Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

kofi
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by kofi »

kopeckar wrote:Tak nám zabili Ferdinanda paní Mullerová. Talkerbee is dead. No ono to stejně v poslední době spíše nechodilo jak chodilo. Škoda, když to fungovalo, tak to bylo prima. Prosím o minutu ticha. :wink:
Jediná novinka, kterou za půl roku nebyly schopní plně zfunkčnit, jde do kytek. A SP jde čím dál delšíma krůčkama definitivně do háje...
FC Alkoholicks
neeli
Groundsman

Post by neeli »

Ahoj všem, asi to jiz tu bylo ale tenhle topic má 450 stránek trvalo by to tu dlouho nez bych to projel.

Mám dotázek ohledně kapacity stadionu, postavil sem si další místa, nyní jich mám 8000, ale i přes to že mám náladu fanoušku na 100% tak mi tam nepřijde víc jak 6500 lidí, a to sem hrál i s prvním v mojí skupine.
Předem díky za rady
tom285
Team Manager

Post by tom285 »

máš asi nedostatek parkovišt nebo toalet nebo barů, klikni na ně a musí tam být tohle: Fanoušci jsou šťastni z nynějšího stavu

jinak budeš muset přistavět.

neeli wrote:Ahoj všem, asi to jiz tu bylo ale tenhle topic má 450 stránek trvalo by to tu dlouho nez bych to projel.

Mám dotázek ohledně kapacity stadionu, postavil sem si další místa, nyní jich mám 8000, ale i přes to že mám náladu fanoušku na 100% tak mi tam nepřijde víc jak 6500 lidí, a to sem hrál i s prvním v mojí skupine.
Předem díky za rady
Fc Tomas - C 9
Hák

Post by Hák »

neeli wrote:Ahoj všem, asi to jiz tu bylo ale tenhle topic má 450 stránek trvalo by to tu dlouho nez bych to projel.

Předem díky za rady
Máš drahé vstupné. 20E je moc, sniž cenu. Ideální cenu vstupného si můžeš spočítat např podle SPMT...
SK Kobeřice - E.36
Slanec

Post by Slanec »

Předem díky za rady
Ještě doplním toma285 a Háka:

Zdroj Happynovo FAQ
Potřebné vybavení stadiónu
Parkoviště: n/3
WC: n/80
Bary: n/200
n ... kapacita stadiónu

Takže jsem se koukal na tvůj tým a problém je asi jasný. V tvém případě: kapacita 8000 míst, parkoviště 8000/3 = 2666,6 (ty máš 2650 což nemusí být problém), WC 8000/80 = 100 (ty jich máš 65 a to je asi ten problém), bary 8000/200 = 40 ( ty jich máš 50, což je dobrý). Štěstí je, že toalety nejsou tak drahý, takže přistavění tě nebude moc stát (max. 4,5K a trvat to bude maximálně 10 dní)

EDIT Hák: Myslím, že ve vstupném problém nebude, má 20,5K fanoušků na stadion 8K, já mám stadion 14K na 29K fanoušků a vstupný mám 19-21 jak kdy.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Zdarec všem na SP!
Mám svého hráče na přestupové listině a přijde den kdy mohu nastavit částku za jeho přímý odchod do jiného klubu.
Když nikdo tuto částku nepřijme a zůstane jen u zájemce za úvodní, vyvolávací částku.
Jak dlouho tedy trvá termín od částky za přímý odchod až do konce transferu?
Předem díky všem za vysvětlení.

S pozdravem Zabral68 - 1. FC Borat

8)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Zabral68 wrote:Zdarec všem na SP!
Mám svého hráče na přestupové listině a přijde den kdy mohu nastavit částku za jeho přímý odchod do jiného klubu.
Když nikdo tuto částku nepřijme a zůstane jen u zájemce za úvodní, vyvolávací částku.

8)
pokud toho hráče nikdo nevezme na přímí přestup,tak ta doba zůstává stejná jako by jsi žádný "přímák" nenastavil.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Zabral68 wrote:Zdarec všem na SP!

8)
Takže 4 dny?

8)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Zabral68 wrote:
Takže 4 dny?

8)
u každého hráče ,kterého prodáváš, máš napsáno datum od kdy mužeš hráče prodat - popřípadě nastavit okamžitý přestup , a pokud si swvého hráče najdeš na přestupové listině,tak tam i přesně uvidíš čas a datum,kdy bude prodán automaticky,pokud to neuděláš sám , viz . příklad

Romania Cristian Dinicu 20
86%
9 Črv (10:00)-13 Črv (04:00) € 12,00 M
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
lajcik
Coach

Post by lajcik »

Zdravím, hraji soccra již několik let s pauzama. Měl bych pár otázek. Kam zmizelo prakticky celé užitečné forum (prakticky všechny topicy-tipy a triky, různé rady, tabulky, propočty teorie atd)???
Taky by mě zajímalo několik věcí:

Podle čeho a kolik přibývá fanoušků?
Je mi jasné že za zápasy, ale proč a kolik.
Ovlivní výkon týmu nějak volba kapitána? popřípadě jak?
Má vliv agresivita nebo styl v zápase na fyzičku hráče?
Jak se spočítá výkon hráče v daném zápase? (vím že v SMPT, ale chci to spočítat ručně)
Ovlivňuje výkon hráče i to, jakou nohou kope? (rozdíl mezi levákem na levé a pravé straně hřiště)

Předem děkuji za odpověď
Azor

Post by Azor »

lajcik wrote:Zdravím, hraji soccra již několik let s pauzama. Měl bych pár otázek. Kam zmizelo prakticky celé užitečné forum (prakticky všechny topicy-tipy a triky, různé rady, tabulky, propočty teorie atd)???
Taky by mě zajímalo několik věcí:

Podle čeho a kolik přibývá fanoušků?
Je mi jasné že za zápasy, ale proč a kolik.
Ovlivní výkon týmu nějak volba kapitána? popřípadě jak?
Jak se spočítá výkon hráče v daném zápase? (vím že v SMPT, ale chci to spočítat ručně)
Ovlivňuje výkon hráče i to, jakou nohou kope? (rozdíl mezi levákem na levé a pravé straně hřiště)

Předem děkuji za odpověď
1- tak to nevim,to ti musí poradit někdo jiný
2.Ano. kapitán musí být nejzkušenější hráč,jinak výkon týmu klesne o 2%.
3.Ani agresivita ani styl nemá vliv na fizičku-energie má výrazný vliv na fyzičku
3.Výkon hráče se ukáže v přehledu utkání,u tvojí sestavy-je to ta hvězdička
4.Ne,výkon neovliňuje to jakou nohou hráč kope-aspoň mi to řek jeden manažer-takže to nevim jistě
lajcik
Coach

Post by lajcik »

Děkuji za tvou a pro tebe nejspíš velice vyčerpávající odpověď, ale ptal jsem se na něco trošku jiného :-)
S tím kapůitánem, nejsem si jistý jestli je to zrovna o ty 2% jak říkáš, spíše mě zajímalo že v žádném vzorečku to není započteno. Zmenšení výkonu by měl být rozdíl zkušeností kapitána od nejzkušenějšího hráče, ale poznal to někdo???

Tak to zkusím ještě jednou:

Podle čeho a kolik přibývá fanoušků? (za ligový zápas bylo ze začátku 75, teď mám jen 40, za přátelák dokonce jen 3 fanoušky :-(((
Kam zmizely různé topicy (kde byly tipy a triky, rady, tabulky, fakta a teorie atd?
když jsem hrál s agresivitou 0 delší dobu, neměl jsem nikdy problém s fyzičkou, teďka když nastavuju podle rozhodčího, fyzička jde dolů.

Zajímají mě hlavně čísla!!! vzorečky a propočty,ale také vaše fakta a i klidně vaše teorie

Pokud máte nějaké tabulky, propočty tipy nebo nějaké triky atd, můžete mě kontaktovat na lajcik@email.cz
můžeme to spolu probrat podrobněji a navzájem si poradit
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

pupajdi13 wrote:
Zabral68 wrote:
Takže 4 dny?

8)
u každého hráče ,kterého prodáváš, máš napsáno datum od kdy mužeš hráče prodat - popřípadě nastavit okamžitý přestup , a pokud si swvého hráče najdeš na přestupové listině,tak tam i přesně uvidíš čas a datum,kdy bude prodán automaticky,pokud to neuděláš sám , viz . příklad

Romania Cristian Dinicu 20
86%
9 Črv (10:00)-13 Črv (04:00) € 12,00 M

Díky za všechny odpovědi.
MošnaM

Post by MošnaM »

TULEN wrote:
ps2512 wrote:
Thelxiap wrote:Stáhni si SPMT to ti poví jak ¨kdo co má mít.
Podle mě se spíš ptá na kombinaci těchto pokynů než na to jaký kdo má mít :wink: 8)
co kdo má to samozřejmě vím,de mi o to že hráč má "ideální" pokyn hrát po křídle(záložník),ale když budu hrát se silnějším soupeřem tak mu dám obranný - to bude mít za následek snížení výkonu hráče v zápase. A chci se zeptat jestli tento pokyn posílí obranu a oslabí zálohu?
Pokyny útočný a obranný přesouvají část výkonu hráče o linii dozadu, nebo dopředu. Jak velkou část ví asi jenom Sjarel (navíc dva, nebo tři takové pokyny nedávají dvojnásobek, nebo trojnásobek přesunu výkonu jednoho hráče, takže se to špatně zjišťuje) , ale je to ve výsledku zápasu (výkon týmu) patrné.
Pokud to ale chceš používat, tak to používej ve vztahu k používané taktice - posiluj tímto pokynem řadu, která je posilovaná taktikou.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
MošnaM

Post by MošnaM »

lajcik wrote:Děkuji za tvou a pro tebe nejspíš velice vyčerpávající odpověď, ale ptal jsem se na něco trošku jiného :-)
Nejsi trošku drz? Když se kolega snaží? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ptáš se na věci (je opravdu vidět, že ses tu už pohyboval), na které ti většinou asi nikdo neodpoví. Přesná čísla znají akorát trvůrci, hráči určitě ne.
lajcik wrote:S tím kapitánem, nejsem si jistý jestli je to zrovna o ty 2% jak říkáš, spíše mě zajímalo že v žádném vzorečku to není započteno. Zmenšení výkonu by měl být rozdíl zkušeností kapitána od nejzkušenějšího hráče, ale poznal to někdo???
Zrovna tady u toho kapitána. Ano je jasně řečeno, že kapitánem by měl být nejzkušenější hráč. Předpokladem je, že takového hráče kapitánem uděláš, takže to nikdo do žádného vzorečku nepřidal. Nehledě na to, že nikdo neví jak - ta teorie, kterou zmiňuješ, je taky blbost. Hrál jsem utkání, kde nastoupil hráč se zkušeností 100% a kapitánem byl omylem hráč se zkušeností cca 30%. A rozhodně mi výkon týmu neklesl o 70%. To bych spíš věřil těm konstantním 2%. Každopádně ta informace nemá takovou důležitost, aby někdo dělal série pokusů na zjištění této závislosti - pokud hraji na nejvyšší výkon, udělám kapitánem toho nejzkušenějšího a pokud hraju na nejnižší výkon, udělám kapitánem toho s nejnižší zkušeností :wink: .
lajcik wrote:Podle čeho a kolik přibývá fanoušků? (za ligový zápas bylo ze začátku 75, teď mám jen 40, za přátelák dokonce jen 3 fanoušky :-(((
V nedávné době došlo ke změnám výpočtů ohledně fans a podle tvůrců došlo k zapojení závislosti počtu fans na zápasech vyhraných v řadě. Tudíž to už nejsou přesná čísla fans za zápas a šlus. Nehledě k tomu, že již předtím zde byla závislost přibýváni fans na celkovém počtu fans. Takže momentálně je to natolik zamlžené, že to podle mne nejde rozluštit :wink:
lajcik wrote:Kam zmizely různé topicy (kde byly tipy a triky, rady, tabulky, fakta a teorie atd?
Zmizely v propadlišti dějin automatickým deletem poté, co už nikoho nezajímaly.
lajcik wrote:Jak se spočítá výkon hráče v daném zápase? (vím že v SMPT, ale chci to spočítat ručně)
aktualní výkon = maximální výkon - maximální výkon * (200 - fyzicka - moralka) * 0.00525
a maximální výkon = celkové hodnocení /1,25
lajcik wrote:Má vliv agresivita nebo styl v zápase na fyzičku hráče?
když jsem hrál s agresivitou 0 delší dobu, neměl jsem nikdy problém s fyzičkou, teďka když nastavuju podle rozhodčího, fyzička jde dolů.
Někdo to sice tvrdí, že to tak je, ale já jsem nikdy nevypozoroval jakoukoli souvislost mezi fyzičkou hráčů a zvolenou agresivitou a stylem. Pouze mi přijde, že s rostoucí kvalitou soupeře se hráči víc unaví.
Takže to samé, co už ti psal Azor.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”