Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

alex_raul07
Team President

Re: Cum merge campionatu

Post by alex_raul07 »

Viola wrote:Felicitari Napo!
La mine e super complicat. Totul se decide in ultima etapa. Liderul a inceput sa piarda surprinzator meciuri si cul cel mai mare noroc din lume pot termina chiar pe locul 1 in B. Locul 2 e mai realist dar si asta e greu de pastrat deoarece am meci greu in deplasare la un manager cu care tot timpul cand m-am intalnit am avut meciuri foarte stranse, dar daca ies invingator atunci locul 2 si automat promovarea e asigurata. Cu un egal sau o infrangere sunt la mana managerului de pe locul trei daca face egal sau pierde care e putin probabil eu oricum termin pe 2 dar daca el castiga atunci am si eu obligatriu nevoie de victorie.
Bafta si la restul care mai are nevoie in ultima etapa.
The random be with you :lol: and me :twisted:

moama aproape ca n-am inteles bafta si tie ca si eu am nevoie pentru a termina pe 1
un egal domnu` de pe primu loc :lol: :lol: :P
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Am castigat cu 3-2 si m-am salvat de la retrogradare ! :DDD si raman in E, pt al 4 lea sezon consecutiv. Se pare ca baietii mei s-au plafonat in E si in fiecare sezon,obiectivul principal este lupta pt evitarea retrogradarii. Asa ca am sa trag cu dintii de locul 10 in sezonul urmator. felicitari, tuturor ce si-au atins obiectivele, dar si celor care s-au autodepasit. :lol:
Viola
Member of the Soccer Project Association

Post by Viola »

alex_raul07 wrote:
Viola wrote:Felicitari Napo!
La mine e super complicat. Totul se decide in ultima etapa. Liderul a inceput sa piarda surprinzator meciuri si cul cel mai mare noroc din lume pot termina chiar pe locul 1 in B. Locul 2 e mai realist dar si asta e greu de pastrat deoarece am meci greu in deplasare la un manager cu care tot timpul cand m-am intalnit am avut meciuri foarte stranse, dar daca ies invingator atunci locul 2 si automat promovarea e asigurata. Cu un egal sau o infrangere sunt la mana managerului de pe locul trei daca face egal sau pierde care e putin probabil eu oricum termin pe 2 dar daca el castiga atunci am si eu obligatriu nevoie de victorie.
Bafta si la restul care mai are nevoie in ultima etapa.
The random be with you :lol: and me :twisted:

moama aproape ca n-am inteles bafta si tie ca si eu am nevoie pentru a termina pe 1
un egal domnu` de pe primu loc :lol: :lol: :P
N-am mai scris de mult pe forum si aseara aveam chef de povesti nemuritoare :P
Revenit cu Vulturii Lugoj
davos
Team Board Member

Post by davos »

Meci cu ultimul loc si am 6 puncte avans de locul 2 . Abia astept cei 1,8 M :twisted:
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.

Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Viola

Post by Viola »

Din pacate am ratat calificarea in B. Eu am facut egal in deplasare iar contracandidatul a castigat cu 1-0 in deplasare. Rezultate perfecte dar din pacate pentru el. Am terminat pe 3 in C. Poate sezonul urmator. :evil:
Revenit cu Vulturii Lugoj
cro1981

Post by cro1981 »

Victorie la limita cu 1 - 0 in ultima etapa si am reusit promovarea in D3 de pe primul loc.
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
dragos

Post by dragos »

F.C.Delta Tulcea 7 - 1 FC Chelsea London 1992
si promovam in F de pe locul 1 la o diferenta de 3 puncte fata de locul 2 si cu cel mai bun atac din divizia
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

AB Craiova 5 - 2 FC Shooters Blizzard

Final de sezon in care am reusit sa castig F-ul cu 30 de victorii(lucru care nu s-a intamplat in H si G) plus ca sezonul asta mi-am marit stadionul la 20.000 de locuri(lucru care m-a costat o gramada de bani) deci un sezon bun.Astept urmatorul sezon care sper sa fie cel putin la fel de bun :D .
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
bizone

Post by bizone »

Felicitari napo pentru titlu :D

Sper ca si sezonul viitor titlul sa fie tot al unui roman! Sezonul asta tare frumos arata clasamentul, in primii 5 sunt trei romani. Pacat de retrogradarea lui dardar :(
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Puci
Coach

Post by Puci »

hehe , un sezon greu.La prima promovare in E , mi`am indeplinit obiectivul si anume clasarea in primele 5 echipe :).Locul 5 cu 16 victorii ,9 egaluri si 5 infrangeri :)

p.s. Felicitari Juvenardus FC si Bunicii pt performantele obtinute sez asta :D
mate1976
Team President

F.C. Internationale Constanta

Post by mate1976 »

Acest club a fost infiintat pe data de 06.01.2009

Seria " H - 1671 "

Sezon " 27 " - Locul 4 :oops:
Sezon " 28 " - Locul 1 :P

Seria " G - 557 "

Sezon " 29 " - Locul - sper sa nu retrogradez
Last edited by mate1976 on Tue Apr 28, 2009 9:38 am, edited 1 time in total.
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Clasamentul final la sfarsitul sezonului 28 ~ Divizia E.78
Image

Dupa ce incepusem sezonul binisor, am facut greseala sa fac niste transferuri care s-au dovedit cam nefolositoare si astfel cu TS-ul foarte mic, undeva la 60% ajunsesem la retrogradare.Am reusit cat de cat sa refac repede moralul si am inceput sa castig puncte insa nu a fost de ajuns pentru a ocupa macar un loc "pe podium".
Probabil daca nu faceam acele transferuri gratis as fi avut sanse si la promovare.Acum ma gandesc daca sa ma apuc acum de reconstructie sau sa mai incerc inca un sezon cu acest lot si sa fortez o promovare in D.

La urma urmei acest sezon 28 a fost unul dintre cele mai bune pentru echipa mea.

O consolare in ceea ce priveste liga este ca LF-ul meu "Jakub Prášil" a reusit sa castige trofeul de GOLGETER cu 26 de goluri marcate.

In speranta ca aceasta analiza a sezonului referitor la parcursul echipei mele nu va plictisit, va urez multa bafta in continuare tuturor! :wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote:Sper ca si sezonul viitor titlul sa fie tot al unui roman! Sezonul asta tare frumos arata clasamentul, in primii 5 sunt trei romani.
sper sa imi apar titlul sezonul viitor :D ...iar in ce priveste sezonul asta, o sa fie si mai tare daca un polist aduce cupa in Banat :wink: ar fi un event alb-violet. daca nu iei tu cupa atunci sa o castige alt roman :lol:
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Felicitari Napoleonard, bunicutzu, bizone si dardar.

Hmm, trebuie sa revin repede ca voi puneti monopol peste tot. :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
amiral kenny
Assistant Coach

....

Post by amiral kenny »

S-a terminat sezonul ;) ... asteptam urmatorul
Primul meu sezon cu echipa asta locul 3

Image
M-am intors ;)