Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
Promovat in G dupa primul sezon in H . Cred ca voi reveni in H. Eu acum incerc sami construiesc o echipa sa ajung pana in in E intins.
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
un sezon cu promovare la pas in E (numai o infrangere si un egal
).
felicitari tuturor celor care au promovat si in mod special napoleonard si bunul meu prieten alex_raul7
sper ca sezonul urmator sa promovez din E in D.

felicitari tuturor celor care au promovat si in mod special napoleonard si bunul meu prieten alex_raul7
sper ca sezonul urmator sa promovez din E in D.
Cetatea Zamca
Re: F.C. Internationale Constanta
mate1976 wrote:Acest club a fost infiintat pe data de 06.01.2009
Seria " H - 1671 "
Sezon " 27 " - Locul 4![]()
Sezon " 28 " - Locul 1![]()
Seria " G - 557 "
Sezon " 29 " - Locul - sper sa nu retrogradez
-
- Member of the Soccer Project Association
Sunt in program.... 16 in C9.
In D o sa incerc sa ramana dar daca retrogradez nu e o problema, am zis ca pic pana in E, apoi reincep distractia.
In D o sa incerc sa ramana dar daca retrogradez nu e o problema, am zis ca pic pana in E, apoi reincep distractia.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Coach
eu sunt pe 4 in h1514

Cu putin noroc, la cum arata grupa aia, promovezi la anul.catalin cristian222 wrote:eu sunt pe 4 in h1514![]()
-
- Coach
am repromovat in D cu un avans foarte mare fara probleme,acuma o sa incerc sa ma reintorc in E 

eu sunt pe 4 in H.1382 ( sunt fc yanKee Team.) si cred ca la anuL o sa promovEz deoarece o sa-mi fac echipa buna.. dar eu nu VrEaU sa ProMoVeZ sa-mi fac o echipa suPer BuNa sa ma mentin in F
.. am aVuT o echiPa in E .. dar am falimentat
@ uitatiL pasta
) ce echipa are : http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... p?tid=1546

@ uitatiL pasta

Am cazut in E.53 unde mai sunt si alti 2 romani.O sa fie interesant incepul asta de sezon pt ca am TS-ul praf si totusi sper sa castig meciurile de saptamana asta daca nu o sa trebuiasca sa recuperez in partea a2a de campionat ...la final sper sa ies pe primul loc astfel investitiile pe care le-am facut au fost degeaba ...ramane de vazut 

Last edited by gogumagic on Sat May 02, 2009 6:12 pm, edited 1 time in total.
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
-
prima saptamana va fi grea, incep cu o deplasare la o nou promovata insa cu aceasta echipa m-am duelat si in trecut...asadar in aceasta sapt. 2 meciuri cu nou promovate si cu 2 veterani ca sa le zic asa...insa sper sa scot 12pct.
BAFTA ALL IN NOUL SEZON!
BAFTA ALL IN NOUL SEZON!

minasthiryt wrote:prima saptamana va fi grea, incep cu o deplasare la o nou promovata insa cu aceasta echipa m-am duelat si in trecut...asadar in aceasta sapt. 2 meciuri cu nou promovate si cu 2 veterani ca sa le zic asa...insa sper sa scot 12pct.
BAFTA ALL IN NOUL SEZON!
macar 9 puncTe..
-
esti cumva din aceeasi serie cu mine si nu stiu eu ?JoWooD wrote:minasthiryt wrote:prima saptamana va fi grea, incep cu o deplasare la o nou promovata insa cu aceasta echipa m-am duelat si in trecut...asadar in aceasta sapt. 2 meciuri cu nou promovate si cu 2 veterani ca sa le zic asa...insa sper sa scot 12pct.
BAFTA ALL IN NOUL SEZON!
macar 9 puncTe..

-
pe mn mau plasat pe locul 10
in prima saptamana o sa am meciuri cu echipe puternice, o sa incep cu TS 71 cel putin deocamdata
si poate o sa reusim si o promovare