Eu cred ca doar ti ciuda ca l-ai lasat un sezon si a facut treaba mai buna ca tineKosmin wrote: ai dreptateazi e joi si e ziua pt bagarea in seama
Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
- 
				Black_eagle
 - Member of the Soccer Project Association

Re: Divizia A

- 
				Kosmin

poi luati-l pe el si cu asta bastaBlack_eagle wrote:Eu cred ca doar ti ciuda ca l-ai lasat un sezon si a facut treaba mai buna ca tineKosmin wrote: ai dreptateazi e joi si e ziua pt bagarea in seama
si acum ca te-ai intors il vrem tot pe el( desi el nu ne vrea
)
Acum am vazut ca ai schimbat siteul si ca acum folosesti unul romanesc. Probabil de-aia se incarca mai greu la mine. Daca pentru restul e ok nu e nici o problema.

Harder, better, faster, stronger
razvanica .... intradevar e putin mare ... dar in rest e ok.
mie mi se incarca ok .. poate mai bine ca sp`ul uneori.

mie mi se incarca ok .. poate mai bine ca sp`ul uneori.
am si eu o rugaminte la echipele ce joaca acasa ... daca se poate sa trimita din timp invitatiile.
pe mine unul m`ar ajuta enorm. in acest fel pot sa imi gestionez meciurile, cupele fara sa incurc pe nimeni.
eu unul joc max de meciuri .. si 9 cupe in acelasi timp. de obicei am cu o saptamana inainte stabilit programul. daca cineva imi trimite invitatia in ultimul moment .. s`ar putea sa aiba nefericita problema ... sa nu gaseasca data libera.
eu trimit mesaje in joc pt a`mi primi invitatia din timp .. si cu toate ca persoana se logeaza intre timp .. de multe ori nu o primesc.
sper sa mi se inteleaga rugamintea.
multumesc.,
Adelin

pe mine unul m`ar ajuta enorm. in acest fel pot sa imi gestionez meciurile, cupele fara sa incurc pe nimeni.
eu unul joc max de meciuri .. si 9 cupe in acelasi timp. de obicei am cu o saptamana inainte stabilit programul. daca cineva imi trimite invitatia in ultimul moment .. s`ar putea sa aiba nefericita problema ... sa nu gaseasca data libera.
eu trimit mesaje in joc pt a`mi primi invitatia din timp .. si cu toate ca persoana se logeaza intre timp .. de multe ori nu o primesc.
sper sa mi se inteleaga rugamintea.
multumesc.,
Adelin
- 
				marius alin

Sat 16 May 2009 (22:00 CET) 	Inv 	echipa lui alin 	- 	U.N.A.M. Pumas C.F.
invitatia este trimisa de luni, i am trimis si msj in joc, dar tot nu a acceptat.... sper sa accepte pana maine in 3, daca nu, voi anula invitatia
multa bafta

invitatia este trimisa de luni, i am trimis si msj in joc, dar tot nu a acceptat.... sper sa accepte pana maine in 3, daca nu, voi anula invitatia
multa bafta
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
						- 
				marius alin

din pacate managerul speedy_sox nu a binevoit sa accepte invitatia ... o voi anula si mi voi seta un alt amical ... daca va dori totusi sa joace meciul, pe weekendul viitor (asta si datorita faptului ca nu sa mai conectat de joi)
multa bafta

multa bafta
						- 
				Speedy_SOX
 - Coach

am ceva probleme si nu o sa fiu prea activ pana sambata deci puteti sa-mi puneti infrangere la meciul de miercuri cu Dangerous Mind ... cer scz pt neplaceri.

- 
				marius alin

echipa lui alin  	1 - 0  	 URBANTM

Fc.ReD.D@gS  2 - 1 U.N.A.M. Pumas C.F.  
Václav Smíšek 1 - 0 6'
77' 1 - 1 Mohammed Juma'a Al-anberi
Ian Taylor 2 - 1 83'

Václav Smíšek 1 - 0 6'