uite ca se poate juca si-n weekendnapoleonard wrote:am uitat sa anuntam, partida Bizone-Juvenardus o vom juca in week.

Moderator: Romanian Moderators
uite ca se poate juca si-n weekendnapoleonard wrote:am uitat sa anuntam, partida Bizone-Juvenardus o vom juca in week.
Tactica facuta pentru saptamana trecuta nu s-a potrivit si saptamna asta, cand am un CB titular bulit pentru 10 zile, meciuri grele cu loc 3 deja pierdut si am ramas la doar 2 punte de el, urmand loc 4 si 5 care cred ca mi-au pus gand rau...asta e situtia...sezonu' viitor daca nu asta...bizone wrote:Da, nasol. Maine ai meci cu locul 3, vineri cu locul 4, nu inteleg de ce ai programate meciuri astazi, in loc sa ai zi libera. Si inca o chestie, marti ai avut cu liderul, tu luni joci 3 meciuri amicale. Pai?Si cand ma gandesc ca vinerea trecuta ai avut de gand sa-ti tii zi libera
puteai sa-ti blochezi datele libere si nu ti-l mai programaMykutzu wrote: finala unei cupe amicale(care se stabilieste automat) si jocul din divizie imptriva lui Poli Iasi...
Kosmin wrote:puteai sa-ti blochezi datele libere si nu ti-l mai programaMykutzu wrote: finala unei cupe amicale(care se stabilieste automat) si jocul din divizie imptriva lui Poli Iasi...
mda nefericita coincidenta. la echipe de valori apropiate conteaza 15% TSBlack_eagle wrote:URBANTM 3 - 4 Sporting Petrosani
ai uitat si 15% agresivitate si o eliminareDaimon wrote:mda nefericita coincidenta. la echipe de valori apropiate conteaza 15% TSBlack_eagle wrote:URBANTM 3 - 4 Sporting Petrosani