Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Aici se poate discuta la modul general

Moderator: Romanian Moderators

cipriansimi
Member of the Soccer Project Association

Re: Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Post by cipriansimi »

norocul tau este ca nu arata ca a fost editat de moderatori
Razvanica

Post by Razvanica »

cipriansimi wrote:norocul tau este ca nu arata ca a fost editat de moderatori
Pentru ca daca ar fi aratat asta as fi avut ghinion, sau ce?

Deja incepi sa depasesti anumite limite de bun-simt, plus ca te faci si de ras.
Harder, better, faster, stronger
cipriansimi

Post by cipriansimi »

Razvanica wrote:
cipriansimi wrote:norocul tau este ca nu arata ca a fost editat de moderatori
Pentru ca daca ar fi aratat asta as fi avut ghinion, sau ce?

Deja incepi sa depasesti anumite limite de bun-simt, plus ca te faci si de ras.
Pot sa ma fac si de ce vrei tu atat timp cat am fost tras in piept

Tu esti cel terfelit ! Deacum lumea nu va mai avea incredere in tine
bunicutzu

Post by bunicutzu »

permiteti-mi sa intervin, ca sa clarificam:

cipriansimi, voi incerca sa-ti risipesc indoielile pe cale logica intai, si apoi le voi risipi (sper eu) si practic.

Sa o luam de la capat: Razvanica a facut respectivul topic pentru a da utilizatorilor forumului ceva de distractie, sa-i provoace sa interactioneze pe forum, sa anime forumul. Munca lui este voluntara si neplatita (uite, de ex. eu, nu am avut curajul sa ma inham la asa ceva) si mai mult, ofera si un premiu tot din buzunarul lui (SPFA). Daca premiul era oferit de "stat", adica de joc, de Sjarel, de Borcea, Copos sau Jiji, intelegeam eventuala "corupere" a lui razvanica, l-a furat mirajul banului, x sau y din capul listei i-a oferit foloase necuvenite pentru ca el sa "arbitreze" concursul in sprijinul persoanei respective. DAR, cum premiul il da tot el, din marinimia lui, unde e interesul? unde poate fi coruptia? Adica daca eu vreau sa-i dau fiului meu o masina ca a facut 18 ani, fac concurs de mate pe tara cu premiu masina, dupa care ii dau rezolvarea ca sa-l castige el? sau ii dau direct masina, ca deh, ce sa ma complic?

In concluzie, daca razvanica vrea sa-i dea lui kosmin, lui x, lui y, SPFA, ca asa vrea el, nu are NICIUN interes sa "blatuiasca" concursul doar ca sa nu castige cipriansimi. Sunt sigur ca este (era) foarte bucuros ca initiativa lui a reusit sa stranga un numar de participanti, ca unii dintre participanti sunt acolo, la fiecare etapa, ca inseamna ceva pentru ei acest concurs si nu are nimic personal cu X (cipriansimi in cazul de fata) ca sa-i puna piedici in calea castigarii concursului.

Si da, este adevarat ca un user obisnuit nu poate vedea daca mesajul a fost sau nu editat de un moderator, dar alt moderator poate vedea. Desi intr-o astfel de speta, nici nu se pune problema sa-l verific pe razvanica, a demonstrat (speram eu) pentru toata lumea caracterul lui, pentru linistea ta m-am uitat si pot sa confirm ca mesajul tau nu a fost editat. este asa, virgin, cum l-ai lansat tu in internet. Greseala este omeneasca, si daca el ar fi gresit, iti garantez ca ar fi recunoscut. De data asta insa, greseala este a ta si cred ca ar trebui sa-ti ceri scuze.

p.s. Nu e frumos sa acuzi fara sa ai dovezi, mai ales in conditiile enumerate mai sus. Iti propun (si propun tuturor care ati avea vreo umbra de indoiala), sa faci un printscreen dupa ce-ti postezi pronosticul, mai mult, fa dupa ce posteaza toti, si dupa disputarea meciurilor verifica. cu ocazia asta ii poti verifica pe ceilalti, daca nu si-au modificat ei pronosticurile. Astfel poti sa dormi linistit si eviti sa te faci de ras pe aici pe forum.

p.p.s. Eu am sters topicul tau acuzator la adresa lui razvanica, era impotriva regulilor forumului, fac precizarea ca sa nu-l acuzi pe el ca musamalizeaza cazul :)
cipriansimi

Post by cipriansimi »

mi-a trecut supararea :roll:

ca de fiecare data bunicutzu ii inpaca pe toti
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

bunicutzu ...vrea sa aflu si eu ceva...cum s-o ales moderatoru ? cred ca eram in pauza "de forum" ... dupa cele mai multe postari? sau cum ? ca ma apuc sa fac si eu posturi dintr-un cuvant ...
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Din cate imi amintesc Kennyanu a fost rugat sa propuna pe cineva.
A fost propus si desemnat Razvanica.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Kosmin

Post by Kosmin »

din cate stiu eu la propus kennyanu

PS: nu face postari de 1 cuvant ca tot no sa ajungi no.1 in nr de postari :lol: :mrgreen:
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

Kosmin wrote:din cate stiu eu la propus kennyanu

PS: nu face postari de 1 cuvant ca tot no sa ajungi no.1 in nr de postari :lol: :mrgreen:

macar ma chinui frate ...dak incepeam de acum 2 ani jumate reuseam

cred ca i cea mai mare pe care o facut-o kennyanu ... respect kenny . era altfel....
Razvanica

Post by Razvanica »

Pot sa confirm ce au spus cercel si Kosmin, "m-am ajuns" la recomandarea lui kenny. Inca nu am inteles de ce am ajuns sa dicutam chestia asta si ce mi se reproseaza in calitate de moderator.
cipriansimi

Post by cipriansimi »

Razvanica wrote:Pot sa confirm ce au spus cercel si Kosmin, "m-am ajuns" la recomandarea lui kenny. Inca nu am inteles de ce am ajuns sa dicutam chestia asta si ce mi se reproseaza in calitate de moderator.
Moderatorul trebuie sa fie impartial ... tu nu prea ai fost
Razvanica

Post by Razvanica »

cipriansimi wrote:
Razvanica wrote:Pot sa confirm ce au spus cercel si Kosmin, "m-am ajuns" la recomandarea lui kenny. Inca nu am inteles de ce am ajuns sa dicutam chestia asta si ce mi se reproseaza in calitate de moderator.
Ai si niste exemple?
cipriansimi

Post by cipriansimi »

Razvanica wrote:
cipriansimi wrote:
Ai si niste exemple?
pai daca iti dau exemple tu o sa cauti posturile tale si o sa le sterigi sau le editezi :lol: :lol: :lol:

bunicutzu a recunoscut ca daca editeaza un morerator posturile noua nu ne arata :wink:
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

hai sa ti spun o poveste:
regulile de bun simt care le convoci spun cam asa :
moderatorul ar trebui sa fie mai retras (cum este bunicutzu) si sa intervina doar in cazuri foarte grave.
moderatorul ar trebui sa si vada de treaba de moderator si sa nu se bage in discutii contradictorii cu userii pentru ca uite ca userii te vor da jos .
moderatorul ar trebui sa editeze mai putin deoarece acesta nu este un forum al bisericii si se permit aluzii sau unele intepaturi...
moderatorul ar trebui sa fie ales de useri, si ar trebui sa faca un forum despre un lucru anume adik SoccerProject si aici nu sunt de acord nici cu bunicu care zicea ca ai vrut sa animi forumu cu ajutoru concursului ala...nu suntem aici pentru a-l anima ci pentru a vorbi si a invata lucruri despre joc...nu avem nevoie de 10 mii de manageri care sa faca posturi gramada...avem nevoie de 10 -20 care sa stie ce sa vorbeasca sa dea sfaturi si poti avea un post dar nu toate despre relatiile reale dintre useri.

mai continui ? sigur nu cititi tot :lol: :lol: :lol:
Razvanica

Post by Razvanica »

cipriansimi wrote:pai daca iti dau exemple tu o sa cauti posturile tale si o sa le sterigi sau le editezi :lol: :lol: :lol:
Fa-le mah print screen daca tot ai inceput. Nu pot sa modific si print-screenurile.
alex_raul07 wrote:regulile de bun simt care le convoci spun cam asa :
moderatorul ar trebui sa fie mai retras (cum este bunicutzu) si sa intervina doar in cazuri foarte grave
moderatorul ar trebui sa si vada de treaba de moderator si sa nu se bage in discutii contradictorii cu userii pentru ca uite ca userii te vor da jos .
moderatorul ar trebui sa editeze mai putin deoarece acesta nu este un forum al bisericii si se permit aluzii sau unele intepaturi...
moderatorul ar trebui sa fie ales de useri, si ar trebui sa faca un forum despre un lucru anume adik SoccerProject si aici nu sunt de acord nici cu bunicu care zicea ca ai vrut sa animi forumu cu ajutoru concursului ala...nu suntem aici pentru a-l anima ci pentru a vorbi si a invata lucruri despre joc...nu avem nevoie de 10 mii de manageri care sa faca posturi gramada...avem nevoie de 10 -20 care sa stie ce sa vorbeasca sa dea sfaturi si poti avea un post dar nu toate despre relatiile reale dintre useri.
Trecand peste greselile gramaticale, nu vad decat niste pareri subiective.

Nu cred ca moderatorul trebuie sa fie "mai retras". Nu imi sta in fire si nu o sa ma abtin niciodata sa imi spun parerea. Nu mi-am dorit functia de moderator, dar cred ca am facut o treaba ok in postura asta.

Nu cred ca moderatorul trebuie sa sufle in fund la toti userii, si te asigur ca daca voi fi "dat jos", nu o sa fie opera ta si a lui cipriansimi.

Nu am editat aiurea, am editat doar jigniri si atacuri la persoana. Nu "intepaturi". Daca ai alte exemple, te rog sa le postezi.

Moderatorul nu trebuie ales de useri. Nu este jocul userilor, nu este forumul userilor si pe o proprietate privata faci ce vrei tu, nu ce vor vecinii.

Topicul cu pronosticuri a fost deschis in sectiunea "Discutii Generale", unde se dicuta chestii generale, nu chestii legate de SP. Daca te intereseaza doar chestiile legate de SP, le gasesti in sectiunea dedicata, nu te obliga nimeni sa citesti topicurile de la "Discutii generale".
Post Reply

Return to “Discutii generale (ro)”