávník. Dva a půl tisíce má každý a za jeden den je to postavené. Takže, kdo si nechá kontumovat zápasy kvůli trávníku je podle mně trubkaKutil wrote:poraďte mi prosím, při kolika procentech kvality stavu hřiště se mi budou kontumovat zápasy?

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Tak to řekni mému Slovinskému soupeři v boji o postup - CSK Slovan Team, který dnes "pro..." doma zápas kontumačně 0:5 jen díky tomu, že si staví - HiTech kombinace přírodní a umělé trávy (4 dny)MošnaM wrote:Kutil wrote:... Takže, kdo si nechá kontumovat zápasy kvůli trávníku je podle mně trubka.

Brujeria - jonY.h → Bruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
... 77/G.289 - 78/F.97
Tak to fakt nechápu. Já si stav trávníku kontroluji celkem pravidelně. Párkrát se mě už stalo že jsem byl někde kolem 85%, ale to bylo tím, že jsem hrál hodně zápasů za sebou doma. V těch cca 85% mě to ale žádné varování nedávalo.jonY.h wrote:Tak to řekni mému Slovinskému soupeři v boji o postup - CSK Slovan Team, který dnes "pro..." doma zápas kontumačně 0:5 jen díky tomu, že si staví - HiTech kombinace přírodní a umělé trávy (4 dny)MošnaM wrote:Kutil wrote:... Takže, kdo si nechá kontumovat zápasy kvůli trávníku je podle mně trubka.
a odsoudil se k nepostupu !!!
-
Nemůžu si pomoci, ale hláška nepotřebujete vyměnit trávník mi tam zmizela a není. Zaznamenali jste to někdo taky?
SK Kobeřice - E.36
-
me ne mam ji tady presneHák wrote:Nemůžu si pomoci, ale hláška nepotřebujete vyměnit trávník mi tam zmizela a není. Zaznamenali jste to někdo taky?
Typ hřiště je HiTech kombinace přírodní a umělé trávy
Nepotřebujete instalovat nový povrch na hřiště
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
No tam jsem ji měl taky a teď se dívám že nic, kdo ví kam zmizelajancarik wrote:me ne mam ji tady presneHák wrote:Nemůžu si pomoci, ale hláška nepotřebujete vyměnit trávník mi tam zmizela a není. Zaznamenali jste to někdo taky?
Typ hřiště je HiTech kombinace přírodní a umělé trávy
Nepotřebujete instalovat nový povrch na hřiště

SK Kobeřice - E.36