zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

5zizou5
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by 5zizou5 »

frankie_doparoma wrote:me to teda obsas dost brzdilo celej sp
presne tak, proto jsem taky rad, ze uz je talkerbee pryc...
sice bylo fajn videt, kdo je zrovna online, ale to by slo udelat nejak implicitne a nepouzivat k tomu externi komunikacni program, proste ke komunikaci staci normal SP posta, popr. ICQ :)
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
Proy
Groundsman

Post by Proy »

Ac se SP posledni dobou vubec nevenuju, koukl jsem se po trhu. Padli mi do oka CM, 20 let, nizka agresivita, 100/100 hlavni skills ... Nikdo na nej nenabidl ac mel jen 4M. Nabidl jsem tedy 4M a pripojil otazku za kolik by bylo mozno hrace koupit na okamzitej. Zadna odpoved. Pozdeji cekuji net a zjistuji, ze neznamy Spanel si za nej zada 4,5M. No a nyni je tedy Benat clenem Budvar Teamu. Dobrej kauf co? [skryta 9,3 - silu mel na 83 k uzasu nebyla dotrenovana a dosla na stavajici hodnotu ] :lol: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
kofi

Post by kofi »

No, tak to je luxusní úlovek. Snad se ti moc nepokazí. :wink:
FC Alkoholicks
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

to už se skoro nedá věřit, že se momentálně dá udělat takovej obchod za "pár" eur :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Papa Bouba Diop wrote:to už se skoro nedá věřit, že se momentálně dá udělat takovej obchod za "pár" eur :)
tak chlapec není z centra,což mu hodně sráží cenu dolů, další skilly ( ač to samozřejmě panu manažerovi nepřeju) mužou kysat lehce nad 50 :roll:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
zajdaz

Post by zajdaz »

pupajdi13 wrote:
Papa Bouba Diop wrote:to už se skoro nedá věřit, že se momentálně dá udělat takovej obchod za "pár" eur :)
tak chlapec není z centra,což mu hodně sráží cenu dolů, další skilly ( ač to samozřejmě panu manažerovi nepřeju) mužou kysat lehce nad 50 :roll:
Asi jako tenhle, začal dobře ale teď na to dlabe. :x

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

Ale ten je z centra.
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

víte někdo jakej je nejvyšší výkon hráče na SP???
Angee

Post by Angee »

LampardFrank8 wrote:víte někdo jakej je nejvyšší výkon hráče na SP???
LB - Žilvinas Juodeikis (z týmu matei213), věk 29, nejlepší výkon 77
RF - Pavel Kúdela (z týmu Totemo Baka), věk 28, nejlepší výkon 77
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

pupajdi13 wrote:
tak to potom jo když není z centra...i tak je ale s podivem, že něj nikdo takovou cenu nenabídnul :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Azor

Post by Azor »

Mě jeden děda(Šultés) odchází za 13 dní. No a za 14 dní mu vyprší smlouva :lol: :lol: :lol:
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

Angee wrote:
LampardFrank8 wrote:víte někdo jakej je nejvyšší výkon hráče na SP???
LB - Žilvinas Juodeikis (z týmu matei213), věk 29, nejlepší výkon 77
RF - Pavel Kúdela (z týmu Totemo Baka), věk 28, nejlepší výkon 77
jj....já jenom, že sem koukal na Widlaks a jeho LM bude hrát 78 což je velmi pěkný
Proy
Groundsman

Post by Proy »

Papa Bouba Diop wrote:
pupajdi13 wrote:
tak to potom jo když není z centra...i tak je ale s podivem, že něj nikdo takovou cenu nenabídnul :)

Ja vim, ze lepsi jsou hraci z centra mladeze, ale taky jsem vypozoroval, ze v kazdem zacinajicim tymu je temer vzdycky nejaka hvezda. Tak treba jsem ji u toho Spanela trefil :lol: Treba taky ne. Svet se nezbori. On to ma stejne SP u me uz pekne na kahanku a jedinej duvod kterej me tu jeste drzi je 60k kapacita stadionu.
zajdaz

Post by zajdaz »

Proy wrote:
Papa Bouba Diop wrote:Ja vim, ze lepsi jsou hraci z centra mladeze, ale taky jsem vypozoroval, ze v kazdem zacinajicim tymu je temer vzdycky nejaka hvezda. Tak treba jsem ji u toho Spanela trefil :lol: Treba taky ne. Svet se nezbori. On to ma stejne SP u me uz pekne na kahanku a jedinej duvod kterej me tu jeste drzi je 60k kapacita stadionu.
To máš pravdu, u mě byl taky jeden hráč hvězda, nebo spíš stále je, protože ho stále mám v týmu. Dostal jsem při registraci 17-ti letýho golmana a nyní je mu už 33 let, ale teď už moc kondicí nemůže, takže se střídá s mým rezervním golmanem, ale jinak dával výkony těch 70 běžně, což dává i teď ale potom nemůže druhý den chytat, jak jsem již psal. :(
Balik
Fan

Post by Balik »

Nikdy mě nezajímaly ty vzorce na vypočítání pravděpodobnosti obdržení červený při určitym součtu agresivity a přísnosti rozhodčího, ale po dnešním zápase by mě teda rozhodně zajmaly. Obvykle se svym týmem hraju součty okolo 135 a červenou dostávám výjimečně, a proto, když jsem dneska při součtu 127 dostal 2 čistý červený, nestačil jsem zírat. Průměrná agresivita v týmu byla 18,27, červenou obdrželi borci s agresivitou 33 a 21(dosud dohromady odehráli skoro 800 utkání a dostali 3 červený) může mi někdo říct, jaká byla ta možnost?
Slanec

Post by Slanec »

Balik wrote:Nikdy mě nezajímaly ty vzorce na vypočítání pravděpodobnosti obdržení červený při určitym součtu agresivity a přísnosti rozhodčího, ale po dnešním zápase by mě teda rozhodně zajmaly. Obvykle se svym týmem hraju součty okolo 135 a červenou dostávám výjimečně, a proto, když jsem dneska při součtu 127 dostal 2 čistý červený, nestačil jsem zírat. Průměrná agresivita v týmu byla 18,27, červenou obdrželi borci s agresivitou 33 a 21(dosud dohromady odehráli skoro 800 utkání a dostali 3 červený) může mi někdo říct, jaká byla ta možnost?
Jak říkám já, ta pravděpodobnost že dostaneš červenou je 50:50 :mrgreen: Ale počkej si ještě na něčí jinej názor. J8 třeba hrál přítelák na součet tuším 50 nebo 60, normálně hraju na 120-130 a dostal jsem taky přímo červenou a to ještě nebyl nejagresivnější hráč. Prostě neudrželi hráči nervy...
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”