Divize A

Moderator: Czech Moderators

bono25
Team President

Re: Divize A

Post by bono25 »

tak jiskřička vyskytla :D Zoeloe dneska remizoval u Buníků po odvážném výkonu a tím zmenšil můj rozdíl na vedoucí tým na 6 bodů...
zítra mě ale čeká hodně těžký oříšek - hraju u resiho :roll:
oslicek
Member of the Soccer Project Association

Post by oslicek »

bono25 wrote:tak jiskřička vyskytla :D Zoeloe dneska remizoval u Buníků po odvážném výkonu a tím zmenšil můj rozdíl na vedoucí tým na 6 bodů...
zítra mě ale čeká hodně těžký oříšek - hraju u resiho :roll:
bono, porad bych to nevidel ztracene - bunicii hraje pristi tyden s lesem, resim a ferdou - tam porad muze ztracet stejne jako dneska (a on jeste jednou ztratit musi, i kdybysme ho nakrasne oba porazili, protoze mas vic remiz:-).
ne, ze bych teda resimu nepral, ale zitra ti asi budu trosku fandit (snad se resi nebude zlobit) - protoze ta sance tam porad trochu realna je. tak se nezapomen nabonzovat za drahe CF :-) - nastavit sestavy na tyden dopredu (kdyby tvuj pripad dostal liknavy serif...) a soustredit se na osm vyher v rade!
bono25
Team President

Post by bono25 »

oslicek wrote: bono, porad bych to nevidel ztracene - bunicii hraje pristi tyden s lesem, resim a ferdou - tam porad muze ztracet stejne jako dneska (a on jeste jednou ztratit musi, i kdybysme ho nakrasne oba porazili, protoze mas vic remiz:-).
ne, ze bych teda resimu nepral, ale zitra ti asi budu trosku fandit (snad se resi nebude zlobit) - protoze ta sance tam porad trochu realna je. tak se nezapomen nabonzovat za drahe CF :-) - nastavit sestavy na tyden dopredu (kdyby tvuj pripad dostal liknavy serif...) a soustredit se na osm vyher v rade!
Za CF jsem se už nahlásil včera večer :lol: na druhou stranu jsem zdůraznil šerifům, že jeho úctihodná statistika mohla ovlivnit i jeho tržní cenu :lol:

Resi mě snad nezařízne, přece jen mu už skoro o nic nejde - lepší než 4. nebo 5. v tabulce už nebude a odměna za tohle umístění určitě není adekvátní vynaložené námaze :D Tak mě napadá, jestli by nebylo od věci v souvislosti s odměnou za umístění přimět Sjarela k zásadní změně - přece jen áčko je dost drahá sranda :idea:
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: bono, porad bych to nevidel ztracene - bunicii hraje pristi tyden s lesem, resim a ferdou - tam porad muze ztracet stejne jako dneska (a on jeste jednou ztratit musi, i kdybysme ho nakrasne oba porazili, protoze mas vic remiz:-).
Taky si myslím, že je tu slušná šance, že Bunicii příštím týdnem bez ztráty kytičky neprojde. Jen mám pochybnosti (eufemisticky řečeno), zda Juvenardus FC ze sebe vymáčne v úterý proti Bunicii stejný heroický výkon jako proti bonovi tento týden.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tom17
Team President

Post by tom17 »

bono25 wrote:
Resi mě snad nezařízne, přece jen mu už skoro o nic nejde - lepší než 4. nebo 5. v tabulce už nebude a odměna za tohle umístění určitě není adekvátní vynaložené námaze :D
Budu rád, když titul nebude putovat do Rumunska. Ale postavím proti Tobě to nejlepší, co budu mít. Stejně to vidím, že máš slušnou šanci vzhledem k mému aktuálnímu stavu týmu u mě zítra vyhrát.
VIASTORE
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote:
Taky si myslím, že je tu slušná šance, že Bunicii příštím týdnem bez ztráty kytičky neprojde. Jen mám pochybnosti (eufemisticky řečeno), zda Juvenardus FC ze sebe vymáčne v úterý proti Bunicii stejný heroický výkon jako proti bonovi tento týden.
myslim si, ze ze sebe bude chtit juvenardus vymacknout to nejlepsi (urcite bude uvazovat i o vymene trenera kvuli extramotivaci), ale jak na potvoru zapomene nastavit sestavy:-). no, v podstate muze jen prijemne prekvapit...
bono25
Team President

Post by bono25 »

tom17 wrote:
Budu rád, když titul nebude putovat do Rumunska. Ale postavím proti Tobě to nejlepší, co budu mít. Stejně to vidím, že máš slušnou šanci vzhledem k mému aktuálnímu stavu týmu u mě zítra vyhrát.
Uvidíme, titul si chci vybojovat na hřišti a ne zákulisním bojem....kdyby takhle uvažovali i Rumuni, tak má v tuhle chvíli ještě soutěž náboj..
Juvenardus podá výkon odpovídající háčkařům, vsaďme se :lol:
bono25
Team President

Post by bono25 »

tak trošku smolně, ale spravedlivě jsem ztratil u Resiho...titul bych si letos stejně nezasloužil, nemám tomu odpovídající kádr (oproti Nopppovi a Buníkům). Jsem aspoň spokojenej, že se rvu o ty nejlepší umístění, ač jsem byl pro většinu soupeřů před sezonou outsider 8)
tom17
Team President

Post by tom17 »

bono25 wrote:tak trošku smolně, ale spravedlivě jsem ztratil u Resiho...titul bych si letos stejně nezasloužil, nemám tomu odpovídající kádr (oproti Nopppovi a Buníkům). Jsem aspoň spokojenej, že se rvu o ty nejlepší umístění, ač jsem byl pro většinu soupeřů před sezonou outsider 8)
Mám pocit, že jsem Tě v nějakém tom předsezónním tipování pro sp noviny pasoval mezi tými se starostmi o záchranu :)
VIASTORE
bono25
Team President

Post by bono25 »

tom17 wrote: Mám pocit, že jsem Tě v nějakém tom předsezónním tipování pro sp noviny pasoval mezi tými se starostmi o záchranu :)
No, sám jsem očekával tak maximálně 6.místo a skutečnost je úplně jiná :lol: škoda našeho včerejšího zápasu, být z Rumunska, tak mám 3 body za výhru o 4 branky :D
kopeckar

Post by kopeckar »

Není Rumun jako Rumun. Klobouk nahoru před Juvenardem. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
tom17
Team President

Post by tom17 »

Soutěž se nám vpředu zase o něco zdramatizovala :D
Já jsem si snad dneska už konečně vybral všechnu smůlu (remíza s Lesem při výkonu o 11 lepším) a ve čtvrtek se pokusím u Buníků něco urvat :)
VIASTORE
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote:Soutěž se nám vpředu zase o něco zdramatizovala :D
Já jsem si snad dneska už konečně vybral všechnu smůlu (remíza s Lesem při výkonu o 11 lepším) a ve čtvrtek se pokusím u Buníků něco urvat :)
Hmmm, koukal sem, ze nebyla ani penalta ani vylouceni - to je pesek na entou. To sis fakt vybral smulu nadlouho dopredu.

Me se dneska podarilo porazit nopppa, sice to vypustil, ale i tak si takoveho skalpu vazim.

Juvenardus nas vsechny zaskocil, taky pred nim smekam...
bono25
Team President

Post by bono25 »

jsem taky v šoku, zvlášť když už mohlo být rozhodnuto...asi pročítali naší diskuzi :lol:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

bono25 wrote:...asi pročítali naší diskuzi :lol:
no bacha na ně :lol: - u nás v Bečku si to pekně překládaj :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”