Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Re: Cum merge campionatu

Post by bunicutzu »

merci bizone :) cu noroc e drept, dar i-ai mai tras-o odata lui nopp :) eu am primele 3 meciuri usoara, apoi cu tine, si luni cu nopp acasa la el. mi s-a accidentat RF-ul cel mai bun azi, mor de ciuda. nu voi mai putea scoate 151, cred ca maxim 150, si el poate 151. deci va fi greu.
Razvanica

Post by Razvanica »

bunicutzu wrote:mi s-a accidentat RF-ul cel mai bun azi, mor de ciuda. nu voi mai putea scoate 151, cred ca maxim 150, si el poate 151. deci va fi greu.
Lasa, nu muri de ciuda, ca oricum ala face 31 de ani vineri si nu iti mai scotea 76 luni :lol:
Harder, better, faster, stronger
bunicutzu

Post by bunicutzu »

:)) of of, ce trece timpul. merci ca m-ai luminat. tre sa-i mai verific odata pe toti, sa vad ce surprize mai am ...
Skuldy
Assistant Manager

Post by Skuldy »

pentru mine merge binisor iar un campionat mediocru sunt pe 3 ,decat ca acuma depinde si de ce rezultate scot in viitor s-ar putea sa promovez in C dar tinand cont ca este vorba despre mine putin probabil :D
bizone

Post by bizone »

bunicutzu wrote::)) of of, ce trece timpul. merci ca m-ai luminat. tre sa-i mai verific odata pe toti, sa vad ce surprize mai am ...
eu mi-am vandut RF-ul ce-mi scotea 76 inainte sa faca 31 de ani si acum regret enorm, ca am primit doar 450k. Si cand ma gandesc ca jucatorul asta il aveam de la centrul de tineret, macar pentru asta sa-l fi tinut.

Sfatul meu, nu-l vinde, macar 73 iti va scoate si va mai fi bun un sezon.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

scoate 72 maxim dupa 31 de ani, cam 4-4.5 puncte pierde.

Astazi nopp a mai pierdut un meci, la PC Bonner. maine are meci acasa cu Blsany, nici nu stiu ce sa-mi doresc, un egal poate? pe Blsany nu-l vad cu prea multe sanse mai incolo, dar cine stie. macar sa ia nopp ceva cartonase, sa faca niste suspendari, ca luni am meci cu el.
minasthiryt

Post by minasthiryt »

s-a mai trezit si echipa mea dupa ce "i-am mustrat oleaca" ca ma las de joc :lol: au castigat az la limita in deplasare ..deocamdata din cele 3 victorii cerute saptamana asta dupa acel egal de marti, doua deja s-au concretizat insa cel mai important meci e maine..cel cu locul 2 asa ca de acel meci depinde viitorul jucatorilor mei acum ...
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

AB Craiova 5 - 2 PACUKAI

m-am distantat la 9 puncte de locul 2....
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
Skuldy
Assistant Manager

Post by Skuldy »

azi am scos o remiza cu liderul am o linie de clasament 9 - 8 - 1
cipriansimi

Post by cipriansimi »

desi cu un TS f mic saptamana asta am bifat 4 victorii f importante ... m-am distantat la 6p de locul 2 ...
Kosmin

Post by Kosmin »

victorie cu 2-0 in deplasare :mrgreen: in continuare lider la 3 pcte de locul 2 si 5 de lcoul 3 :twisted:
Viola

Post by Viola »

Dupa ce am castigat in retur acasa , am reusit si acum o victorie foarte importanta la managerul roman 7terry7. Astfel reusesc sa ma mentin pe locul 2 in C.4 la egalitate de puncte cu locul 1 si la 4 de locul 3. A fost saptamana cea mai grea din retur si am terminat-o excelent. Sper intr-o continuare la fel de buna :twisted:
Revenit cu Vulturii Lugoj
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

Forza Beilen 2 - 4 AB Craiova
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
Kosmin

Post by Kosmin »

inca o victorie :mrgreen: primu loc, la 5 pcte de locul 2 si 8 pcte de locul 3 :twisted:
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

FC Duvelboys 1 - 3 AB Craiova

din nou RF-ul titular se cearta cu arbitrul primeste direct rosu si 4 etape de suspendare...oricum nu mai conteaza pt ca restul de etape care au ramas o sa le abordez cu echipa a2a

Season 42 SP Cup Winner
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”